reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie z ranka,

Madzieńka super że Julci się przedszkole podoba!!! Zostanie sama i nawet nie zauważy że ciebie nie ma!!! dzielna z niej dziewczynka!!!

Karlitka dzięki za poprawę humoru!!!! Ależ masz przystojniaka w domu!!!! Śliczny jest!!! A Gabi jaka przy nim już duża... taka pannica... kurcze jak tak patrzę na takie maleństwa to myślę że też bym chciała jeszcze jednego maluszka mieć... kiedyś... :-D

Marzenka super że brzusio rośnie... i niech rośnie jak na drożdżach... :-) no i wysypiaj się póki możesz :-D nie Karlitka? ;-D

Misia gon1a zdrówka podsyłam...

Aluśka u mnie też było podobnie... Julo szybko nauczył się łapać dobrze pierś i nie miałam przy nim poranionych brodawek... za to Nela zbyt łapczywie łapała i zbyt płytko dlatego na początku mnie też brodawki bolały... ale konsekwentnie wkładałam palucha i ją poprawiałam... aż się nauczyła zbyt dobrze... :-D teraz nie wiem jak ją oduczyć ;-D

Talia ale masz dużą dziewczynkę w domu!!! na serio- podobna do ciebie jest...

Justyna niezłą kasę wydałaś ale najważniejsze że zęby masz zdrowe!!!

Maltanka jak Hubcio? może to faktycznie zęby mu dokuczają że taki rozdrażniony jest...

Anaconda wstałaś?? :-) pora się do przedszkola zbierać ;-)

Sunday jak dziś głowa?? Mnie przedwczoraj na noc tak rozbolała że padłam normalnie... M. musiał się dzieciakami zająć bo nie miałam siły... okropne to jest!! Mam nadzieję że ty dziś juz zapomniałaś o bólu głowy...

Idę sobie herbatkę poranną zrobić :-D

reklama
Witam się z rana :-)

Nie było mnie dwa dni bo jakoś czasu brak jak M w domu. W środę byłam w kinie w Plazie na Turyście, bardzo mi się podobało, a wczoraj do teściów pojechaliśmy.

Później ponadrabiam wszystko, bo M dzisiaj na 16 do roboty to wieczorkiem będę mieć czas :tak:

Witam, witam :-):-):-)
Oj jak nie chciało się wstawać i wychodzić z domu :-D:-D:-D No ale jak mus to mus :-D:-D:-D Teraz za to z kawką mam chwilę relaksu :-D:-D:-D
To mnie dziewczyny z tym karmieniem zaskoczyłyście, a ja myślałam że przy drugi m to już tak nie boli, mnie też na początku Maja poraniła aż do krwi dlatego tak mi to po głowie chodzi, kapturki też kupowałam i przez kilka dni Maja tak ssała pierś ale jakoś mi nie podeszły i wolałam bez :baffled::baffled:
Misia oj rozłożyło was na dobre, dużo zdrówka :tak::tak:
Karlita super foteczki Norbercika, no i starsza siostra też śliczniutka :tak::tak::tak: a ty jak? Już się przyzwyczaiłaś i ogarniasz sytuację?

Witam i ja:-)
u mnie pranie sie kreci, Maks je kanapki z twarozkiem,a ja twarożek :-) Beatko jakos daje rade :-) PW zobacz.
zaraz ide głowę myć i ogarniac kuchnie:-) do pracy na 13 wiec troszke czasu jeszcze mam.
Madziarka dzieki, głowa dzisiaj lepiej,choc juz czuje ze "jest" wiec pewnie bedzie gorzej popoludniu, musze sobie cos wziasc na wszelki wypadek. A tak w ogole to Madzia jestes cudowną mamuśka-podglądam twojego bloga i serce rosnie i chce się Ciebie naśladować :-) :-) :-)
talia ale kokietka a Gabi:-) daj znac jak po wizycie.
karlitaNorbercik jest uroczy:-) super masz rodzinke:-)
maltanka mój tez uwielbi świnkę pepe:-)
misia zdróweczka dla WAS!

Zobaczcie oferte dla maluszków w LIDLu http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=16299

Ostatnia edycja:
Witam i ja, już po śniadaniu, kawka się skończyła:confused2: a do sklepu daleko.
Maltanka, to Olek teraz z apetytem się poprawił;-):-D - Jula nie trzeba namawiać do jedzenia aby tylko "mięsio" było;-):tak::-D:-D.
Karlita, ale Gabi ślicznie jako starsza kochająca siostra wygląda:tak::-). A Norb z dnia na dzień coraz większy:tak::cool:.
Sunday u Ciebie twarożek a u mnie jogurcik i kanapka z nutellą:-).
Justynko, gdybym wiedziała że nie możesz zasnąć, to bym Cię zaprosiła na wspólne prasowane, bo akurat prasowałam Pawełkowe i do szpitala torbę mam już spakowaną:zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak:.

Cześć!
U nas nocka w miare, Gabi już bez goraczki ale troszkę marudzaca z rama czekam na M jak na zbawienie bo już mnie trochę przemęczyła.
Ciekawa jestem co powie dziś lekarka.
Misia no to widzę że i u Was niewesoło, zdrowiejcie i dzięki za info o antybiotyku, pocieszyłąś mnie:sorry:
Emilia
ja na Turystę tez się wybiorę tylko nie wiem kiedy u nas będą grać:eek:
Madziara macie jeszcze plany na kolejnych potomków?

dzień dobry:tak:

Ja dziś przy szalałam ze spaniem:-D Amanda mnie obudziła o 10.20 już się ubrałam, łóżko pościeliłam .....wiec zaraz śmigam na śniadanie:-p
ale fakt faktem o 6.00 już na nogach dziś byłam Martynę przebierałam, karmiłam, nosek oczyszczałam potem pranie wstawiłam a jak wszystko zrobiłam to spowrotem do wyrka wskoczyłam i tak mi sie zeszło do tej 10:cool:

dzień dobry:tak:

Ja dziś przy szalałam ze spaniem:-D Amanda mnie obudziła o 10.20 już się ubrałam, łóżko pościeliłam .....wiec zaraz śmigam na śniadanie:-p
ale fakt faktem o 6.00 już na nogach dziś byłam Martynę przebierałam, karmiłam, nosek oczyszczałam potem pranie wstawiłam a jak wszystko zrobiłam to spowrotem do wyrka wskoczyłam i tak mi sie zeszło do tej 10:cool:

i dobrze, należy Ci się:-)

heloł

witam się tylko bo maruda się włączyła aby siadłam do komputera, czyli powtórka z rozrywki ciąg dalszy:baffled:
ech idziemy w coś się bawić:tak:

anaconda
i jak poranna pobudka?widzę ze dałaś radę
justyna też kiedyś przymierzałam się do zebry ale doszłam do wniosku że mi nie wyjdzie:sorry:a dentysta oj wiem w ciąży leczyłam zęba oj sporo poszło:baffled:
karlita ja pamiętam pierwszy miesiąc karmienia Huberta, masakra, wyłam normalnie, śliczne słodziaki..ps Nobruś nie wygląda na 3 tygodnie ...super
misia zdrówka dla was:tak:
madziarka też podczytuję co nieco;-) i zgadzam się z sundey:tak:

reklama
Aluśka super poranek taka organizacja:-) Fiu fiu
karlita dzieciaki masz przecudowne a ile ważny Twój kawaler bo takie duży się wydaje
Ja czekałam na M i się okazało ze musi dłuzej w pracy zostać:crazy: już ki pomógł:wściekła/y:

Do góry