reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam się i ja

ale mamy ładne słoneczko, ale mroźno:-) birę się za sprzątanie
zakupy już zrobione:-)

emilia to pracowity dzień się szykuje:tak:
madziarka dzięki że pytasz Hubert dalej ma swoje fochy i wiem raczej że to na zęby, do tego coś obraził się na nocnik...a co z Twoją głową, że tak ci dokucza:confused:
karlita i co oglądaliście? jak wieczór?
aluśka zdrówka

reklama
Witajcie!:-):-)
marz super, ze u Ciebie wszystko dobrze :)
sunday jakbys nie mogla znów dodzwonic na Braci W to daj znac to podskocze po pracy, albo w trakcie:sorry2::sorry2::-p Mam nadzieję jednak, ze Maksiowi nie bedzie potrzebny zabieg.
maltanka ale musieliście miec miny jak ten gość wparowal do sali:-D:-D Pytałas mnie o jaskinie, niestety ostatnio sie strasznie zaniedbalam w tym temacie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: no ale trzebaby sie kiedys znów wybrac:tak:
madzieńka ależ Twoja Juleczka wyrosła:tak::tak: i iak ślicznie mówi:-)

Mialam dzis w planie wybrac sie do tego nowego kina 5d w olimpie, ale Julka ma katar a dzis troszkę zimno:dry::dry:byla tam moze któras?
Jestem jakas padnieta po tym tygodniu, jeszcze wczoraj babka w pracy mnie wqrzyla tzn trochę ja do tego specjalnie sprowokowalam:sorry2::sorry2::-paleprzynajmniej juz wiecej do mnie nie przyjdzie.
Mialam pojechac dzis na zakupy,ale tez mi sie nie chce:baffled::baffled: chyba potrzebuje urlopu:-p:-p

Zyczę zdrówka wszystkim chorujacym:tak::tak: gdzie ta wiosna???:confused:

A ja już prawie wszystko posprzątałam, jeszcze pokój dziewczynek został.

Byliśmy na dworku, bardzo ładnie jest. Dziewczynki pospały z pół godzinki :tak:, dobre chociaż tyle. Resztę spaceru Natalka latała a Justysia się przyglądała :-)

Zaraz podaję obiad i jadę na zakupy do Biedronki.

asienka82 szkoda że nie mogłam z Tobą jechać :-(

Mandziula a gdzie siedzisz w Agro?? Bo ja też pewnie niedługo zawitam jak się promotorka odezwie.

maltanka moja to chyba zapalenie pęcherza ma bo popuszcza troszkę ale są dni że i ona na nocnik się gniewa, ale to rzadko :tak:

marz21 ja przy drugiej to miałam straszne mdłości , pewnie nie długo już Ci przejdzie, a zacznie brzuch ciążyć :-)

sienio ja też chciałam się tam wybrać, bo słyszałam o nim, ale nawet nie wiem gdzie dokładnie jest :-p

Idę obiad nakładać, bo ziemniaki się już ugotowały...

Ależ dzisiaj pustki!!! Wszystkie na wekendy powyjezdzaly ;-) my w domku, ja bylam tylko w tesco w Galerii Orkana, ale jak dla mnie nic specjalnego nie ma-wszystko na jedno "kopyto" :-( Kupilam Maksowi tylko bluzeczke. Myslalam ze podjade do Plazy ale nie chcialo mi sie pchac w miasto, a do tesco mam rzut beretem. I tak nam sobota zleciala. Nic w sumie nie robilam,a jestemm wykonczona, zaraz kapania Maksia i trzeba bedzie spokojnie wieczor zaczac w łózeczku. :-)
sienio az wstyd się przyznac ale nawet nie wiedzialam ze takie kino mamy w Lbn, tylko stronki nie moge znalezc w necie zeby jakis repertuar zobaczyc. Na Walentyki chce sie wybrac z M do kina, bo bylismy ostatnio jak bylam w ciazy :-(
A co do Br.Wieniawskich to wiesz zupelnie wylecialo mi z glowy ze ty w okolicy pracujesz, dodzwonilam sie, i chyba razczej bedzie zabieg :-( bo wczoraj znowu mu wyskoczyla przepuklina jak sie wsciekal z M :-(

Witam wieczorową porą:tak::tak:
łazienka posprzątana, deserek dla Natalki zrobiony, obiadek na jutro w trakcie gotowania, więc czas na chwilkę relaksu na BB:tak::tak:z sałatką owocową:tak:wczoraj dla zdrowotności była cebula;-)dziś bomba owocowa:-D
u na wciąż kichająco - kaszląco....ale chyba jest nieco lepiej:tak:oby nie zapeszyć:sorry2:

Karlitko jakie Norbercik ma słodkie włoski - cudowny, jeszcze raz gratuluję!

Ja znów tylko na chwilkę - jak zwykle, nawet nie jestem w stanie poczytać co piszecie. Mam sesję i ledwo żyję, słaba jestem jak barszcz i spałabym cały czas, a tu się uczyć trzeba a do głowy nic nie chce wchodzić :(

Buziaki przesyłam wszystkim!

trzymaj się:tak::tak:i powodzenia w czasie sesji:tak::tak:

a ja wróciłam z angielskiego :tak: ale dzisiaj to niezłą przygodę mieliśmy, sale są wynajmowane w sobieskim (to prywatna szkoła ale masakra taka odskórna i brudna:no:) i wpada o 19.30 facet z portierni z gębą że mamy kończyć bo on chce do domu iść:szok::szok::szok: masakra starszy człowiek a zero kultury:eek: a normalnie powinniśmy mieć zajęcia do 20.00 z 15 min przerwą:eek:

aneta justyna
też używamy babydream aczkolwiek nivea na zimę też był ok:tak:
emilka to miałaś przeprawę ..no ja też bym chciała ze swoim placem

hmmm....ja też tam kiedyś miałam zajęcia:tak:i do późnych godzin:tak:ale nigdy takiego czegoś nie było:no::no:

Witam i ja wieczorowa porą
no Asi lepiej za to mnie wzieło, gardło i kicham i prycham i smarkam na okrągło, zrobiłam nalewke czosnkowa i bede ja zazywac do tego głowa mnie boli
Karlita sliczny ten Twój Norbi

Emilia dzieki zzrób fote i na pw sie jakos zgadamy

ja dzis mialam rano przygode lezalam sobie na łóżku Asia juz biegała i chciała obejsc łóżko dookoła, zaczepiła o róg i sie wywaliła, myslałam ze tylko noga stukneła, leży i płacze, nie podnosi sie, ja patrze a ona cała buzia we krwi
okazało sie ze nosem walneła o ziemie, twarz cała we krwi, w buzi krew, myslalm ze zeba straciła ale na szczescie wiecej było strachu i płaczu i całe szczęście, po pół godz było juz ok, takiego narobiła krzyku ze az babcia z dołu przyleciała pytac co sie dzieje

ojej, jak Asia?zapomniała już o wypadku?:confused:

Ja juz powiedzmy po porzadkach przydalo by sie jeszcze tak podopieszczac ale narazie koniec...czekam na M i wybywamy w miasto troche kasy stracic:happy2:

Karlita jak wieczor bo ja bardzo nad tym ubolewam nie dokonczylam filmu a bardzo mnie interesuje jak sie skonczyl:no::zawstydzona/y:

A moje samopoczucie...oj takie sobie napewno gorsze niz przy Mateuszu ostatnie dwa tygodnie strasznie mnie muli nawet czasem po pracy jak sie polozylam to wstac nie moglam bo tak ylo mi niedorze ale bez kontaktu z wc:zawstydzona/y:no ale nic trezba przetrwac jak niech muli to znak ze jest ok

Milej sobotki Wam zycze

oj, byle przetrwać to mulenie i będzie dobrze:tak:
my też wczoraj zrobiliśmy wieczór filmowy i obejrzeliśmy "Milion Dolar Baby":tak::tak:

Czesc Dziewczyny
Znowu tyle popisalyscie ze Was nie nadrobie:-).
Ja wreszcie zaczelam sesje. Jeszcze tylko 6 egzaminow i 3 kola. Uff

heloł wieczorową porą

oj mam dość nie wiem co temu mojemu dziecku się stało nie chce siadać na nocnik a jak pytam czy chce siku denerwuje się i mówi że nie, a za chwilę nalane w majty:no:a już zaczynał ładnie wołać:dry:

madzienka, madziara, karlita gdzie się podziewacie???

misia
zdrówka
sienio co do kina to nie wiem, nie chodzę kurczę ostatnio to jeszcze w podstawówce byłam:-D:zawstydzona/y:
sundey jak mus to mus, oby zabieg był szybki i bezproblemowy
emilia ty chodzisz do biedronki na magnoliową? też tam dzisiaj byłam:tak:

asienka w poniedziałek bede, wieć zapraszam,

emilia ja urzęduję w starym A na 1 piętrze:tak::tak: a gzie piszesz pracę???? moze znam:cool2::dry::dry::dry:

oj i zleciał dzięń mieliśmy gości więc rano i ja musiałm ogarnąc potem niby a chwilke przyjechali a pojechali o 19.30:baffled::baffled: w dodatku Mikołaja temperarka dopadła:no::no::no: kurcze mam nadzieję że to ta czwórka co mu zaczeła wyłazić i że się nie rozchoruje:no::no::no:

Witajcie i ja w końcu zawitałam...dzien zleciał rano byliśmy wymienić telefon P, przy okazji Jula wyniosłą trochę gadżetów z salonu:-D:-D:-Dmamy m.in. nowy plecaczek, pendrive:tak::tak::tak:

Więc Maltanka dzionek zleciał ale jesteśmy jesteśmy....

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków!!!

Sienio witaj!!!dawno do nas nie zaglądałaś....

Sunday kino w Olimpie jest na samej górze...wychodzi się na parking na dachu i tam jest kino oto ich stronka Kino Olimp

sunday biedny Maksio :( no ale jak trzeba bedzie... moj brat mial taki zabieg,mial wtedy chyba ze 2 latka i z tego co pamietam szbko wyszedl ze szpitala i po powrocie do domu nie pamietam, zebysmy jaks szczególnie z nim obchodzili :p tyle,ze mialam wtedy 8 lat, wiec moje wspomnienia moga nie byc wiarygodne:sorry2::sorry2:
madzienka zagladam czasem, ale zazwyczaj przed pracą i na napisanie czasu juz brak:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
maltanka moze odpuscie troszke z tym nocnikiem a sam do niego wroci. tak bylo z corka mojego brata ciotecznego, najpierw ladnie robila ,potem sie zbuntowala a po miesiacu powiedziala, ze juz nie bedzie nosic pieluszki i znow nocnik wrocil do lask:tak::tak:

reklama
Moje śpią już od godzinki, M właśnie po piwko wyszedł. Jakaś nowa Perła niepasteryzowana podobno dobra jest, więc będziemy próbować :-D

sunday mojego M brat stryjeczny właśnie wczoraj miał operację na przepuklinę, i to już drugą. Pierwszą miał gdy był mały, teraz ma 23 lata i wyszła z drugiej strony. Zabieg miał w MSWiA na Grenadierów. Jak chcesz to mogę się wszystko podpytać.

misia2010 ale mam ochotę na taką sałatkę owocową :tak:

maltanka na Magnoliową chodzę :-) a co do tego sikania to tak jak sienio napisała, nie ma co się przejmować. Nasze dzieciaczki i tak są małe, więc pewnie jeszcze trochę wpadek będzie. Myślę, że na wiosnę, jak już na dwór bez pampersa będzie można wysłać, będzie lepiej :tak:

Madzienka ale się obłowiliście :cool2:

Już się żegnam bo pewnie już nie zajrzę, M zaraz z piwkami wróci i pewnie jakiś film obejrzymy :tak:. Miłej nocki :-)

mandziula ja piszę na katedrze matematyki u dr Agnieszki Kubik - Komar

Do góry