u nas szpital...Natalka wciąż chora...ja wczoraj wróciłam z 39 stopniową gorączką...dziś u lekarza byłam to powiedział, że to przezbięnieale mam do środy siedzieć w domu
no i mąż przeziębiony, więc znów na nic nie mam czasu
no i znikam, bo maruda się włączyła
dobranoc
matko w pierwszym momencie zrozumiałam ze jesteście w szpitalu .... ZDRÓWECZKA!!!
dlatego ja się motywuje sprzętem ;-) może w końcu wezmę się do roboty - zaczynam od nóg bo brzuch dalej boli :-( ale wiem to dopiero 3 tygodnie ;-)a odważniki interesujące może ja bym w coś takiego zainwestowała i zwiększyła bym swoją motywację do ćwiczeń bo jak na razie to jakoś nie mogę sie za nie zabrać![]()
aluśka współczuję przejść z karmieniem dobrze że jest już lepiej!!
Karlitka dzięki za poprawę humoru!!!! Ależ masz przystojniaka w domu!!!! Śliczny jest!!! A Gabi jaka przy nim już duża... taka pannica... kurcze jak tak patrzę na takie maleństwa to myślę że też bym chciała jeszcze jednego maluszka mieć... kiedyś...![]()
tak Gabi przy nim wydaje się bardzo duża taka dorosła ... a przecież jest jeszcze taka malutka
wczoraj zastanawialismy sie jak zareaguje na posadzenie Norberta w jej foteliku - bujaczku na początku nie było problemu mały sobie siedział Gabi sie do niego przytulała ale później pokazała że mamy go włożyć do kołyski i sama się wpakowała na leżaczek ;-)
w sumie jakos ogarniam sytuację co prawda mam stertę prasowania i mały bałagan w domu ;-)Karlita super foteczki Norbercika, no i starsza siostra też śliczniutkaa ty jak? Już się przyzwyczaiłaś i ogarniasz sytuację?
ale dzieci są zadbane, najedzone, obiad ugotowany, papiery w toku ;-) nie jest źle :-) bałam się że będzie o wiele gorzej ale w sumie dużo dało podejść że nie mam wyjścia ...
tak samo się nastawiam do jazdy samochodem ... ni hu hu jak chce funkcjonować muszę zacząć jeżdzić ...
heloł
karlitaps Nobruś nie wygląda na 3 tygodnie ...super
:
karlitaa ile ważny Twój kawaler bo takie duży się wydaje
fakt Norb jest taki fajny duzy ;-) wygląda na starszego ;-)
tydzień temu ważył 3900g więc pewnie przebił juz 4kg ;-)
ok mały włączył syrene więc uciekam :-)