reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
A to dziwne bo moja bratowa jak rodzila to w karetce jej pytali gdzie chce jechac ...

Nie wiem od czego to zalezy, ja rodzilam w momencie gdy remontowali patologie na jaczewskiego i często zdarzało się że nie bylo miejsc, wiec z reguly dziewczyny z karetek trafiały na lubartowska:-:)-:)-((tak mowily nam polozne ze szkoly rodzenia)ja nie chcialam tam rodzic na szczescie na Jaczewskiego urodzilam

niestety nie zdałam po raz kolejny :wściekła/y:
a dlaczego? bo starej lampecerze zachciało się przechodzi przez przejście jak już na nie na jechałam:wściekła/y: a byłam na 3 pasie od tej baby więc spokojnie by sobie przeszła a ja już była bym daleko ale nie egzaminator musiał uznać to za wymuszenie pierwszeństwa:wściekła/y::wściekła/y: tylko to ja byłam pierwsza na tych pasach a nie ten mocher i kto tu wymusił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ehh co za sprawiedliwość:wściekła/y::no::no:

Bidulka
120c.gif
, egzaminatorzy w Lublinie to banda......brak słów:baffled::baffled::baffled:
Nastepnym razem juz musi sie udać:tak::tak::tak:

Gosia witaj w gronie Lublinianek;-);-);-)pierwszy raz słysze o imieniu Ruben:-p:-p:-p

Witamy w naszym gronie i jakbyś miała chęć i ochotę to mamy w niedzielę spotkanie Lubelanek pod Plazą o 10-ej;-):tak:,więc zapraszamy.Znak rozpoznawczy -dziecko w wózku:-p;-):tak::-D:-D:-D:-D.

Czyje dziecko:-D:-D:-Dw jakim wózku???:shocked2::shocked2::shocked2:Ja jesli uda mi sie do was dołączyc to będę bez Juleczki, a niech tatus troszeczkę z córeczka pobedzie sobie:-D:-D:-D

fogia, ja zaszczepię tylko na pneumokoki i meningokoki (podobnie jak Ty) dlatego, że moja córcia ma problemy z brzuszkiem i pediatra kazała się wstrzymać. Mam się zaszczepić tylko na grypę, ja i moja mama, która z zostanie z Małą, kiedy wrócę do pracy. Czy Ty pracujesz w szkole?

solange, znajdź jakiegoś barana i wsadź tam małego ;)))

Marta1981, fajne zdjęcie i super dzieciaki, marze o lodach... ach.. jeszcze kilka miesięcy i może znowu zjem :)) Rozmarzyłam sięęęęęęę....

Co do porodów, to ja również rodziłam na Staszica i polecam. :)

Pozdrawiam,
P. z Marysią

Wiecie co ja juz sama nie wiem gdzie mam rodzic jak nie bedzie miejsc ani na jaczewskiego ani na staszica bo to takie w sumie najbardziej oblegane szpitale...
Caly czas bylam uprzedzona do tej lubartowskiej i zapieralam sie rekami i nogami ale teraz juz nie wiem czy krasnicka czy lubartowska lepsza :-( bo na krasnickich tez podobno nie bardzo. Tak sie czlowiek naslucha tego co ludzie gadaja i nie wiadomo pozniej co robic... a ja jestem zielona i chce wybrac jak najlepiej chodzi mi glownie o opieke i zdrowie dziecka .. Ponoc na krasnickich jak najbardziej silami natury chca zeby rodzic i chodzily pogloski ze tam sie duzo dzieci dusi ale nie wiem o co tak na prawde chodzilo... Co wy o tym myslicie?? Doradzcie mi bo nie wiem co robic co mam w ostatecznosci wybrac jak sie do siebie nie dostane lubartowska czy krasnickie??

reklama
Do góry