reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

a ja pomęczyłam trochę małżoweg ang i
wpadłam tylko życzyć dobrej nocki wszystkim:tak:

Witajcie i ja w końcu zawitałam...dzien zleciał rano byliśmy wymienić telefon P, przy okazji Jula wyniosłą trochę gadżetów z salonu:-D:-D:-Dmamy m.in. nowy plecaczek, pendrive:tak::tak::tak:

nieźle Jula poluje:-D:-D:-D

maltanka moze odpuscie troszke z tym nocnikiem a sam do niego wroci.

taki mam zamiar, a myślałam że już gładko pójdzie:sorry2:

emilia piwko powiadasz;-) ła matematyka nie była moją mocną stroną:zawstydzona/y:

reklama
Maltanka ja wprawdzie nie mam doświadczenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale tez słyszałam żeby odpuścic bo może byc tylko gorzej...oby nie, więc trzymamy kciuki za Hubcia

Madzienka ale się obłowiliście :cool2:

nieźle Jula poluje:-D:-D:-D

Tak to jest jak się idzie między swoich:tak::tak:...to moje poprzednie miejsce pracy a Jula czuje się tam jak w raju, wszędzie ciocie i wujkowie:-D:-D:-D:-Dwięc od każdego coś dostała...a u nas w domu to takich gadżetów pełno, ale zawsze się przyda;-);-);-) jak nie mi to mojej siostrze...:-):-):-)

Witam w mrozną niedziele:-) alez zimno,nie chcialo sie wychodzic z łóżka :baffled: nie trzeba bylo patrzec na termometr zeby zobaczyc mrooozzzz wystarczy spojrzec na szare samochody:baffled: a wczoraj bylo piekne slonce:-(
Ja siedze z kawka, jeszcze w balaganie lozkowym, no ale jak wolne to wolne;-)
M spi, tylko Maks szaleje:-D
Dziewczyny zapomnialam Wam powiedziec-w sumie sie pochwalic ze moj duzy syn od kilku dni odstawic smoczek-obylo sie bez wielkiego placzu, i juz spanie jest dorosle:-D tylko 6 ksiazek trzeba przeczytac zanim zasnie;-);-)

Witam wieczorową porą:tak::tak:
łazienka posprzątana, deserek dla Natalki zrobiony, obiadek na jutro w trakcie gotowania, więc czas na chwilkę relaksu na BB:tak::tak:z sałatką owocową:tak:

sałatka owocowa? mniam ale smaka narobilas:-)

sunday biedny Maksio :( no ale jak trzeba bedzie... moj brat mial taki zabieg,mial wtedy chyba ze 2 latka i z tego co pamietam szbko wyszedl ze szpitala i po powrocie do domu nie pamietam, zebysmy jaks szczególnie z nim obchodzili :p tyle,ze mialam wtedy 8 lat, wiec moje wspomnienia moga nie byc wiarygodne:sorry2::sorry2:
wiem Kasiu, trzeba zrobic wszystko aby to bylo w miare szybko i lagodnie:-) no ale wiesz nie obedzie sie bez placzu i zalu....:-(

Moje śpią już od godzinki, M właśnie po piwko wyszedł. Jakaś nowa Perła niepasteryzowana podobno dobra jest, więc będziemy próbować :-D

sunday mojego M brat stryjeczny właśnie wczoraj miał operację na przepuklinę, i to już drugą. Pierwszą miał gdy był mały, teraz ma 23 lata i wyszła z drugiej strony. Zabieg miał w MSWiA na Grenadierów. Jak chcesz to mogę się wszystko podpytać.

I jak piwko???
Napisalam PW!!!!:tak:

Tak to jest jak się idzie między swoich:tak::tak:...to moje poprzednie miejsce pracy a Jula czuje się tam jak w raju, wszędzie ciocie i wujkowie:-D:-D:-D:-Dwięc od każdego coś dostała...a u nas w domu to takich gadżetów pełno, ale zawsze się przyda;-);-);-) jak nie mi to mojej siostrze...:-):-):-)

To masz pełno gadzetow:-) hehe... moj M czasem przynosi z bankow czy sklepow jakie drobne *******ki,ale przydaja sie-kalendarze,dlugopisy, pilki plazowe, itp:-) no ale pendrive to juz nie taki gadzet :-)
No i nie dziwne ze Jula robi furore i zgarnia "fanty":-) :tak::tak::tak:

Dziewczyny zapomnialam Wam powiedziec-w sumie sie pochwalic ze moj duzy syn od kilku dni odstawic smoczek-obylo sie bez wielkiego placzu, i juz spanie jest dorosle:-D tylko 6 ksiazek trzeba przeczytac zanim zasnie;-);-)

Sunday gratuluje pozegnania smoczka....oj do kina w Walentynki ja wole w kazdy inny niz w takie tłumy...chociaz dziekie tłumy to chyba tylko w Plazie
Madzienka czyli dzionek udany...a Jula pewnie zadowolona z prezentow
Maltanka ojoj wy juz nocnikujecie...kiedy my nie mam kontroli nad tym moim dzieckiem w tygodniu i ciezko mi go odpieluchowac....o wlasnie zrobil drugie danie w majtki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y:
A rano juz ladnie usiadł i zroil siu siu...do szkoly pojdzie to sie odłuczy:-D:-D:-D

A my wczoraj wieczorem zaczelismy skladac meble zlozylismy jeden element z Mateuszem ale postanowilismy dokonczyc po polozeniu go spac...no i poleglismy i obudzilismy sie rano drzwi wejsciowe otwarte balagan wiec teraz czekam na M i musimy cos z tym wszystkim zrobic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Zapraszam na serniczek wlasnej roboty:-)oczywiscie mojej

Milej niedzielki

witam niedzielnie

babcia z dziadkiem do nas przyjechali, to zaraz wyciągam P na zakupy, musimy czegoś poszukać na chrzciny, bo na tygodniu z małym to nie będzie mi się chciało jeździć;-)

Maltanka ja wprawdzie nie mam doświadczenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale tez słyszałam żeby odpuścic bo może byc tylko gorzej...oby nie, więc trzymamy kciuki za Hubcia

Madzia odpuszczam na razie z nocnikiem :tak: właśnie żeby gorzej nie było
napisałam pw a jutro zadzwonię jeszcze:-)
ps.. pożyczysz Julę na jakieś zakupy, może zgarnie trochę "fantów"?:-D

super że tak gładko poszło:tak:

Maltanka ojoj wy juz nocnikujecie...kiedy my nie mam kontroli nad tym moim dzieckiem w tygodniu i ciezko mi go odpieluchowac....o wlasnie zrobil drugie danie w majtki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y:

Zapraszam na serniczek wlasnej roboty:-)oczywiscie mojej

Marzenka a no chcieliśmy zacząć z nocnikiem, ładnie było ale przez chwilę, także na razie sa pieluchy, a najgorzej że wcześniej mi wołał jak zrobił "drugie danie":-D w pampersa że zrobił, a teraz mu nie przeszkadza:baffled: no nic na razie daję spokój

to ja się wpraszam na serniczek;-) pycha:-)

witam i ja niedzielnie

marz serniczek.... pychotka:tak::tak::tak::tak:

sunday brawa dla Maksa za dorosłe spanie:tak::tak::tak:

maltanka kidyś mu zacznie przeszkadzać to "drugie danie" i bedzie wołał;-);-);-) ja staram się już Mikołaja uczyć na nocnik, ale częśto woła jak już zrobi:-D:-D:-D

emilia nie znam tej pani bo ja z matematyką nie mam do czynienia:no::no:

madzienka Niezła ta twoja Jula:-D:-D:-D co bedzie jak podrośnie i zacznie chłopaków czarować;-);-);-)

a u nas noc cięzka bo Kola miał gorączke i trochę popłakiwał mimo że czopka mu dałam, dziś rano też gorączka, ale narazie śpi i juz jakby mniej gorący, zobaczymy jak wstanie

a ja to chyba dziś gofry zrobię bo zadłabym coś słodkiego a nie chce mi się ciasta piec:-D:-D:-D:-D

cześć dziewczynki :-)

wieczór filmowy udany ;-) gorzej później było z nocką .... z piatku na sobote spałam może z 1,5h Norbertowi chyba brzuszek dokuczał chociaz na rekach sie uspokajał ;-)

dzisiejsza noc była lepsza :-)

ale wydaje mi się że Norb jest bardziej marudny niż jego siostra ;-)

E poejchał z gabi do Plazy do fryzjera ;-) śmieje się ze z córką na podryw jeżdzi hehehe

ok i to na tyle bo mały juz płacze.... :sorry2:

A ja się nudzę :-(

siedzę sobie sama w domku, znaczy dzieci są ale już śpią. M wraca gdzieś o 23 i co tu by porobić??:confused:

sunday piwko dobre, ale ja i tak wolę Red'sa :tak:.

karlita nie długo się pewnie unormuje spanie i będziesz się wysypiać :tak:

Mandziula jak synio, lepiej już??

maltanka ja to słyszałam na odwrót, żeby właśnie do pieluch nie wracać, tylko powoli tłumaczyć od początku wszystko. Ale każde dziecko inne jest.

marz21 no właśnie mój M mówi że w Walentynki tonie pójdziemy na pewno do kina. Pewnie jakąś kolacyjkę zrobię :-) i kupiłam już mu taką fajna poduszkę czerwoną z napisem dla męża a po drugiej stronie coś śmiesznego, nie pamiętam co, a poduszka u moich rodziców schowana.

Ale mnie głód dzisiaj straszny męczy. Idę pieczarkową sobie odgrzeje :tak:

karlita jak widać każde dziecko inne;-);-);-), oby szybko zrozumiał że noc jest do spania;-);-);-)

emilia Mikołaj niby juz lepiej, nie miał gorączki wieczorem, wyskoczyła mu tylko dziwna wysypka na brzuszku, ale się nie drapał więc pewnie mu nie przeszkadza, zobaczymy jak bedzie w nocy;-);-)

ja zaraz uciekam bo musze trochę odespac a jutro do pracy rano:-:)-:)-:)-(

dobrej nocy życzę:tak:

reklama
Do góry