reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam się

Ale dzisiaj pustki :szok:

My dopiero przed 19 wróciliśmy od moich rodziców. I Natalka zasnęła w samochodzie i się nie obudziła nawet jak ja rozbierałam i śpi dalej :szok::-D

Zrobiłam już ciasto na jutro i zaczynam zupkę robić. Drugie to jutro z rana przygotuję, bo nie dam rady dzisiaj.

Dziadkom prezenty się podobały :tak:.

asienka82 to daj znać kiedy będziesz mieć czas bo ja też na jakieś zakupy większe bym pojechała :-)

gon1a zdrówka :tak:

Jutro też intensywny dzień. Rano jadę po mamę i jedziemy na giełdę. Potem do domku do nas zaprosiłam rodziców i brata z dziewczyną. A wieczorkiem przychodzi chrzestna Natalki :-). To sobie poplotkujemy :tak:

AAA i sobie przypomniałam :-) dzisiaj byłam z bratem u jubilera i kupiliśmy jego dziewczynie pierścionek zaręczynowy :tak::-) i za jakieś półtora roku ślub, ale fajnie. Bardzo się cieszę, bo będę mieć fajną bratową :tak:.

I w końcu mojego męża siostra jutro jedzie. Ojej użyłam jej trochę.

Hej,
spróbuję Was nadrobić zaraz, ale nie wiem, czy mi się uda:sorry2:bo padam:-(nocka znów z pobudkami, Natalka ma katar i kaszle:-:)-:)-:)-:)no::no::no:mam nadzieję, że to tylko objaw kolejnych zębolków:blink:
a dziś cały dzień porządki:tak:posegregowaliśmy ubrania - dwie duże siaty do oddania:tak:i w szafach od razu nieco luźniej:-):-)
idę czytać, póki Królewna śpi;-)

lasangne ale bym zjadła;-)

to super

a zobaczcie co nam wyszło z Hubertem z wczorajszej masy solnej

lasagne i jak bym zjadła:tak::tak:

cudeńka, superanckie:tak::tak::tak::tak:

fornetka
Na imieninowy upominek nie chcę mówić wiele słów, zdrowia, szczęścia, pomyślności niechaj w życiu Twoim gości.

spóźnione, ale jak najszczersze:tak::tak::tak:dołączam się do życzeń:tak::tak:

:-)FOGIA SERDECZNE GRATULACJE, WITAJ ANTOŚ:-)

Fornetka: Wszystkiego najlepszego z okazji imienin.:-)

Uff, Wreszcie weekend. Juz myslalam, ze nie dotrwam.:no::no::no: Polowa kol w plecy. W przyszlym tyg. mam 5 kol i 2 egzaminy:szok::szok::szok::szok: A to nawet sesja sie nie zaczela.

Czytalam Was troszke wczoraj i dzisiaj, ale wszystkiego nie nadrobie. Stesknilam sie za WAMI!!!! Po sesji musimy przyjsc na jakies spotkanko!!!!

Idzie jutro któras na zakupy do Reala? Bo chetnie bym chociaz na pare minut którąś zobaczyla:-)

Ale mam dola. Nawet nie wiem co mialam Wam napisac. DNO Wszystko sie sypie. :-(Ale Filip zdrowy to najwazniejsze:tak::-)

my też za Tobą tęsknimy:tak::tak:trzymam kciuki za sesję:tak::tak:

Co tu dzisiaj takie pustki?

Maltanka: PProblemy małzenskie nas dopadly

współczuję:-(oby szybko wszystko wróciło do normy:tak::tak:

jutro może uda mi się zajrzeć dopiero wieczorem, bo u nas dzień babciowo - dziadkowy jutro:tak::tak:;-);-)

edit:
oooooooo rocznicowy 2000 post:szok::szok:
no to stawiam;-)
duze_drinki2.jpgtorty057.jpg4a5076d650ee2_440.jpgkawa.jpgzdrowie+kawa+.jpgHerbata_mrozona_Herbata_4381906.jpg

Ostatnia edycja:
Karlita: Jak z tym kombinezonem? Bo czeka wyprany. Moge Ci podwiezc w poniedzialek:-)

całkiem zapomniałam :-)
kochana a może mój mąż jakoś któregoś dnia do Ciebie zajedzie co ??

misia a co z fotelikiem ?? kupiliście już jakiś ??? zdrówka dla malutkiej!!!!

uciekam bo głowa mnie jakoś boli .... i ledwo na oczy widzę. ...

misia a co z fotelikiem ?? kupiliście już jakiś ??? zdrówka dla malutkiej!!!!

uciekam bo głowa mnie jakoś boli .... i ledwo na oczy widzę. ...

dzięki:tak:
kupiliśmy, a w zasadzie dziadek Natalce kupił:sorry2:taki jak ma madzienka, jeśli dobrze pamiętam....Recaro Sport Young:tak: Kiddy był w Rampersie, a sponsor uparł się na zakup w BF:dry: ale najważniejsze, że fotelik jest i że jest bezpieczny:tak::tak::tak:

Co tu dzisiaj takie pustki?

Maltanka: PProblemy małzenskie nas dopadly
Wspolczuje problemow,tez czesto miewam :tak::sorry2:
Dlaczego dzisiaj nikogo nie ma??????
Bo tak w wekend juz jest ze wszystkie jakies zabiegane,a dzis jeszcze dzien Babciowy i Dziadkowy...my jutro jedziemy....:-)

Witam sie kochane...
ale malo dzis mialam do czytania:szok::-D
a co do tymianku,to duzo roboty przy tym jest ...eh.....ale coz poczac,jak sie na wsi mieszka to cos trzeba uprawiac....a ze maz zapalony rolnik....to juz wiecej nie musze pisac:confused:
Dzis mi jednak odpuscil,bo przywiozl kuzyna do pomocy:-D
Ok,lece do wyrka,bo wczorajsza nocka byla koszmarna-Karolina mi sie cos przestawila i w dzien malo je,a w nocy wczoraj 2 razy kasze wciagnela....bo wyla i wyla,nic nie pomagalo,ani lulanie,noszenie,az dalam kasze i sie uspokoila...ale mam nadzieje ze przejdzie jej to predko,bo juz odwyklam od wstawania w nocy:-D:-D:-D
Dobranoc!!!!

Witajcie z ranka,
my już po imprezce, cały piątek gotowanie, przyrządzanie... ale się udało!!! W sobotę mama była tak zaskoczona że jak z rana wpadłyśmy z tortem przez nas zrobionym i bukietem kwiatów to się zdziwiła ale jak powiedziałam żeby tort zostawiła dla gości, i zdradziłyśmy niespodziankę to aż się popłakała.... ze szczęścia :-)
póżniej szybkie sprzątnięcie domu, ustawienie stołów, dokończenie menu... i przyszli goście - cały dom ludzi... tak jak kiedyś :-)

Wszyscy wychwalili nas że wszystko pyszne i pięknie udekorowane - więc chyba naprawdę im się podobało i wszystko smakowało.... jeszcze tyle narobiłysmy że dostałam całą lodówkę wałówki (a ja jak robiłyśmy to ciągle miałam wrażenie że będzie mało...) :-D więc ogólnie - imprezka bardzo udana a co najważniejsze - mama bardzo zadowolona!!!

Przeczytałam Was, ale już nie pamiętam co miałam pisać...

Fornetka wszystkiego naj naj!!!! zdróweczka przede wszystkim, no i pociechy z dzieciaczka!!!!

Fogia trzymajcie się!!!! Zaciskam kciuki oby Antoś szybko mógł zdrowy wyjść do domku!!!

Madzieńka Julo jeszcze zostaje w domku.... a Julcia - super przedszkolak!!! Odnalazła się jak nic! :-)

Maltanka śliczne figurki Wam wyszły!!! czyżby Nemo było u was na topie? u nas Julian też ciągle to ogląda :-)

Karlitka w wolnej chwili pokaż nam Norba co??? Wiesz że takie maluszki zmieniają się z dnia na dzień! pokaż żebyśmy później go poznały :-)

No i nie wiem co jeszcze miałam napisać... wiem że coś jeszcze było ale nie wiem co... :-)

Anet wyobrażam sobie jaka to ciężka praca ten tymianek... mam nadzieję że Wam za niego dobrze zapłacą!!! A gdzie go sprzedajecie? ciekawe czy ten co kupujemy w torebeczkach to wasz... :-)

Ależ śnieg pada... znowu mamy zimę, ale może to i lepiej bo jak by drzewa teraz ruszyły a później by chwycił mróz to znowu by żadnych owoców nie było.... mamy styczeń więc może lepiej niech będzie zima, tylko nie taka sroga :-)

reklama
Madziarka ale z sie spisalas?wszystko sama pichcilas? moze jakies fotki nam podeslij zebysmy mogly oczy nacieszyc:-) a to byla rocznica Twoich rodzicow? ktora???
gon1a zdroweczka dla was!!!!
misia dla Was tez zdrowka podsylamy!!!:-)

Witam, ALE ZIMA!!!!!! Kurcze i sypie cały czas!!!!
My wczoraj na wieczor poszlismy do znajmych od 1,5mc maluszka, normalnie zakochalam sie!!!! A Maksio jaki zafascynowany:-) pomagal kapac maluszka-taki starszy kolega!!!:-) Dlaczego jest tyle przeciwnosci na maciezynstwo....???:-(
Teraz mamy jeszcze cisze w domu, bo M odsypia-dal wczoraj powaznie,no ale gospodarz takie tempo zapodał ze jedna butla szla za drugą:baffled: :baffled:

Dziewczynki jakie macie zwierzątka w domu?

Do góry