reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z ranka,
wczoraj napisałam długaśnego posta z rana i mi go wcięło... bo bb nie działało i jakieś błędy pokazywało :-( a dziś już prawei nic nie pamiętam co chciałam napisać...:baffled:

Madzieńka
ja tam się wcale nie dziwię że ciotki Julcię obdarowują... ona taka słodzinka jest! :tak:
Zadzwonię później do was... jak już wstaniecie :-D

Maltanka ja też myślę że jak Hubert jest kategorycznie na nie to lepiej nie zmuszać bo może przynieść to odwrotny skutek... daj mu troszkę czasu - oduczy się...

Karlitka najważniejsze że wieczór filmowy udany ;-) i jak mężowemu poszło z obcinaniem Gabi? Ja też muszę ze sobą i moimi pójść do fryzjera...
Biedny Norbi.... oby brzuszek mu nie dokuczał...

No i to fakt - każde dziecko jest inne... Julian nigdy mi nic nie pomazał, za to Nela maluje wszystko i wszędzie :szok::baffled::baffled::-D

A tak apropo malowania -wiesz Karlitka że wczoraj przypadkiem znalazłam prezencik zapakowany... schowany w za małych ciuchach dla dzieci - patrzę a to paczuszka od Mikołaja - słodycze i Twoje farbki... :-D:-):-D dałam dzieciakom wczoraj ale jeszcze nie odbijaliśmy bo zaraz mieliśmy wyjazd... farbki czekają na dzisiejszy wieczór ;-)

Mandziula i jak z temp Koli? Kończ już pisać tą pracę bo się zamęczysz... ;-)

Sunday gratulujemy pożegnania smoka!!! :tak: A tą operacją się tak narazie nie przejmuj - niech lekarz Maksa obejrzy, może wcale zabieg nie będzie potrzebny... a jak nawet będzie to my wszystkie będziemy z całych sił zaciskać kciuki oby poszło szybko i w miarę bezbolesnie...

Marzenka to widzę że teraz po kwaśnym na słodkie naszła ochotka :-D

Ciekawe jak tam ma się Fogia i jak Fifi zareagował na braciszka...:happy::rofl2::happy:

Ja właśnie wybrałam synia do przedszkola, Nela ogląda teledyski, ja właśnie nastawiłam zupkę i muszę o drugim pomyśleć... a jakoś weny nie mam co robić dziś na drugie....... :baffled: tak za mną chodzą te placki ziemniaczane przez Madzieńkę ale to mogę zrobić dla siebie a dla reszty i tak muszę wymyśleć coś innego..:crazy: tylko cooo?

reklama
witam Was dziewczynki
ale noc :-( od 1 do 4 noszenie Oli na rękach, bo nie chciała dać się odłożyć do łóżeczka :no: każda kolejna próba kończyła się jeszcze większym wrzaskiem :szok: a teraz bawi się spokojnie jakby nic się nie stało :crazy: idę zrobić kawę, bo mi zaraz twarz spadnie na klawiaturę, dołączy się któraś?

:-)Cześć!
Sunday gratulacje rozstania ze smokiem, to jeszcze przed nami niestety :szok:
Aneta Ola chce z wami spać?
mandziula a Kola już nie goraczkuje?
Gabi już w weekend czuła się lepiej działo się wokół niej tyle ze zapomniałaby nawet o złym samopoczuciu. Nie goraczkowała tylko kupy rzadsze się zdarzały myslę ze to przez antybiotyk. Niestety bardzo kiepsko wciąż z apetytem. jak tak będzie jadła marnie to ciągle coś będzie się jej czepiać.Wczoraj u teściów wcisnęli jej cukierka czekoladowego:szok::wściekła/y: i jakieś krostki na brzuszku sie pojawiły delikatne, myślę że to od tej czekolady nigdy wcześniej nie jadła:blink:
Teraz zasnęła a ja będę się chciałą ogarnąć i wyjść z nią na powietrze jak wstanie.

talia Ola śpi sama, z nami nie chce, myślę, że to przez ząbki, cały dół ma napuchnięty
a z tym cukierkiem to pozwoliłaś im na to, czy za Twoimi plecami jej dali?

Witam

aneta82 u mnie nocka taka sama. Tyle że to Natalka nie spała od północy do 4. Chodziła po pokoju, po mnie buzi dawała i się nic nie odzywała :crazy:. Poszła spać jak już nie wytrzymałam i wrzasnęłam na nią. I wstała sobie o 7 wyspana. Szkoda, że ja nie :no:

talia tak to jest z dziadkami. Mój tata dalej nie może zrozumieć, że Natalce szkodzą czekoladowe rzeczy. A ostatnio jak byliśmy u teściów to mówiłam żeby nie dawać nic czekoladowego, ale i tak mnie nie słuchali. Jakbym do ściany mówiła. A następnego dnia Natalka kupy nie mogła zrobić i się męczyła bardzo :wściekła/y:. Ale to nie ważne że ja proszę żeby nie dawać. Dużo by pisać na ten temat. Bo to są bardzo nie odpowiedzialni ludzie, którzy absolutnie na swoich błędach się nie uczą :no:

maltanka robię Twoje drożdżówki z chałwą :tak:, ciekawe czy mi wyjdą, bo ja to antytalent do drożdżowego ciasta :sorry2:

Dzień dobry....my juz po sniadanku, Jula tańcuje w rytm kołka graniastego:-):-):-)
a mnie coś jakby zaczynało brać:zawstydzona/y:ale nie daję się...Maltanka a propos naszych jutrzejszych planów będziemy w kontakcie:tak::tak::tak:

Aneta współczuję nocki:sorry2:

Madziarka czyli dzisiaj farbkowy wieczór się Wam szykuje....Julo chętnie do przedszkola poszedł???

Karlitko super że wieczór filmowy udany....i podziwiam skąd Ty masz jeszcze siłę na oglądanie filmów:-p:-p:-ppokaż nam Gabi w nowej fryzurce
A z tym podrywem to E opowiadał mi jaką furorę robi na basenie:-D:-D:-D

Mandziula jak Kola??a może to była trzydniówka???

Sunday gratulacje pożegnania monia!!!!

Marzenko z tymi pieluchami to u nas chyba będzie podobnie;-);-);-)

Antuanet gdzie zaginęłaś????

Ja mam w planach dzisiaj zrobić porządki w szafce z lekami...:blink::blink::blink:ciekawe czy mi się to uda...

Aaaaaa od dzisiaj w Lidlu pampki za 39,99:tak::tak::tak:

Miłego dnia

Madzienka to kółko graniaste to z przedszkola Julcia "przyniosła"?
Aneta Emilia
a gdzież ja bym pozwoliła na dawanie jej cukierków my jej zadnych słodyczy nie dajemy tylko owoce, bo tak ma kiepski apetyt a po słodyczach to już wcale by nic nie chciała jeść konkretnego. Mój teść jak nikogo z nas nie było przy niej to ją tak uraczył:wściekła/y::no: Tak to bywa muszę następnym razem dobitniej zaznaczyć że tego sobie nie życzę.
Mój śpioch jeszcze nie wstał a ja nie wiem czy rozkręcać się z prasowaniem chyba kapuśniakiem się posilę bo sobie rano ugotowałam:dry:

Heloł my też już po śniadanku:tak: drugim:-p bo nie śpimy od 7.00 w nocy wstawałam z 4-5 razy, a teraz H bawi się jakby nigdy nic,

biorę się za ogarnianie mieszkania bo zabawek wszędzie narozwalane

aaaa i mam nowych mieszkańców, P sobie wczoraj sprawił 8 nowych rybek:-D:-p

Mandziula
jak Kolcia?

karlita
jak Gabi po wizycie u fryzjera? jak Norb w nocy?

madziara
:-D:-D:-D niezły ten Mikołaj - zakamuflowany:-D...ps ja wcZoraj piekłam pierś z indyka to jeszcze na dzisiaj będzie:tak:

aneta
ja dołączam się do kawki też dzisiaj wstawałam z 4 albo 5 razy

talia
dobrze że z małą lepiej, a z apetytem też miałam przejścia teraz już odpuściłam nie chce to nie

emilia
to czekam na drożdżówkowe relacje:tak: matko co te dzieci dzisiaj w nocy takie mój też do tego myślałam że ładnie będzie spał bo wczoraj w dzień mi nie spał, a co do teściów też nie wiem jak przebrnąć przez ten temat aczkolwiek jest lepiej

madzienka
:tak::tak::tak:;-) idziecie dzisiaj na basen? ... H oglądał filmik z Julą i też mu się to kółko spodobało:-D

misia, antuanet gdzie jesteście?

maltanka pierwszy raz mi wyszło :-). Natalka już zabrała jedną i się zajada :tak:. Chyba będę częściej robić. W tym roku sporo dżemu truskawkowego zrobiłam to mam czym nadziewać :-).

Muszę wstawić zakwas na chleb to też zrobię pod koniec tygodnia :tak:

reklama
helooo jest tu kto???

mój poszedł właśnie spać, a ja buszeuje i poszukuję jakiś noclegów nad morzem? sundey gdzie wy jedziecie?

emilia cieszę się że ci wyszło, ja nie raz droźdże zmarnowałam bo mi nie wyrosły:-D:-p

Do góry