reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Melduje sie , ze nadal sie tocze jeszcze,nic sie nie dzieje......
Panegiryka,wiem ze to juz blizej niz dalej,ale to czekanie i ta niepewnosc mnie wykanczaja.....a dzis mija termin i dalej nic.....:no:
Dzwonilam dzis do mojej gin., no i powiedziala ze jesli dzidzia sie rusza dobrze i nic nie dzieje sie jeszcze to dopiero w czwartek mam zglosic sie do szpitala,maja mnie na dodzial przyjac....na lubartowska.....tylko mam nadzieje ze nnie nie odesla juz bez dzidziusia do domu....:baffled:...bo sie zalamie.....:rofl2:

reklama
Witam :tak:
Dawno nie byłam bo byliśmy na weselu niedaleko Rzeszowa:tak::tak:
:tak: pomijając fakt że nie tańczyliśmy z racji pogrzebu teścia było fajnie:tak::tak:
A wczoraj byłam na rozmowie o pracę w tesco w jednym z butików i oczywiście pani miała dziś do mnie zadzwonić ale w kulki poleciała:crazy::wściekła/y::wściekła/y:
A dzis Amanda ma dzień płaczka i marudy i mam jej dość jeszcze trochę to ją taśmą zaknebluje:no::crazy:

Witam:tak:
Jutro mam ten nieszczęsny egzamin na prawko i boję sie jak cho.....:no::-:)-(
dzisiaj miałam jazdy doszkalające no szło niby dobrze ale zawsze mogło by być lepiej:confused::-(

no nie no:wściekła/y: nie miało kiedy mi się połączenie z netem przerwać tylko jak raz wtedy jak posta napisałam:wściekła/y:
Zaczynam od początku:confused:
Madzienka gratulaski dla Juleczki za pierwszego ząbeczka:tak::tak::tak:
Anhira super ze już w domciu jesteście i że operacja przebiegła pomyślnie:-):-):-) Buziaczki dla Kubusia dzielnego zucha:tak::-):-)
Aneta czyżbyś już była na porodówce że nie było Cię dziś tutaj?oby tak;-)
Fajnie że udało Ci się jeszcze zakupy zrobić i całą wyprawkę przygotować do szkoły dla Gosi w tym stanie;-):-D:-D
Panegiryka jak się Marysia sprawuje?
Fogia przykro mi że sytuacja w domu nie ciekawa:baffled::-:)-(
i jak zamawiałaś już łóżko dla Kajetana na allegro?
Eliza co tam ciekawego u Ciebie słychać? chodzisz może do jakiejś siłowni? ja bym się wybrała bo mi talia bąka zaczyna się robić:-p

Nadulec będzie dobrze:tak::tak::tak: myśl pozytywnie:tak::tak::tak:
Solange mam nadzieję że obejdzie się u Cibie bez patologi:confused::confused::confused:
A jak się teraz czujesz napar z pietruszki pomaga?
Aneta wypatrzyłam właśnie te drożdżówki przez Ciebie zrobione i muszę przyznać że wyglądają bardzo apetycznie:tak::tak: Przepis już sobie wydrukowałam i nie długo będę próbować je zrobić:tak::tak::tak:

Hej dziewoje,

Ciekawa jestem jak nasze przyszłe mamy, bo coś się nie odzywają. Może już na porodówce? Dajcie znać jak się czujecie i co się z wami dzieje. anet15 to pewnie jest w trakcie rodzenia (tak coś czuję) ;))

aluśka :) daj znać jak poszło :)

Moja córeczka dostała serię leków na brzuszek i Viburcol, więc powoli dochodzi do siebie. :)

Pytanie do mamusiek:
Szczepiłyście dzieci na wszystko co się dało? Czy tylko te podstawowe?

Pozdrawiam,
P/M

niestety nie zdałam po raz kolejny :wściekła/y:
a dlaczego? bo starej lampecerze zachciało się przechodzi przez przejście jak już na nie na jechałam:wściekła/y: a byłam na 3 pasie od tej baby więc spokojnie by sobie przeszła a ja już była bym daleko ale nie egzaminator musiał uznać to za wymuszenie pierwszeństwa:wściekła/y::wściekła/y: tylko to ja byłam pierwsza na tych pasach a nie ten mocher i kto tu wymusił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ehh co za sprawiedliwość:wściekła/y::no::no:

reklama
aluśka :), boli ją brzuszek i ma kolki, wszystko przez to, że piłam mleko krowie.
Niestety Lublin słynie z moherowych, trzeba się strzec przed nimi, bo to zagłębie ;))) Moim zdaniem egzaminator przesadził, mógł sobie darować, może napisz o powtórkę egzaminu? Wiem, że można składać reklamację.

P/M

Do góry