reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam
ja dzis od 7 na nogach bo z młoda do lekarza z rana sie wybralismy, osłuchowo juz jest czysto wiecw pn do przedszkola pomaszeruje
Emilia zdrókwa dla Natalii mam nadzije ze pobyt w szpitalu sie nie przedłuży
Huberciku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

taka łądna pogoda zmykamy na dworek

reklama
A ja dzisiaj urzeduje w domu bo Mateusz od srody choruje juz jest lepiej ale nasze niedzielne spotkanie jest pod znakiem zapytania...
Madzienka czuje sie lepiej rano jest ok od 14 zaczynam sie zle czuc ale jest ok...oby checi w poniedzielek wrocily na wizyte i gina:-)
Maltanka wychodz juz z tej kuchni..
Emilia oby wszystko bylo ok i szybkiego powrotu do domu...

narazie tyle dziecie mnie ciagnie

witam
wczoraj cały dzień spędziłyśmy w Lublinie, w końcu mąż się zdecydował i wszedł z Olą do wody na basenie, nawet ją zanurzał, tak mu się spodobało, że skorzystał jeszcze z jacuzi i siłą ich wyciągałam :-D
Emilia trzymam kciuki za Natalkę, oby nie było nic poważnego
talia za was też trzymam kciuki
Madziara, Madzienka zazdroszczę Wam spacerku, ja muszę zostać w domu, bo Ola coś chrypi

właśnie wyrżnęła nosem w grzechotkę, siedziała poobkładana poduszkami z tyłu i po bokach, a ona w przód i fik leży, dostała mleczko i poszła spać, więc chwila na ogarnięcie bałaganu

P.S. pisałam, że nam się kasa wykończyła, ale tak sobie wczoraj pomyślałam, że i tak mam dużo powodów do radości, męża mam dobrego, dziecko zdrowo się chowa, dach jest nad głową, jesteśmy zdrowi więc wszystko się jakoś ułoży :tak::tak::tak:

:-D:-D:-D HUBERCIKU NASZ KOCHANY :-D:-D:-D

Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!
tego życzy ciocia Gabi i Norb :-)

Pooh-Lumpy-Tigger-Piglet-Roo-Birthday-Party.jpg

Karlita a po co na chodźki????
do ortopedy sprawdzić bioderka
dr stwierdził że bioderka w stanie idealnym :-) nie musimy się nawet pieluszkować ;-)
mamy się zgłosić jak mały będzie miał skończone 10 tygodni ;-)

Karlita wszystkiego najlepszego dla Norbercika z okazji ukończenia pierwszego miesiąca:-):-)
Zobacz załącznik 324268
dzieki kochana tak dzisiaj kończymy miesiąc ...
ja nie wiem gdzie ten czas tak leci ...

Karlitka Norbi ma już miesiąc? :szok: ależ ten czas leci... ucałuj go proszę w paluszka od ciotki!!!!
my próbowaliśmy ostatnio tych farbek - ale powiem ci szczerze że dziwne są - takie jak by z kiślu :baffled: moje dzieci się pociapały i poprosiły o zwykłe farbki... a te pieczątki coś nie działały :crazy:

Norb ucałowany właśnie się weranduje przy oknie ;-)

ja jeszcze nie wyciągałam tych farbek ... muszę je sprawdzić ...

A u Natalki jednak nie za dobrze. Dzisiaj o 2 w nocy wymiotowała i pojechałam na Chodźki. Leżymy na neurologii. Jak będzie dobrze to wypuszczą nas jutro. Ale zrobili tylko RTG i nic więcej.

Emilka oby Natce nic nie było!!!!!

Anetka
najważniejsze że jesteście razem i zdrówko dopisuje :-)

Marta
współczuje zgagi próbowałaś kefiru ?? migdałów ?? mi pomagały żelki ;-)
ale zgage miałam może ze 2 razy

Ostatnia edycja:
Huberciku Jest w roku taki dzień,W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia- Posłuchaj co Ci życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń.

Witam się piątkowo
Emilia trzymam mocno kciuki za Natalkę, oby to nic poważnego. Wiem przez co przechodzisz, my w tamtym roku wylądowaliśmy na neurologii na Chodźki:baffled:
talia a może po prostu od suchego powietrze Gabi "wysypało" albo od mrozu bo podobno tak też może być. Daj znać po wizycie...
anaconda szczęśliwej podróży:tak: i miłego weekendu.
madzienka Kubuś przez noc ładnie pospał, tylko od rana od nowa cudowny powrót:baffled:
madziara
podziwiam Cię z tym chlebkiem...
U nas w domu szpital:baffled: Kuba od wczoraj gorączkuje- nie wiadomo od czego, pediatra twierdzi że to mogą być zęby:rofl2: Zawiozłam mocz do laboratorium i czekam na wyniki...Miłego popołudnia:tak:

Dzięki dziewczyny za zainteresowanie....
Gabi usnęła nareszcie a ja grzebie w myślach co mogło dać takie czerwone plamy które teraz są już na nóżkach niżej jak pieluszka a pupa gdzie jest pieluszka w bardzo dobrym stanie:baffled: Nic mi do głowy nie przychodzi bo i na mrozie wcale wczoraj nie byłą tylko z samochodu do domu.
Na jutro zapisałam ją do dermatologa bo wolę mieć tez opinię specjalisty. Z wywiadu mało się dowiedzą raczej standard jadła wiec zagadka będzie trudna do rozwikłania.:nerd: Ale wiecie co jak nie biegunka to gardło a teraz te palmy no zero spokoju ma to dziecko ciągle coś, i jeszcze ten kiepski apetyt wciąż się utrzymuje nagle mleka nie chce mi pić. a jak zacznie pić to przestaje po 30 lub 60 ml. Moze to ma związek.?:baffled:
Antuanet i Marz zdrowia dla Kubusia i Mateuszka niech przeganiają chorubska.
Karlita czas szybko płynie a i roczek szybko minie i będziesz mieć już duze dzieci:blink: Super ze bioderka idealne, gratuluję:-)
Aneta widzę ze pozytywne myślenie bierze góre u Ciebie, super:-) U mnie dziś z tym troszkę gorzej ale nic humor mi szybko wróci:sorry2:

My po spacerku i gdyby nie ten wiatr to powiedziałabym że wiosna idzie:-)....a tak wieje okropnie, na dodatek wiatr bardzo nieprzyjemny....:-:)-:)-(
Madziarka a jak Wasz spacerek???

Marzenko zdróweczka dla Mateuszka...mam nadzieję że uda nam się spotkać w niedzielę:tak::tak:

Aneta masz rację..pieniądze ważne ale zdrowie i rodzina ważniejsze!!!!

Antuanet zdróweczka dla Was.....

Karlitka super że z bioderkami wszystko ok
I buziaczek dla Norbercika za pierwszy miesiączek.....

A wracając do tematu niedzielnego balu w Bugi jeśli Wasze plany zmieniły się i nie będziecie mogli przyjść proszę odwołujcie rezerwację swojego miejsca..... BUGI. SALA ZABAW DLA DZIECI. Galeria GALA w Lublinie
(taka była umowa z p. Bogusią)

hej dziewczyny na tym watku jestem pierwszy raz :-) ja w sumie nie mieszkam teraz w lublinie ale 6 lat temu tam mieszkałam przez 20 lat a teraz mieszkam koło łecznej :-) mam synka który 4 lata temu sie urodził 23 stycznia 2007 na lubartowskiej :-)

reklama
Do góry