reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam sie wieczorową porą...mój tez ostatnio na wieczór kłoci sie z M bo a to nie chce sie myc lu spac. Teraz spi a M po cos gazowanego wyskoczył...
Karlita wieczorek filmowy obyscie dotrwali i nie posneli ja zamierzam obejrzec na TVN filmik...milego wieczoru:-)
Maltanka dobry ten portier ludzie to nie maja w sobie hamulca:zawstydzona/y:
Marta super ze synus bardzo dobrze sie ma...a kwas biore biore:tak:
Mandziula ble pisanie pracy skonczylam studia kilka lat temu i wcale nie tesknie:-)wytrzymaj jeszcze chwile w tych tematach to duzo wytrwałosci potrzeba
gon1a dobrze ze tylko tyle moj tez ostatnio wyrznal orla cała powieka sina i zdrapka na czole nawet panie ze zloka sie zainteresowaly...:-)

O jak dobrze ze piatek mam nadzieje ze Mateusz pospi troszke rano...dzis mialy byc porzadki ale niestety nici brak weny i sil wiec wszystko przechodzi na jutro:zawstydzona/y:
Zamierzam wybrac sie jutro do BRW jest troche promocji wiec chce podokupowac kilka elementow do mebli bo malo miejsca w szafkach:no:a bedzie coraz mniej:-)

reklama
Witam jako pierwsza :-)

My już nie śpimy. Znaczy M śpi, ja piję kawkę a dziewczynki mają śniadanko. I zaraz zabieram się za sprzątanie. Kuchnia wygląda jak po przejściu jakiego huragan :dry:, zresztą nie lepiej w łazience jest. I jeszcze d tego sterta ubrań do składania i trzeba w szafkach porządki zrobić.

Ciekawe czy się dzisiaj wyrobię :cool2:

I ja dołączam z rana,
Nela ogląda Rock Your Baby, Julo śpi więc ja mam chwilkę dla siebie :-)

Marzenka jak się czujesz? muli cię troszkę czy masz z tym spokój???

Karlitka i jak wieczór filmowy? udał się?? Ja wczoraj padłam... ale znowu głowa mnie rozbolała więc nawet nie myślałam o wieczorach :-(

U nas też dzieciaki wczoraj ganiały do 22:30... i wcale nie do spania im było ale jakoś udąło mi się ich okiełznać :sorry2: zrobiłam konkurs - kto szybciej zaśnie :tak::-D;-)

Maltanka portier pierwsza klasa :-p:szok: szkoda słów na takich ludzi... a jak Hubert? przeszły mu marudy? ząbek już jest na wierzchu?

Gon1a o rany, dobrze że tylko na strachu się to skończyło...

Mandziula a dużo tej pracy ci jeszcze zostało? też nie zazdroszczę co tego... ja na studia bym wróciła - ale tak na jeden dzień posiedzieć i poplotkować albo posiedzieć w sporcie nie myśląc o dzieciach, obiadach... tak beztrosko nie Madzieńka?

Emilia nie daj się chorobie!!

I dołączam się ze swoją herbatką...
kurcze ja też powinnam półki dzieciaków przejrzeć bo połowa już za mała leży i tylko miejsce zajmuje...:baffled::zawstydzona/y:

witam z rana i ja

prawdę mówiąc to ja na studia tez bym nie wróciła, chyba że tak jak madziara poplotkować;-);-);-);-)

w sumie to mam już dużo napisane jeszcze tylko drobne poprawki bo szef zawsze coś znajdzie i dyskusja mi została, no ale jakmnie szef pogono to wkilka dni napiszę, musze się wyrobić do marcowej rady wydzaiłu bo wtedy mi recenzentów wybierają i praca musi być już gotowa do wysyłki, tak więc mam jeszcze trochę czasu:tak::tak::tak:

widzę że palnujecie porządki w szafach, moja tez woła ale musi poczekać:-D:-D:-D jakoś weny na sprzątanie nie mam:no::no:

gon1a zdrówka życzę,oby nalewka pomogła:tak::tak::tak: musiałaś się strachu najeśc, mi się raz Kola w łazience na płytkach tak wywalił to myślałam że zęby wybił tak mu się krew lała:no::no:

karlita i jak wieczór, dały dzieciaki film pooglądać????

a mi małż własnie kawusię przyniósł wiec sie dołączam, zabunkrowałam się w jednym pokoju na poddaszu żeby coś popisac bo przy Mikołaju sie nie da:-D:-D:-D

miłego dnia życzę kochane

witamy i my, u nas zycie idzie w ruch,tzn Maks juz po platkach ja przy jajecznicy, a M sklada łózko:-)
Nie mamy zadnych konkretnych planow na sobote (no oprocz sprzatania), co Wy dzisiaj robicie?Pojechalabym na starowke ale zimno :-(
gon1a jeju bidulka!!! dobre ze nic powaznego sie jej nie stalo :-)
maltanka niezly gosciu tam pracuje:-) a swoja droga to jesli macie sale do 20i jest oplacona to z jakiej racji macie wychodzic wczesniej...
karlita jak tam wieczor sie udal?????:-):-):-)
marz jak samopoczucie???

Ja juz powiedzmy po porzadkach przydalo by sie jeszcze tak podopieszczac ale narazie koniec...czekam na M i wybywamy w miasto troche kasy stracic:happy2:

Karlita jak wieczor bo ja bardzo nad tym ubolewam nie dokonczylam filmu a bardzo mnie interesuje jak sie skonczyl:no::zawstydzona/y:

A moje samopoczucie...oj takie sobie napewno gorsze niz przy Mateuszu ostatnie dwa tygodnie strasznie mnie muli nawet czasem po pracy jak sie polozylam to wstac nie moglam bo tak ylo mi niedorze ale bez kontaktu z wc:zawstydzona/y:no ale nic trezba przetrwac jak niech muli to znak ze jest ok

Milej sobotki Wam zycze

ja tylko na chwilę, bo jestem pochłonięta sprzątaniem :no:, zaraz siostra ma przyjechać

aluśka zdrówka, dużoooooo zdrówkaaaaa :blink:
gon1a dobrze że tylko tak się skończyło, ale pewnie się strachu najadłaś :-(
karlita mam nadzieję, że wieczór był udany :-)
maltanka a do diabła ze starym piernikiem :-)
mandziula miłej pracy ;-)
emilia moja kuchnia to jak po wybuchu granatu :-D

reklama
Czesc Dziewczyny
Znowu tyle popisalyscie ze Was nie nadrobie:-).
Ja wreszcie zaczelam sesje. Jeszcze tylko 6 egzaminow i 3 kola. Uff
Kolezanka mi powiedziala ze na innych kierunkach sa ferie zimowe? Jak bylo u Was?:baffled:

A no i oczywiscie sie przeziebilam. Zeby tylko Filipka nie zlapalo. Jutro mamy basen, a w piatek szczepienie.:-(

Karlita: Sliczne te Twoje dzieciaczki. A babcia jaka dumna:-)

Gon: Biedne malenstwo. Dobrze, ze nic grozniejszego sie nie stalo!!!

Emilia: W realu sa pampki po 43 zl, a tak to nic ciekawego. Robilam zakupy 2 h :szok: i z 650 zl w plecy:szok::szok::szok:.

Przyszlo mi rozliczenie za wode 524 zl. MATKO:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Talia: Ale Gabrysia to juz duza panna:-)

Mandziula: Fajnie ze juz konczysz. Musze tam znowu wpasc do Ciebie. Bede w Agro w pon, to jak masz 5 min to zajrze.:tak:

No i nie wiem co jeszcze mialam napisac?

Do góry