reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Agnieszkaka2 witaj, rozgość się i napisz koniecznie coś więcej o sobie...

Madzieńka byliśmy na dworku - u nas w sercu już jest wiosna na całego - Nela znowu jeździła na swoim rowerku i za nic w świecie nie chciała z niego zejść żeby wrócić do domu :-) Jeszcze złapaliśmy słonka troszkę więc była naprawdę miło...
tylko masz rację - ten wiatr... brrr... szkoda że wieje... i znowu nawiał nam chmur :-(

Ale mimo wszystko było fajnie i cieplutko :-)

Wiecie co, próbowałam od rana odstawić Nelę na ocet - ale jak na razie skutki są mizerne... :-) ja cala śmierdzę octem a mała tylko odsuwa głowę i ciągnie cysia dalej :-D

Zobaczymy, dalej będę się smarowała - może powoli cyś przestanie jej tak smakować... :-) a jeśli nie... to nie wiem jak my się odstawimy, już się tego boję... hehehe

reklama
Cześć dziewczynki

dziękujemy wszystkim za życzenia, buziaczki dla cioć i dzieciaczków
jej tak się zastanawiam kiedy to zleciało już 2 lata:tak:

kroję sałatkę i podczytuję. H śpi a rano jeszcze doszłam do wniosku że jak kupiłam sobie serek do masy to jednak zrobię ten tort drugi:-) także biszkopt już upieczony:tak:

karlita
buziaczek w pysia dla miesięcznego misia :)

madzianka
hehe zobaczymy czy to w ogóle zjadliwe będzie:-p;-)
aluśka to dobrze że udało wam się zarejestrować
madziarka ja też mogę prosić na pw przepis na nalewkę? pokażę pokażę torcik
anaconda udanej wizyty u teściowej
madzienka:-D:-D:-D doszłam do wniosku że peppa też będzie
emilia ojej pisz nam co i jak i obyście szybko wyszły
talia oby te plamy szybciutko zginęły
marzenka zdrówka zdrówka zdrówka dla Mateuszka
anetka najważniejsze pozytywne myślenia:-)
antuanet zdrówka również dla was, oby to tylko ząbki były
agnieszka witajcie:-)
madziara no to niezła zawodniczka z Neli

Ostatnia edycja:
a ja musze sie pochwalic ze mojej Asi sie apetyt poprawił, krzyczy tylko "daj mi zupy" rano nie bardzo je, ale po południu nadrabia solidnie, ostatnio ja odrobaczałam, chyba pomogło
my dzis tez bylismy na dworze po chorobie wiatrzysko okrutny wiec poszlismy do cioci na kawe

agnieszka 2 witaj

O Boże... Emilko mam nadzieję, że to nic poważnego że tylko Natalcię poobserwują i jutro was wypuszczą. Trzymaj się kochana:tak:
Agnieszkak2 witaj!
Talia co to znowu uczepiło się Gabrysi:no: trzymam kciuki żeby plamki szybko zniknęły. Daj znać co lekarz powiedział
Marz21 życzę zdróweczka dla Mateuszka:tak:
Gon1a super że apetyt Asi wrócił
Anaconda bezstresowej wizyty u teściowej:tak:
Też byliśmy na dworze i raz dwa wróciliśmy, bo halny wieje:no:. Jeszcze nie spakowałam się do wyjazdu coś nie mam weny

Zaglądam tylko by sie przywitac. Żle sie czuje,jestem wykończona:-( Zimno mi głowa mnie boli, oby mnie nic nie rozebrało :-( Spac mi sie chce,ale trzeba kolacje wykombinowac dla Maksa. Mam ndzieje ze jutro bedzie dobrze i w niedziele pojawimy sie w Bugi.

Huberciku najlepsze życzenia w dniu Twoich drugich urodzinek :-):-):-)

co tu taka pustka, ja własnie usmazyłam placki ziemniaczane, zjedlismy z Asia reszta czeka na tate i Asia własnie poszła na dół do babci zaniesc im pare, a mamy wujka co nam łazienke na dole robi i jemu szczegolnie Asia chciala zaniesc.
Mam z nia problem bo chce jechac do "wujka" spac, nigdy sama nie spałą nigdzie, neci ja chyba propozycja zabawy z dziewczynami ale bedzie krzyk pewnie w nocy za mama, musze cos wymyslec...za duzo wujo gadal zeja wezmie ze soba i sa efekty, a to moje małę kłóci sie juz ze mna

Ja na chwilkę wpadłam do domku by zrobić obiad na jutro Justysi i dla M, żeby mi z głodu nie padł.

Z Natalką dobrze. Trochę szalała na oddziale. W końcu dopadłam lekarkę. Ale i tak nic się nie dowiedziałam. Jutro ma przyjść Pani, która ją przyjmowała i ona ma zadecydować. Ale jak dzisiaj będzie dobrze to jutro prawdopodobnie wyjdziemy :-).

Jak jutro wrócimy to dam znać :tak:.

Kurcze nie spałam od wczoraj od 6 rano :szok: i troszkę padam :baffled:

reklama
Ledwo żyję po tym dniu a szczególnie po popołudniu.
Wizyta u lekarza nic nie wyjaśniła lekarka nie wie po czym to może być ale wyglada jak alergia. Niestety musiałam iśc do lekarza sama bo M słuzbę i jutro musi zostac w pracy bo szykuje im się kontrola. a ze od rama wyglad tych wykwitów się pogorszył więcej skóry zostało zaatakowane to lekarka przepisała Gabi zastrzyk ze sterydu Dexarenu. Ja sie cała trząść zaczęłąm bo przecież to seryd ale ona mi na to ze moze to postępować dalej i trzeba zadziałąć i oprócz tego jeszcze zyrtec i wapno. Dziecko dostało zastrzyk i lepiej ta skóra zaczęła wyglądać. Zobaczymy jutro no i w nocy czy sie nie bedzie pogarszać bo jak coś to mam dzwonić na pogotowie:( sama jestem i strasznie zestresowana co przyniesie noc jutro i czy krzywdy dziecu nie zrobiłąm tym zastrzykiem.
Mam sie wziąć za pierogi bo na jutro zamierzałam zrobić ale siły mi brakuuje.

Do góry