Marta1981
Rodzyneczka
Witamy w naszym gronie i jakbyś miała chęć i ochotę to mamy w niedzielę spotkanie Lubelanek pod Plazą o 10-ej;-),więc zapraszamy.Znak rozpoznawczy -dziecko w wózku;-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to dziwne bo moja bratowa jak rodzila to w karetce jej pytali gdzie chce jechac ...
niestety nie zdałam po raz kolejny
a dlaczego? bo starej lampecerze zachciało się przechodzi przez przejście jak już na nie na jechałam a byłam na 3 pasie od tej baby więc spokojnie by sobie przeszła a ja już była bym daleko ale nie egzaminator musiał uznać to za wymuszenie pierwszeństwa tylko to ja byłam pierwsza na tych pasach a nie ten mocher i kto tu wymusił ehh co za sprawiedliwość
Witamy w naszym gronie i jakbyś miała chęć i ochotę to mamy w niedzielę spotkanie Lubelanek pod Plazą o 10-ej;-),więc zapraszamy.Znak rozpoznawczy -dziecko w wózku;-).
Widać jak za mną tęskniłyście
Czyje dzieckow jakim wózku???Ja jesli uda mi sie do was dołączyc to będę bez Juleczki, a niech tatus troszeczkę z córeczka pobedzie sobie
Dawaj na barana;-).no wlasnie mam problem bo Filip nie miesci mi sie juz do zadnego wózka....oprócz tego na zakupy hahahahha może byc taki???;-)