reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Karlita ja to z tych co by na dworze ciągle z dzieckiem siedziała. Jak była tylko Natalka to obowiązkowo na dworze dwa razy po 3 godziny a czasami i dłużej :tak:
Teraz to trochę gorzej, bo jak był śnieg nie dało się przejść. Ale od tygodnia znowu coraz częściej i dłużej na dworku choć Justysia czasami próbuje się buntować :szok:, ale chyba dlatego, że chciałaby lepiej wszystko widzieć :tak:

a ja wróciłam z angielskiego :tak: ale dzisiaj to niezłą przygodę mieliśmy, sale są wynajmowane w sobieskim (to prywatna szkoła ale masakra taka odskórna i brudna:no:) i wpada o 19.30 facet z portierni z gębą że mamy kończyć bo on chce do domu iść:szok::szok::szok: masakra starszy człowiek a zero kultury:eek: a normalnie powinniśmy mieć zajęcia do 20.00 z 15 min przerwą:eek:

aneta justyna
też używamy babydream aczkolwiek nivea na zimę też był ok:tak:
emilka to miałaś przeprawę ..no ja też bym chciała ze swoim placem

Położyłam swoje spać i zasnęły razem więc mam spokój :-)

Chyba sobie grzane piwko zrobię, bo mnie coś dusi od rana i jakoś gardło pobolewa :wściekła/y:. I przydałoby się coś zjeść, bo ostatnio to obiad jadłam chyba o 15 :szok:. A do piwka to tosty będą pasować :tak:.

To idę robić do kuchni, pewnie jeszcze wpadnę dzisiaj :-)

witam wieczornie
tyle piszecie że nawet nie usiłuje czytać, mam nadzieję ze wszystko u was dobrze, że wszystkie mamy i dzieci zdrowe:tak::tak:
u mnie ciągle brak czasu bo rano do prac potem Mikołaj a w nocy pisanie pracy:confused2::confused2::confused2: oj mam nadzieję że już niedługo skończę bo sił mi zaczyna brakowac, ale może uda się troche w domu popracować:tak::tak::tak::tak:

karlita widziałąm zdjęcie Norberta, śliczny jest i jakie ma cudowne włoski:tak::tak::tak::tak:

lece spac bo mi się oczka kleją, jutro sobota to może się wyśpię;-);-);-);-)

udanego weekendu życzę:tak::tak:

Gabi właśnie urządza koncert płaczu że nie chce spać a drze się jakby ją ze skory obdzierali .... Norbert się najadł i śpi :-)

dzisiaj z E mamy zaplanowany wieczór filmowy ;-) zobaczymy o której się zacznie heheh ;-)

Witam i ja wieczorowa porą
no Asi lepiej za to mnie wzieło, gardło i kicham i prycham i smarkam na okrągło, zrobiłam nalewke czosnkowa i bede ja zazywac do tego głowa mnie boli
Karlita sliczny ten Twój Norbi

M poszedł do pracy, Justysia śpi a Natalka łazi po mnie :cool:

Nogi to mnie tak bolą byłam dzisiaj na spacerze na Krakowskim Przedmieściu :tak:, fajna wyprawa tylko daleko i ciężko bliźniakiem.

asienka82 napisz co ciekawego w realu na promocji

aluśka jakie masz włosy?? I czy szłaś dzisiaj Koryznowej z dziećmi??

Co do kremów ja używam bambino tłustego.

gon1a szukałam tych ciuszków ciążowych i trochę znalazłam. Jak chcesz to zrobię zdjęcia i Ci wyślę, albo w ślepo Ci dam a ty zrobisz co z tym chcesz, bo mi to na razie potrzebne nie będą :-D

Justyna ja to w kinie też dawno nie byłam, M mnie wygonił żebym sobie odpoczęła od dzieci i trochę naładowała się energią na najbliższy miesiąc, bo on ma wolne dopiero w ostatni weekend lutego :wściekła/y::szok:

Madziara pytałaś się chyba o przedszkola. Chce oddać Natalkę do prywatnego od września, a Justysię do żłobka lub Domu Malucha. Choć mój M stwierdził, że lepiej opiekunkę :szok: ale chyba nie wie ile to będzie kosztować

Maltanka z przedszkolami nic nie załatwiłam, jak coś będę wiedzieć dam znać, ale ja to na pewno szuka takiego z własnym placem zabaw. Żeby dziecko zawsze na dworze mogło być :tak:

karlita Norbercik śliczniutki i wygląda na dużo starszego :-)

Na razie to tyle...
Emilia dzieki zzrób fote i na pw sie jakos zgadamy

ja dzis mialam rano przygode lezalam sobie na łóżku Asia juz biegała i chciała obejsc łóżko dookoła, zaczepiła o róg i sie wywaliła, myslałam ze tylko noga stukneła, leży i płacze, nie podnosi sie, ja patrze a ona cała buzia we krwi
okazało sie ze nosem walneła o ziemie, twarz cała we krwi, w buzi krew, myslalm ze zeba straciła ale na szczescie wiecej było strachu i płaczu i całe szczęście, po pół godz było juz ok, takiego narobiła krzyku ze az babcia z dołu przyleciała pytac co sie dzieje

reklama
Do góry