reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden roczek więcej

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ...JULECZKO!!!!

reklama
Witam :-):-)
Dzisiaj u Mai w przedszkolu bal karnawałowy i z racji tego moje dziecię obudziło się już o godz.6.30 i kazało mi wstawać i ją szykować :crazy::crazy::-D:-D
A do przedszkola poszła jak na skrzydłach :-D:-D:-D
A my dzisiaj do teściowej na wieczór wyjeżdżamy :baffled::baffled::baffled: całe szczęście że mamy w niedzielę spotkanie to mam pretekst żeby wcześniej wrócić ;-):-D:-D
Madziarka widzę że pieczesz chlebki pełną parą :-D:-D
Madzienka oj tak rośnie ci dziecko i staje się coraz bardziej samodzielne, najwyższa pora zrobić sobie znowu maluszka :-p:-p
Aluśka całe szczęście że udało wam się zapisać na luty, a ogólnie co do zapisów to masakra, żeby już nie zapisywali :szok::szok::szok: a jak ktoś chory to co? to ma czekać na śmierć?!
Mandziula może to faktycznie była trzydniówka :dry::dry:
Maltanka najważniejsze ze torcik jest, a za drugim razem będziesz już wiedziała co i jak :tak::tak:

Witajcie.....w końcu piątek:-):-):-)
Miałam dzisiaj iśc do mojej ginki ale przełozyłam wizytę na poniedziaek...może bardziej będzie mi się chciało iść:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Anaconda to Majeczka ma balowy weekend???tylko wróćcie.....

Madziarka dziękuję po niedzieli, jeśli tylko zdrówko dopisze przyjedziemy!!!!
Julo poszedł do przedszkola???

Marz jak samopoczucie???

Karlitka jak wizyta u lekarza???

A Maltanka gdzie zaginęła dalej walczy w kuchni???

Antuanet co z Wami, jak zdróweczko Twoje i Kubusia...gorączkował dzisiaj???

Aluśka najważniejsze że udało się zapisać...ale terminy..z tak małym dzieckiem i jego serduszkiem czekać miesiąc:szok::szok::szok::szok:
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok....

Miłego dzionka życzę.....

Witam i od razu naszemu Hubercikowi życzenia składam:tak::-):
Scooby Doo dziś robi śmieszne minki
głośno śmieją się Muminki
Żwirek i Muchomorek śpiewają wesoło

Puchatek z Prosiaczkiem tańczą wokoło
bardzo radosne są Gumisie
Buziaczki przesyłają też Teletubisie
Tylko Śnieżka się dziwi bo o niczym nie wie
Bambo wyjaśnia jej wszystko siedząc na drzewie
Gdy się o 2 Urodzinkach Huberta dowiedziała
również jak Smerfy świetny humor miała!!!
001%20%284%29.JPG

Witam i ja

Huberciku wszystkiego najlepszego :-)

A u Natalki jednak nie za dobrze. Dzisiaj o 2 w nocy wymiotowała i pojechałam na Chodźki. Leżymy na neurologii. Jak będzie dobrze to wypuszczą nas jutro. Ale zrobili tylko RTG i nic więcej.

Teraz M z nią został bo ja musiałam iść z Justysią do ortopedy i wypić kawki w domu i coś zjeść. Zaraz do niej wracam. Dobrze że mój brat zajmuje się Justysią, a ona cieszy się na jego widok.

Nawet obchodu nie było w szpitali, jakieś dziwne jak dla mnie. Stwierdzili że ja znam najlepiej swoje dziecko i będę wiedzieć czy jest dobrze. I czy na pewno wymiotowała z powodu upadku. A skąd ja mam to wiedzieć??

Przepraszam że tylko o sobie ale jestem zmęczona bo nic nie spałam dzisiaj i ledwo na oczy widzę.

Emilia o rany, oby tylko nic Wam nie było... i żebyście szybciutko do domku wróciły.... zaciskam mocno kciuki!!!

A my wybieramy się właśnie na spacerek... tak ładnie słonko świeci...

Cześć!
ja dziś od rana nie mam dobrych wieści.... ale to najmniej ważne.
Gabi dostała jakiś czerwoności na skórze i są to większe plamy i takie jakby krostki, nie mam pojęcia od czego to się wzięło bo ogórki kiszone wcześniej jadła i nic takiego nie dostałą a więcej to żadnych nowości nie dawałam jej:no: zapisałam ją do lekarza zobaczymy co on na to.
Emilia nie zazdroszczę szpitala trzymaj się i dowaiduj jak najwiecej od lekarzy zebyś była spokojniejsza
Huberciuku dla Ciebie sto lat!!!! dużo zdrówka i uśmiechu;-):tak::tak:

Emilia o rany.....trzymam kciuki żeby Natalci nic nie było i żeby szybko ją wypuścili...

Talia pisz co powiedział lekarz....

My właśnie zjadłyśmy śniadanko i też w planach mamy spacerek.....

Huberciku

W dniu Twych urodzin,
w dniu Twego święta
pewna osoba o Tobie pamięta,
pamięta o Tobie i śle życzenia
by się spełniły wszystkie Twe marzenia,
niech Ci życie słodko płynie
w każdej chwili i godzinie,
aby wszystko się spełniło,
o czym marzysz Twoje było,
byś pogodne miał dni
z głębi serca życzę Ci!