reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam i ja :-):-):-)
Wpadam tylko na chwilkę napisać że już wróciliśmy i że w Bugi było bardzo fajnie a moja Maja to była zachwycona i na sam koniec nawet misia dostała w nagrodę za śliczne tańce :tak::tak::tak:

reklama
Witam z rana

Po pierwsze bardzo mi się podobało w Bugi i na pewno będę częściej wychodzić. Natalka na początku nie chciała się bawić, ale późnij jej się spodobało. Padła do spania o 20 :-D.

A no i w domku czekała mnie miła i nie miła niespodzianka. M wrócił wcześniej :tak:, ale to dlatego że wjechał w wielkie błoto samochodem, i ten nie chciał mu odpalić :szok: i jak na razie samochód nam nie działa :wściekła/y:

Było mi miło Was poznać. Mam nadzieję, że następnym razem będziemy mogły pogadać. Bo wczoraj to bardziej się swoją Natalką musiałam zajmować :tak:

To na razie tyle, idę sprzątać mieszkanko, wstawiać pranie i może wezmę się za zrobienie jakiegoś ciasta :tak:

Witam i ja w ten pochmurny poniedziałkowy ranek :-):-)
Niestety cały tydzień czeka mnie wstawanie o godz.6.50 co wcale mi się nie podoba :no::no::no: a jeszcze w czwartek u Mai w przedszkolu przedstawienie na dzień babci i dziadka więc mam najazd teściowej :-p:-p
To która chętna na kawkę?

Dzień dobry....

czy uwierzycie że ja też już nie śpię:-pale wcale mi się to nie podoba:sorry::sorry::sorry::sorry:
ale cóż..... na 10 jadę z Julą do pediatry a później jeszcze swoją ginkę odwiedzę:tak::tak::tak:

A kawki to ja chętnie napiję się bo oczy zamykają mi sie...

miłego dzionka

I ja witam z ranka.

Julian wczoraj o 18 dostał syrop bo miał ponad 38 i od tamtej pory temp spadła... ale w nocy budził się i narzekał na gardło... nie mam pojecia co robić - czy sam da sobie z tym radę czy lekarza wzywać... chyba jeszcze z dzień poczekam i zobaczę co dalej będzie... a jak narazie próbujemy nalewką się wyleczyć plus witaminki i takie tam....

idę zrobić herbatkę, zajrzę później do was... jak nakarmię moje głodomorki...

A zapomniałam się pochwalić - Nela kolejną noc bez cysia przespała.... więc już mamy chyba to za sobą, czasami tęskni i chce przynajmniej się do cysiów przytulić ale jej tłumaczę że chore, przytuli się, pomiędli i idzie dalej... :-) ale straszna przylepa się zrobiła... to chyba reakcja na odstawienie :-) to nic, mam nadzieję że i to jej przejdzie :-D

heloł

znowu szaro i buro bleeeee nic i się nie chce, wczoraj tak się ojadłam że cały wieczór przelerzałam bo mi niedobrze było, na szczęście dzisiaj jest lepiej:tak:

marzenka jam tam u was?

madziara zdrówka dla Julka

Maltanka fotki zgrywają się...a jak urodzinki udane, no i chrzciny....udały się??

:tak::tak::tak: udały udały;-)

Mam nadzieję, że następnym razem będziemy mogły pogadać. Bo wczoraj to bardziej się swoją Natalką musiałam zajmować :tak:

emilia na spokojne to trzeba na tygodniu z rana do Bugi

Dzień dobry....

czy uwierzycie że ja też już nie śpię:-p

:szok::-D

anaconda ja bym się kawki napiła, ale już jedna za mną. Natalka znowu nie spała. Tym razem od 2.30 do 4.30 :szok::wściekła/y:. Nie wiem o co chodzi.

Madziara zdrówka dla synka i gratuluję odstawienia od piersi. Ja to płakałam jak odstawiałam Natalkę, ale ona wtedy miała pół roku.

maltanka no ja tak właśnie myślałam, że to rano trzeba być żeby ludzi nie było :tak:. Jak któraś będzie chętna to ja w przyszłym tygodniu mogę, bo M ma wtedy na 14 do pracy to zajmie się Justysią :tak:

A ja już prawie sprzątać skończyłam. Została mi jeszcze kuchnia i podłogi pomyć wszędzie.

reklama
anet15 apetizer jest od 3 roku zycia nam go poleciła pediatra, wczesniej nie chciała nic przepisac
No wlasnie tak mi sie zdawalo....a Karolcia dopiero poltora roku ma...z Gosia daje rade:tak::-D
Hej, my po balu...jak dla mnie imprezka udana...Jula zadowolona...fajnie było się spotkać...:tak::tak::tak:i choć troszkę popaplać mimo ogólnego zamieszania i hałasu;-);-);-);-)

Julci oczko troszkę podpuchło więc jutro rano podjedziemy do pediatry niech je zobaczy....ciekawe czy na basen pozwoli nam iść:confused::confused::confused:

Emilia miło było Ciebie i Natalcię poznac...zapraszamy częściej na nasze spotkanka w Bugi...
Madzienka,mam nadzieje ze z oczkiem Julci bedzie ok....ucaluj ja od ciotki z BB
A wlasnie,Emilia widzialam fotki z wczorajszego balu,ale nie wiem ktora to ty....napisz jak ubrana bylas to cie na fotce chociaz zobacze:-D:-D:-D,bo reszte to poznalam(tak mi sie zdaje:sorry:)
Witam i ja :-):-):-)
Wpadam tylko na chwilkę napisać że już wróciliśmy i że w Bugi było bardzo fajnie a moja Maja to była zachwycona i na sam koniec nawet misia dostała w nagrodę za śliczne tańce :tak::tak::tak:
Dratki dla Majeczki,super tancerka z niej....szkoda ze nas nie bylo,to z Gosia by sobie potanczyla:happy:...Karolcia tez zreszta do tanca to pierwsza:-D:-D:-D
Witam i ja w ten pochmurny poniedziałkowy ranek :-):-)
Niestety cały tydzień czeka mnie wstawanie o godz.6.50 co wcale mi się nie podoba :no::no::no: a jeszcze w czwartek u Mai w przedszkolu przedstawienie na dzień babci i dziadka więc mam najazd teściowej :-p:-p
To która chętna na kawkę?

Kawke ja wlasnie pije...:tak:;-)

Witam:happy:
Fajnie ze impreza udana......moze jak juz cieplej sie zrobi to ja tez z dziewczynkami przyjade kiedys na spotkanko....moze i jakas kaska wskoczy,to na bilety bedzie(albo bede juz z zaskórniakow odkladac:laugh2:)
a ja siadlam na chwile kawke wypic(taka slaba:sorry:)zupka ogorkowa sie gotuje a jeszcze kopytka mam robic
Pogoda do bani,bloto na podworzu,ledwo wyjechalam samochodem zeby Gosie do szkoly zawiesc(a stal niedaleko szosy,bo dalej to nie ma szans zeby wjechac:sorry:)

Do góry