reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Fornetka wszystkiego najlepszego z okazji imienin Agniesiu :-):-)
Maltanka figurki piękne wam wyszły a do biedronki zaraz się wybieram jak Majkę z przedszkola odbiorę :-D:-D
Gon1a zdrówka podsyłam :tak::tak::tak:
Dobra to zmykam :-):-)

Madzia rajstopy są firmy Disney właśnie Mai kupiłam :tak::tak::tak:
A teraz Majka zajada frytki z paluszkami rybnymi a ja się za prasowanie zabieram :tak::tak::tak:
Miłego weekendu :-):-)

Maltanka ale śliczne figurki, wyglądają jak ze sklepu:tak:. To ze zwykłej masy solnej zrobiliście? Moja trochę popękała:-(
Gon1a zdrówka dla was:tak:
A ja dzwoniłam jak tam nasza morfologia wyszła i jest lepiej niż było, ale żelazo jeszcze muszę podawać. Gdzieś na początku lutego mamy szczepienie to pani pediatra rzuci na Michała okiem. Dzisiaj wyjeżdżamy:no:

nareszcie, panele już leżą, pięknie to wygląda :-p lecę posprzątać, chociaż muszę przyznać, że panowie zosawili po sobie porządek, nawet poustawiali wszystko tak jak było :tak:

reklama
maltanka ale cudowne figurki Ci wyszly!!!lakierami do paznokci najladniej wyglada:-)
gon1azdroweczka!!!!!!!!
fornetka najlepsze życzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anaconda u nas wlasnie frytki sie smaża, tata przywiozl mi tle ziemniakow ze mi sie nie mieszcza w wiaderku ...:baffled:
aneta82 pochwal sie podłogą!!!:-)
Madzienka Antuanet cudowne zdjecia na NK!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
Madziarka jak robota w kuchni???

Do góry