reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

maltanka mocno zaciskam kciuki :-)

Karlitko to prawda Gabi wczoraj szalała, już niedługo i Ty z Norbim z nami wyjdziesz...
oby pogoda się polepszyła ;-)
teraz to już chce lata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karlitka już niedługo pójdziemy do bugi wszyscy... Norbi będzie cichutko spał w foteliku samochodowym, Gabi będzie szaleć w gaju a my będziemy piły herbatkę/kawkę i gadały... zobacz - wiosna idzie!!! :-) weranduj małego weranduj zebyście szybko mogli na dworek wychodzić!!! ;-)

werandujemy sie werandujemy ale pogoda tragiczna ....bleee

znalazłam fajne miejsce nad morzem zobaczcie: MaksMar Ch

reklama
ja tylko na chwilę życzyć dobrej nocki

pół wieczora P nagrywa zdjęcia na płyty bo coż kompem się dzieje:eek:

od godziny szukam noclegów nam morzem i nic:wściekła/y: drożyzna jak ch... powstawiają ślizgawkę i stolik z ikei i nazywają to slaą zabaw za 70 zł masakra ja chcę w góry:-p

Witam

W końcu przespana cała nocka :biggrin2:. Spaliśmy prawie do 7 od 20 :tak:. Już nie wiem o co chodzi tej Natalce. I dużo w dzień spała i wrażeń sporo bo u cioci byliśmy i mój brat przyjechał. A myślałam, że może to któryś z tych czynników powoduje wybudzenie jej.

I zapisałam ją na wszelki wypadek na USG główki prywatnie na wieczór na środę. Pewnie wszystko dobrze, ale wolę być pewna i już o tym nie myśleć.

Zmykam się szykować powoli do wyjścia na dwór. Takie ładne słoneczko to trzeba korzystać :tak:. Niech się dziewczyny dotlenią to będą spokojniejsze.

karlita jak nocka?? Moja też spała malutko i kwękała. I chyba tak przez miesiąc. W końcu M się wkurzył dał modyfikowane i ładnie zaczęła spać. Na noc to jadła dwa cycki i do tego zawsze 150 ml mm. Więc pewnie pokarm słaby był.

misia zdjęcia super

Więcej poczytam później ;-)

Witam i ja:-).
Emilko, dobrze że chociaż Ty się wyspałaś;-):tak: niestety młode pospać matce po nocce w kuchni nie dali :no::crazy: (chlebek - pychota) ale z jaką chęcią do przedszkola sami się wyszykowali:szok::tak::rofl2::-D:-D. M W KOŃCU w pracy:tak::cool::cool: więc cały dom dla mnie:rofl2::rofl2:, hehe jeszcze żebym w nim posiedziała;-):tak::-D:-D - do kumpeli na herbatkę wybywam i może odrosty farbą potraktuję:dry: a potem okna przetrę bo pogoda aż się prosi:tak::-).
A tu na rozbudzenie
we_dwoje_1_2591.jpg

Witam i ja :-):-):-)
Dzisiaj czekał mnie poranny spacer z Mają do przedszkola bo mąż wczoraj na wieczór pojechał do swojej mamy i dzisiaj cały dzień tam będzie auto robił :baffled::baffled:
Ale jest super słoneczko więc nie było tak źle :-D:-D:-D
Babki w przedszkolu rozmawiały że ospa panuje i ja już trzęsę portkami żeby się Majka nie zaraziła :szok::szok:
Maltanka super ten pensjonat :tak::tak:
Misia ale śliczne foteczki Natalki i jaka ona już duża, a nie tak dawno dopiero co rodziłaś :szok::szok:
Emilia pewnie że lepiej nawet prywatnie się wybrać do lekarza i mieć tą świadomość ze się wszystko sprawdziło i że jest wszystko ok :tak::tak::tak:
Karlita zobacz już wiosna idzie, niedługo będziesz z Norbertem na Czechów spacerować ;-);-)
Aneta82 oby Oli ząbki zbytnio nie dokuczały :tak::tak:
Madziarka szkoda ze basen odwołany. A jak dzisiaj Juleczek?

Witajcie
Poczytalam, ale zeby cos napisac to juz nie mam czasu...bleee
Ależ dzisiaj piękny dzień sie zaowiada :)
anaconda u Was ospa? a u mnie opowiadali, ze grypa i jelitówka:p jakkolwiek bleeee....

oki zmykam, bo czas do pracy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry