reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

A ja tylko na chwilkę.....dzisiaj byłam na kontroli u lekarza...no i niestety dobrze nie jest, magazynuję hektolitry wody, cała chodze jak napompowana, dostałam jakies tabletki wzmacniające, mam pic wywar z pietruszki i sie zobaczy -za tydzien jesli nie bedzie poprawy to kłade sie na patologie ciąży:-( srednio mi sie to podoba ale cóż...
z dzidzią wszystko spoko na szczęście :tak:

A poza tym chciałam się pożegnac bo do przyszłego pątku znikam byczyc się nad jeziorem:-)
Jesli nie spuchnę jeszcze bardziej to ofkors dotocze sie na spotkanko pod plazą:-)

Buziaki cioteczki;-)

reklama
Anet,na NK znajdziesz moje torty;-) i chlebek:-p.
Solange,udanego wypoczynku,ja też dopiero w czwartek wieczorem wrócę:tak:.

Witam sie ......wrocilam niedawno z zakupow...na szczescie sie udaly i Gosi juz wszystko do zerowki kupilam.....
Dokupilam , tez pare pierdulek dla dzidzi.....wiec tez juz chyba wszystko mam....:-)

Marta,fajnie tylko jak ja cie znajde na NK?
Wyslalam ci moje namiary na priwa....

Solange-milego wypoczynku zycze...i mam nadzieje ze opuchlizna zejdzie.....ale wam zazdroszcze tych wyjazdow.....buuu,a ja musze w domu siedziec.....i czekac na porod.....he,he.....

Dobra spadam jakisz szybki obiadek kombinowac.....narka....:-):-):-)

Marta,fajnie tylko jak ja cie znajde na NK?
Wyslalam ci moje namiary na priwa....
ale wam zazdroszcze tych wyjazdow.....buuu,a ja musze w domu siedziec.....i czekac na porod.....he,he.....
Zaprosiłam;-) a co do wyjazdów to jak Julu miał 6 tygodni to pojechaliśmy na kilka dni nad Solinę:-p:tak::-D.I nasza właścicielka dziwiła się,że dziecka wcale nie słychać:-D.

Hej dziewczyny,

Na spotkaniu zapewne się pojawię :) ale sama, Marysia zostanie w domu z mamą. Mamusia musi mieć wolne ręce, żeby wypić mineralną spokojnie ;))) W wolnej chwili napiszę więcej, dzisiaj moje dziecko normalnie zasnęło po kąpieli, wcześniej strasznie marudziła, ale już jest coraz lepiej (oczywiście od kiedy poszłam do dobrego pediatry i wiem, że nie można mi jeść niczego co ma w sobie krowie mleko).

Pozdrawiam,
P. z Marysią

Zaprosiłam;-) a co do wyjazdów to jak Julu miał 6 tygodni to pojechaliśmy na kilka dni nad Solinę:-p:tak::-D.I nasza właścicielka dziwiła się,że dziecka wcale nie słychać:-D.

Dzieki,juz odkliknelam,fajnie cie bylo zobaczyc,wiem z kim teraz klikam...he,he....
A co do wyjazdu z dzieciakami ( takimi malymi) to podziwiam,no i zazdroszcze.....ja niestety nie moge sobie pozwolic na takie wyjazdy,bo mieszkam na wsi i zawsze jest cos do roboty w polu,a juz szczegolnie moj maz ,to wprost maniak-rolnik zapalony...he,he....
On na takich wakacjach to nudzilby sie....hi,hi....

Hej dziewczyny,

Na spotkaniu zapewne się pojawię :) ale sama, Marysia zostanie w domu z mamą. Mamusia musi mieć wolne ręce, żeby wypić mineralną spokojnie ;))) W wolnej chwili napiszę więcej, dzisiaj moje dziecko normalnie zasnęło po kąpieli, wcześniej strasznie marudziła, ale już jest coraz lepiej (oczywiście od kiedy poszłam do dobrego pediatry i wiem, że nie można mi jeść niczego co ma w sobie krowie mleko).

Pozdrawiam,
P. z Marysią

Dobrze ze juz lepiej z mala....trzymam kciuki zeby calkiem przeszlo....:happy2:

Czesc dziewczynki.
Dawno sie nie odzywalam, ale watek namietnie sledzilam:-).Ja pomimo tego ze chcialabym sie z wami spotkac jednak nie bede mogla.Ostatnio nie dojsc ze czuje sie jak slon to jeszcze jakies przeziebienie mnie dopadlo...

Bylam u mojej gin i potwierdzila ze bede miala jednak cc (przez te oczy), wiem ze bedzie dobrze ale ja jestem sama mysla o cc przerazona ( tymi wszystkimi wkuciami, cewnikami itp.) Z tego co sie orientuje to moja ciaze chyba zakoncze wczesniej niz termin porodu.Moja gin powiedziala ze polozy mnie wczesniej do szpitala i zrobi ciecie...a ja tak sie boje:szok:

Jeszcze mam tyle rzeczy do zalatwienia, kupienie wanienki, wozka, laktatora...caly czas mi sie wydawalo ze do 15.09 mam tyle czasu a tu okazuje sie ze nie....

Zycze wam udanej zabawy na spotkaniu:-)

Jesteśmy po operacji Wszystko jest dobrze Kuba dochodzi do siebie Były duże problemy z jadzeniem ale najgorsze już za nami Wygląda swietni aż dziwne że operacja była dopiero tydzień temu:-)

anihira dobrze, że już jesteście w domu i że wszystko się układa po waszej myśli. Dzielni jesteście oboje.
solange oby jednak obyło się bez tej patologii, wszystko będzie dobrze.
nadulec cesarki na ogół wykonuje się w 39 tyg. Nie martw się, wszystko będzie dobrze. Zakładanie cewnika, fakt nie jest przyjemne ale to tylko chwilka, jak się budzisz jesteś już bez niego. Wszystko się ułoży, zobaczysz.

reklama
Witam sie z rana...:tak:
Dzis mam jakiegos powera na sprzatanie,wiec korzytam poki nie przejdzie...he,he.....nawet okna bede myla.....:-D...a noz sie porod zacznie ....:happy:

anihira,fajnie ze juz w domku jestescie...zycze duzo zdrowka dla synka...

nadulec,pewnie , ze nie ma sie co bac cesarki,ja w sumie nigdy nie mialam,ale przeciez nie ty jedna i nie ostatnia.....bedzie dobrze....najwazniejsze zeby z dzidzia bylo ok....:happy2:

Dobra,ja juz zmykam do sprzatania,odezwe sie wieczorkiem....pa!!!!:-)

Do góry