reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Julcia poszła spać....więc biorę się za ogarnianie chałupki i jakis obiadek.....

Dzięki za miłe słowa, mam nadzieje że opuchlizna szybko zejdzie i okulista jutro nic innego nie wynajdzie:sorry:

Madziarka a jedziesz samochodem????szkoda że nas nie będzie...ale nadrobimy to za tydzień...usprawiedliwcie nas u p.Justyny!!!:tak::tak::tak:

Karlitko to prawda Gabi wczoraj szalała, już niedługo i Ty z Norbim z nami wyjdziesz...

Maltanka ostatni raz byliśmy przed feriami...trzymam kciuki za szkolenie w sobotę...

edit:

Pralka i zmywarka już na mnie piszczą:eek: więc zmykam;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Madzia czy jadę samochodem... hym jeszcze nie wiem... zastanawiam się czy uda mi się naszą kolumbryną tam zaparkować... :eek: jak się przełamię to może pojadę... a jak nie to wezmę taksówkę :-D

Karlitka już niedługo pójdziemy do bugi wszyscy... Norbi będzie cichutko spał w foteliku samochodowym, Gabi będzie szaleć w gaju a my będziemy piły herbatkę/kawkę i gadały... zobacz - wiosna idzie!!! :-) weranduj małego weranduj zebyście szybko mogli na dworek wychodzić!!! ;-)

Maltanka kciuki zaciśnięte...:tak:

ale mam lenia normalnie nic nie robię

dobrze że obiad mam gotowy

pocztowiec mnie odwiedził i przyniósł zaproszenia dla P:-p

madziara łam się łam:tak:

edit:

znalazłam fajne miejsce nad morzem zobaczcie: www.maksmar.pl

ale nie mają już miejsc ani w lipcu ani sierpniu :((((((

Ostatnia edycja:
Udało nam się nawet przespać 1,5 godz:szok:. Zaraz naszykuję mleczko i jak mi się uda to poprasuję:-(
Karlitko nie słuchaj pierdół pediatry, że mleko modyfikowane to be, po to je wymyślili żeby podawać niemowlakom . Mój jak dostał butelkę to spał po trzy godziny a wcześniej to po 5-10 min i był płacz. U nas pediatra to nalegała by dawać sztuczne mleko:tak:
Maltanka trzymam kciuki za przełożenie szkolenia na sobotę:tak:
Mumu witaj!
Madziara i jak twoja głowa, boli jeszcze?

Oj mnie też jakiś leń bierze i do tego coraz bardziej oczka się same zamykają :-:)-:)-(
Przyszłyśmy z przedszkola i całkiem z sił opadłam :baffled::baffled:
Maltanka trzymam kciuki żeby udało się przełożyć to szkolenie :tak::tak::tak:

A ja nie pojechałam... a już psychicznie i fizycznie byłam gotowa - nawet dokumenty od samochodu miałam już w portfelu... ale przed samym wyjazdem Julowi skoczyła temp i tak zaczął marudzić że mama i tylko mama... i do tego płacze że ucho go boli :eek::baffled: widziałam po minie M. że lepiej żebym została więc torby wniosłam spowrotem do sypialni i koniec jazdy...

A na serio - już byłam nastawiona że jadę... póki mam czym :sorry:

Justyna dzięki że pytasz... głowa niestety cały czas ćmi... ale może to od zatok bo znowu mam je zawalone... niestety nie mam się kiedy za siebie porządnie zabrać... muszę raz a dobrze wyleczyć zatoki bo tak to ciągle mnie będzie pobolewało.. :baffled::eek:

Karlitka a może to Ty masz rację - może to z niewyspania... bo odkąd Nelę odstawiłam to ciągle czuwam i jak tylko ona się ruszy to ja na równych nogach jestem żeby ją uśpić zanim się na dobre obudzi :baffled:

Maltanka faktycznie fajny ten ośrodek... może my byśmy się wybrali nad morze pospacerować... kurcze tylko ta droga... boję się jak dzieciaki by to zniosły.. :eek:

Cześć!
Nie było czasu pisać, dopiero teraz Gabi zasnęła a ja znalazłam chwilkę. Rzuciłąm okiem co u Was....
karlita doczekasz się szaleństw obojga aż pewnie czasem będzie Ci brakować spokoju:-);-) Cierpliwości, a nieźle Wasze małe przy cycusiu lubia spędzac czas:-D:tak:

U nas na razie spokój ze zdrowiem chociaż chwila mam nadzieję:laugh2:
Mam do pomocy nianię tzn przymiarki robie aby zaczać pracy szukać i na spotkania się umawiać a Gabi musi z kimś posiedzieć. Strasznie się tego boję aż mi się odechciewa tego szukania, ale nic postanowiłam i będę to wicelac w zycie, jak na razie Gabi i niania się dogadały:tak:
Zaraz zmykam na aerobic bo wieku już na nim nie byłam a kondycja kiepska. Trzeba się ruszyć do ludzi i poprawić to i owo przed wiosnął/

Witam sie i ja. Po pierwsze dziekuje za wczorajsze spotkanko,mimo tłumów było sympatycznie. Moj maly oczywiscie mial w nosie wszystkie organizowane zabawy-tylko samochod policja sie liczyl i małpi gaj ;-) no ale sie wyszalal. Potem opowiadal wszystko tacie- troszke wymyslal,ale ile bylo uroku w tym :-)
Ja po długim dniu pracy-jutro kolejne zastepstwo wiec cały dzien poza domem.

anaconda Gratuluje Tancereczki!!!!:-)
karlita współczuje nocki, no ale fakt cos jest w tym mleku modyfikowanym-moja kolezanka tez tak ma ze swoim malym jak i ty i jak mu dala butelke to pospal pare godzin i miala troche spokoju.
Madzienka oby kropelki pomogly Julci a okulista zeby nic nie znalazl:-)
maltanka trzymamy kciuki za szkolenie:-) wiesz musze Ci powiedziec ze zaskoczylas mnie tym noclegiem tzn brakiem miejsc na wakacji-dopiero luty a tu takie problemy...:baffled: to my tez musimy sie sprezyc i podzwonic.
mumu witaj na BB, zagladaj czesto:-)
Madziarka zdrowka dla Juleczka, bidulek...

Dziewczyny czy ktoras z Was orietuje sie jak licza pensje "13"???

reklama
Witam wszystkich. Dopiero się zarejestrowałam. Mam 5-miesięcznego synka. Szukam kontaktu z innymi mamami z Lublina. Pozdrawiam.
Witaj,napisz cos wiecej o sobie i synku....:tak:

Sunday,ja nie pomoge co do "13"-stki:no:
Maltanka,trzymam kciuki zeby przelozyli ci na sobote ten kurs
Madziara,bolu glowy wspolczuje....wylecz te zatoki kochana,bo to nie ma zartow
Madzienka, oby kropelki szybko pomogly:tak::-)
Anaconda,ja tez dzis spiaca i z leniem....ehhhh

A moje panny dzis do szalu mnie doprowadzaja:wściekła/y:....eh....juz sil do nich nie mam,Karola dzis na caly dzien zjadla: rano:pol butelki kaszy,w poludnie: 3 lyzki(doslownie) zupy ogorkowej i az 3 kopytka:szok:...a teraz niedawno chcialam dac zupy to nawet buzi nie otworzyla.....ehhhhhhhhhhhhhh....ale danonka jednego zjadla za to...sporo zjadla co?
Za to Gosia pyszczy strasznie znowy,juz nie wiem jak mam z nia postepowac............

PS,a teraz jeszcze sie obie klóca,tzn Gosia nic ze swoich zabawek nie chce Karolci dac,a ta wyje....matko ide interweniowac:laugh2:

Do góry