reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam!
U nas dzisiaj dzień marudzenia:no:, Michał nie płacze tylko piszczy, ucisza się jak biorę go na ręce i jak zmieniam pieluchę. Złapał mi sutka dziąsłami i szarpną myślałam że wyjdę z siebie:wściekła/y: i jeszcze zaczyna szczypać:baffled:, jakiś nerwowy się zrobił. Wieczorem wyjeżdżamy do rodziców, mamy jutro mszę u teściowej, ale Michała nie biorę ze sobą zostawię go z moją mamą i babcią. Pewnie teściowa focha strzeli:eek:

Emilko zazdroszczę wypadu do kina,ja to ostatni raz byłam w kinie chyba w technikum:szok:
Talia życzę udanej zabawy urodzinowej:tak: i zdrówka życzę

reklama
Iza trzymamy kciuki za powodzenie w zdawaniu sesji....

Justyna wyluzuj i olej fochy teściowej, ja nie rozumiem po co takie maluchy brać do kościoła jeszcze w taka pogodę:-(

Maltanka i jak znalazłaś jakąś inspirację...a Torty na następny weekend szykujesz??

Justyna podpisuję się pod madzienką olać teściową, szkoda bardzo żeby mi mówiła jeszcze czy mam chodzić do kościoła sama z małym czy w ogóle, aczkolwiek swego czasu były takie teksty ale P powiedział dobitnie im co sądzi na ten temat:-p
Maltanka i jak znalazłaś jakąś inspirację...a Torty na następny weekend szykujesz??

tak jeszcze muszę to przegadać z P, a inspirację znalazłam ze świnką peppą:-p

edit: no i mi młodego obudzili, mam nadzieję że szybko skończą ten remont bo coś im zrobię normalnie:crazy:

Ostatnia edycja:
dotarłam do komputera uf
głowa mnei boli, zdrzemnęłam się chwilę z Olą ale jest gorzej, a ona cały czas mamamamama, nawet kawa nie pomaga :-(
Justyna ja smaruję kremem nivea, a na dwór mam z Rossmana na zimę i podpisuję się pod dziewczynami, olej teściową i to co mówi
karlita słodki jest Twój maluszek, i taki kudłaty :-) a moja dalej ma kilka kłaczków :-D
misia zdrówka
anet powodzenia u kardiologa, daj znać jak wrócisz
Madzieńka zapraszam do mnie z tymi plackami, ja nie mam siły nic zrobić ;-)
talia udanego weekendu:tak:

Anetko ja też mam ten krem z Rossmanna zimowy babydream, (uwielbiam kosmetyki dla dzieci z tej serii;-))kiedyś stosowałam do swojej twarzy bambino ale mi nie podpasował, więc i małemu nie kupowałam. Muszę się zebrać i poczytać opinie na wizażu jakie tam polecają kremy dla dzieci:tak:
Michał uderza rączką w klawiaturę i nie daje mi pisać. Brat poszedł po swoją dziewczynę na przystanek to będę miała o jedną nianię więcej:laugh2:

co do kremów, przypomniało mi się jak moja Ola była u teściów jak kładliśmy podłogi i za którymś razem jak wróciła miała czerwoną pupę z wielkimi krostami,:szok: a to u niej dziwne, bo nigdy czegoś takiego nie miała :no: myślałam, że może odparzyła sobie, bo tam u nich gorąco jak w saunie, ale teściowa mnie poinformowała, że posmarowała jej pupkę tym kremem z Rosmana, bo nic więcej nie było :wściekła/y: no tak, twarz z dupką pomylić...

Ja dzisiaj smażę placki ziemniaczane ktoś ma ochotę??;-)
ja ja ja ;-)

u mnie dzis naleśniki z serkiem cynamonowym :-)

Karlita cudne fotki, ale Norbi nie wygląda na prawie miesięczne dziecko;-)
A próbowałaś go zawiązać w chustę???

w sumie to on już ma prawie miesiąc ;-)

jeszcze nie ... bo wydaje mi się taki malutki a ta chusta taka duża ;-)
w niedziele E bedzie w domu to sie pobawimy chustą ;-)

Karlitko jakie Norbercik ma słodkie włoski - cudowny, jeszcze raz gratuluję!

Ja znów tylko na chwilkę - jak zwykle, nawet nie jestem w stanie poczytać co piszecie. Mam sesję i ledwo żyję, słaba jestem jak barszcz i spałabym cały czas, a tu się uczyć trzeba a do głowy nic nie chce wchodzić :(

Buziaki przesyłam wszystkim!

witaj :-) cóz z tego co pamietam ciąża to kiepski okres do nauki ... pamietam jak pisałam magisterke z Gabi ... koszmar...

jeśli chodzi o krem na zime to polecam z musteli jest bardzo wydajny :-)

MUSTELA BEBE Krem ochronny na zim 40 ml - [MUSTELA] - Apteka

reklama
M poszedł do pracy, Justysia śpi a Natalka łazi po mnie :cool:

Nogi to mnie tak bolą byłam dzisiaj na spacerze na Krakowskim Przedmieściu :tak:, fajna wyprawa tylko daleko i ciężko bliźniakiem.

asienka82 napisz co ciekawego w realu na promocji

aluśka jakie masz włosy?? I czy szłaś dzisiaj Koryznowej z dziećmi??

Co do kremów ja używam bambino tłustego.

gon1a szukałam tych ciuszków ciążowych i trochę znalazłam. Jak chcesz to zrobię zdjęcia i Ci wyślę, albo w ślepo Ci dam a ty zrobisz co z tym chcesz, bo mi to na razie potrzebne nie będą :-D

Justyna ja to w kinie też dawno nie byłam, M mnie wygonił żebym sobie odpoczęła od dzieci i trochę naładowała się energią na najbliższy miesiąc, bo on ma wolne dopiero w ostatni weekend lutego :wściekła/y::szok:

Madziara pytałaś się chyba o przedszkola. Chce oddać Natalkę do prywatnego od września, a Justysię do żłobka lub Domu Malucha. Choć mój M stwierdził, że lepiej opiekunkę :szok: ale chyba nie wie ile to będzie kosztować

Maltanka z przedszkolami nic nie załatwiłam, jak coś będę wiedzieć dam znać, ale ja to na pewno szuka takiego z własnym placem zabaw. Żeby dziecko zawsze na dworze mogło być :tak:

karlita Norbercik śliczniutki i wygląda na dużo starszego :-)

Na razie to tyle...

Do góry