Marta1981
Rodzyneczka
Witam laseczki!W domu urwanie głowy,pranie,prasowanie,pakowanie,obiad, poszukiwanie mojego dowodu i prawka,przemeblowanie w salonie,zmiana wody w akwarium i spotkane klasowe Mirka.M pojechał do rodziców balkon wylewać,bo jego brat po urlopie wypoczęty to nie może tylko mój styrany ma do końca zasuwać.
Nadulec,jakbyś chciała wózeczek to moi z pracy akurat sprzedają Skrzata - na allegro nówki chodzą po 570zł a jakbyś była chętna to zapytam ile by chcieli,z transportem nie było by problemu,bo mój by przywiózł albo busem by podali.
Anihira,super,że już w domciu jesteście,jak wrócimy to wpadnę, najprawdopodobniej w sobotę,póki Mirek jeszcze w domu będzie.
Wieczorkiem jeszcze zajrzę,jakby której nie było to teraz się żegnam.;-).
Nadulec,jakbyś chciała wózeczek to moi z pracy akurat sprzedają Skrzata - na allegro nówki chodzą po 570zł a jakbyś była chętna to zapytam ile by chcieli,z transportem nie było by problemu,bo mój by przywiózł albo busem by podali.
Anihira,super,że już w domciu jesteście,jak wrócimy to wpadnę, najprawdopodobniej w sobotę,póki Mirek jeszcze w domu będzie.
Wieczorkiem jeszcze zajrzę,jakby której nie było to teraz się żegnam.;-).