reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Maltanka może jutro uda i się załatwić wszelkie formalności związane z tym szkoleniem:confused:
Super że u Kardiologa wszystko dobrze wyszło:tak::tak:
Madzienka fajnie ze Julcia się zaaklimatyzowała w przedszkolu/klubiku:-)
Justyna2729
oby Mikołaja nic nie bolało i nocka spokojnie Wam przebiegła:confused::confused:
Karlita wszystkiego najlepszego dla Norbercika z okazji ukończenia pierwszego miesiąca:-):-)
06-zygzak-mcqueen.jpg
Marta współczuje zgagi:baffled: jak sobie przypomnę jak mnie ona męczyła to aż mnie ciarki przeszywają :baffled: zgroza:no:

Ostatnia edycja:
HUBERCIKU to Twoje drugie wielkie święto
Nasz maluchu uśmiechnięty
Zawsze wesół
pełen werwy
miłą minę masz bez przerwy
nasz maluszku ukochany
bądź nam zawsze tak wspaniały

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!

swinka-peppa.jpg

[FONT=&quot]
[/FONT]

peppa_banner_9484.jpg
Bardzo wielkiego
Tortu urodzinowego
Świeczek zapalonych
Marzeń spełnionych
Prezentów bez liku
Nasz ukochany Huberciku!!!!

Wszystkiego naj przesyła ciotka Magda z Dzieciakami :)

Ostatnia edycja:
Witajcie z ranka,

Aluśka wysłałam na pw przepis na nalewkę ;-):tak:
Super że udało ci się zarejestrować!!! Popatrzcie mamy początek lutego a już nie rejestrują:szok: i co ludzie mają robić jak potrzebują specjalistycznej opieki :baffled: zostaje tylko prywatnie iść... i po co płacimy całe życie jak i tak chodzimy prywatnie bo państwowo nie ma wiecznie miejsc... :baffled::crazy:

Marta ja piekę w foremkach, raz spróbowałam zrobić taki okrągły, ale wyszedł mi placek krowi :-D:-D:-D:-D więc go przełożyłam spowrotem do formy, poczekałam jak urośnie i dopiero upiekłam... :-D:-D:-D
jeszcze się muszę pouczyć żeby wyszedł mi taki okrągły wiejski chlebek... ale nie tracę nadziei :tak::-D:-D:-D

A jak dziś twoja zgaga... pamiętam że mnie z Nelą też tak czasami paliła.... :tak:

Karlitka Norbi ma już miesiąc? :szok: ależ ten czas leci... ucałuj go proszę w paluszka od ciotki!!!!
my próbowaliśmy ostatnio tych farbek - ale powiem ci szczerze że dziwne są - takie jak by z kiślu :baffled: moje dzieci się pociapały i poprosiły o zwykłe farbki... a te pieczątki coś nie działały :crazy:

Mandziula może to faktycznie była 3-dniówka... Najważniejsze że Mikołaj zdrowieje...

Antuanet ja też podsyłam zdróweczko... szkoda że się nie zobaczymy :-(

Maltanka pokaż proszę torcik... ciekawa jestem jak pięknie wygląda...

Madzieńka zapraszam codziennie... :-D:-D:-D:-D:-D moim zdaniem chlebek najlepszy jest od razu jak tylko przestygnie,... ale za dużo nie można go ciepłego jeść żeby brzuchy nas nie rozbolały... :-):-D:-)

DROGI DWULATKU...
Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzy

e-CIOTECZKA Z MATEUSZEM

Ostatnia edycja:
Witam!
Ja już po śniadanku:-)poczekam aż całe towarzystwo wstanie i nastawię pralkę.
Misia kciuki zaciśnięte:tak:
Karlita wy chyba dzisiaj macie wizytę u ortopedy? Trzymam kciuki żeby wszystko było ok:tak:
Aluśka z Martynką idziesz do kardiologa?? Dobrze że jednak udało się Wam zapisać na luty. Co do rejestracji to ja próbowałam przez telefon i nikt nie odbierał i po paru dniach dzwonienia wk....łam się i pojechałam tam osobiście:angry:
O słyszę postękiwanie z łóżeczka, chyba grubsza sprawa się szykuje:-D

reklama
Huberciku
Lilia rozkwita, róża opada,
Piękny tulipan listeczki rozkłada.
A ja Ci składam szczere życzenia:
Życzę Ci szczęścia i powodzenia.

Do góry