reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Aluśka przykro mi z powodu egazminu, a tak mocno trzymalam kciuki aby ci sie udalo..moze nastepnym razem zdasz:-).

Marta 1981 dzieki za propozycie odnosnie wozka ale niestety dzien wczesniej zakupilam wozek Chicco..Dzieki za pamiec.

Ja jak narazie jeszcze w domu..31.08 ide na staszica na ktg a po nim zaraz na wizyte do prof Kwasniewskiej i chyba sie dowiem kiedy polozy mnie do szpitala i wykona ciecie...:baffled: mam nadzieje ze nie bedzie to dozo przed terminem bo musze czekac na mame aby pomogla w przygotowanach kacika dla malej..mam juz wszystko tylko ze jeszcze w proszku..

Panegiryka mam nadzieje ze kolki nie beda juz Marysi dokuczac:-)
Anet15 chyba juz jest razem ze swojim malenstwem bo od jakiegos czasu sie nie odzywa...

Pozdrawiam

reklama
aluśka :), boli ją brzuszek i ma kolki, wszystko przez to, że piłam mleko krowie.
Niestety Lublin słynie z moherowych, trzeba się strzec przed nimi, bo to zagłębie ;))) Moim zdaniem egzaminator przesadził, mógł sobie darować, może napisz o powtórkę egzaminu? Wiem, że można składać reklamację.
Panegiryka moim zdaniem też przesadził ale nie będę składać reklamacji bo kamera nie filmuje z zewnątrz tylko wewnątrz i kto mi tam uwierzy że ta starucha była kilka naście metrów ode mnie:no::-(
Zapisałam się już na następny egzamin no i może tym razem ostatni:sorry2:

Tulaski dla Marysi na bolący brzucholek:confused::confused::confused:

Ja jak narazie jeszcze w domu..31.08 ide na staszica na ktg a po nim zaraz na wizyte do prof Kwasniewskiej i chyba sie dowiem kiedy polozy mnie do szpitala i wykona ciecie...:baffled: mam nadzieje ze nie bedzie to dozo przed terminem bo musze czekac na mame aby pomogla w przygotowanach kacika dla malej..mam juz wszystko tylko ze jeszcze w proszku..
Nadulec z tego co słyszałam to cięcie wykonują 2 tygodnie przed terminem a jak masz na 15 września termin to możesz mieć je zrobione 2 dni od tej ustalonej wizyty na Staszica:confused:
Ale nie martw się na pewno wszystko pójdzie bezproblemowo:tak::tak:
A może załatwiła byś sobie pas poporodowy jedna znajoma z innego wątku po cesarce założyła sobie taki pas i pisała że rana ja tak nie bolała i mogła spokojnie wszystko robić poza tym brzuszek szybciej jej się wchłoną:confused:

No dobra-jestem, wróciłam i juz nigdzie nie jade:-) wywakacjowałam sie za wszystkie czasy i mam dosyc narazie heheheh

Jutro poczytam coscie popisały podczas mojej nieobecnosci i poodpisuje-I PROMISE- bo dzisiaj padam na twarz:zawstydzona/y::-)

ps...mam nadzieje że spotkanko w niedziele aktualne???!!

Hejka Dziewczyny nie wiecie jak sie widzi sytuacja z miejscami w szpitalach w lublinie?? bo nie wiem gdzie mi przyjdzie rodzic jak na jaczewskiego miejsc nie ma :-(

Liv sytuacja ma się dosyc marnie-z Jaczewskiego wysyłaja podobno nawet do Swidnika:confused:
Ale nie stresuj się-najlepiej jak zacznie sie juz cos dziać zadzwon na pogotowie i spytaj gdzie mozesz jechac(pogotowie ma zawsze swieze info o sytuacji w szpitalach)-to polecenie dwóch niezaleznych lekarzy z którymi sie kontaktowałam:tak:

No ja chyba raczej karetka pojade ... i wlasnie nie wiem jak to jest czy jak ja chce na jaczewskiego i tam miejsc nie bedzie to wioza mnie tam gdzie juz oni uwazaja czy kolejny szpital tez moge wybrac??? bo ewentualnie moge na staszica... ale boje sie zeby na lubartowska nie trafic :-(
A z tym Swidnikiem to mnie zaskoczylas ... nawet nie ma tego szpitala na ich liscie do odsylania ... to nawet w tych najgorszych szpitalach u nas jest przepelnienie ??? :confused::shocked2:

Wiesz teraz we wszystkich jest przepełnienie-rodzi wyz demograficzny więc nie ma sie co dziwic. Ja bardzo chcę na Staszica ale jak to wypadnie finalnie to tez jeszcze nie wiem:-(
Jedną moją kumpelkę odesłali ze Staszica na Jaczewskiego z bólami porodowymi....drugą z Jaczewskiego do Swidnika bo akurat dostali info że tam sa miejsca więc żeby nie krazyc bez sensu po mieście pojechała z męzem od razu tam...

Tak swoja drogą jakbys miała jakies swieże info w sprawie szpitali to pisz....to teraz goracy temat;-)

reklama
Do góry