reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

:-)FOGIA SERDECZNE GRATULACJE, WITAJ ANTOŚ:-)

Fornetka: Wszystkiego najlepszego z okazji imienin.:-)

Uff, Wreszcie weekend. Juz myslalam, ze nie dotrwam.:no::no::no: Polowa kol w plecy. W przyszlym tyg. mam 5 kol i 2 egzaminy:szok::szok::szok::szok: A to nawet sesja sie nie zaczela.

Czytalam Was troszke wczoraj i dzisiaj, ale wszystkiego nie nadrobie. Stesknilam sie za WAMI!!!! Po sesji musimy przyjsc na jakies spotkanko!!!!

Idzie jutro któras na zakupy do Reala? Bo chetnie bym chociaz na pare minut którąś zobaczyla:-)

Ale mam dola. Nawet nie wiem co mialam Wam napisac. DNO Wszystko sie sypie. :-(Ale Filip zdrowy to najwazniejsze:tak::-)

reklama
Witam się wieczornie :tak:

Nie miałam nawet czas na BB. Rano przyszła ciocia M z córką potem wszyscy wyszliśmy do Leclerca i na spacer. Ze trzy godziny nam się zeszło bo trochę mamy do przejścia. Ale dzieciaczki zadowolone :tak:

Jak którąś interesuje to likwidują Kangura w Leclercu na Turystycznej. Kupiłam Natalce trzewiki takie adidaskowate za 25 zł z Kubusiem Puchatkiem :-). Wszystkie buty są za 25 i niektóre za 10 i japonki takie na basen za 5 zł.

Jutro wieczorkiem też dopiero wejdę na forum bo jadę do moich rodziców na cały dzień.

Miałam mieć dzień wyjścia jutro ale niestety M postanowił iść do pracy :wściekła/y:

asienka82 ja w przyszły tygodniu z chęcią się wybiorę bo M ma tydzień wolnego :-D

l
a zobaczcie co nam wyszło z Hubertem z wczorajszej masy solnej
ale cudenka....matko,ale masz talent....:tak:;-)
nareszcie, panele już leżą, pięknie to wygląda :-p lecę posprzątać, chociaż muszę przyznać, że panowie zosawili po sobie porządek, nawet poustawiali wszystko tak jak było :tak:
super ze panele juz masz,a jak poszlo sprzatanko?

Wszystkim Agnieszkom STO LAT!!!
Chorowitkom duzo zdrowka zycze.....mnie tez cos nie zabardzo odpuszcza,a juz 3 opakowanie antybiotyku biore:baffled:....moze jakbym polezala to by szybciej przeszlo...
Ale dzis mialam "aerobik" ladowalismy z mezem tymianek na przyczepe cale 3 godziny...matko rak nie czuje......a jutro czeka mnie znow powtorka i to 3 przyczepy do zaladowania,bo za tydzien suszenie i mlocenie....ale sie bedzie kurzylo....:szok::szok:...ale chociaz troche kasy wpadnie:tak:;-)
Wlasnie niedawno skonczylam lepic pierogi ,juz na jutro bede miala obiad zglowy.....a teraz juz mowie dobranoc....:happy:

a u mnie znowu goraczka 38 na razie :-(

a co was męczy?

Maltanka ale śliczne figurki, wyglądają jak ze sklepu:tak:. To ze zwykłej masy solnej zrobiliście? Moja trochę popękała:-(

tak z Twojego przepisu

to dobrze że wyniki lepsze:tak:

Ale mam dola. Nawet nie wiem co mialam Wam napisac. DNO Wszystko sie sypie. :-(Ale Filip zdrowy to najwazniejsze:tak::-)

a coż to się stało

Witam się wieczornie :tak:

Nie miałam nawet czas na BB.

widzę, że intensywny dzień był dzisiaj

reklama
dzieki za zyczenia zdrówka, Asia ma goraczke tak do 38, nie rosnie ale sie utrzymyje37-38 stopni troche kaszle i ma katar wydaje mi sie ze przeziebienie, ktorejs nocy spala rozkopana, zanim ja przykrylam to pewnie zmarzla, albo z przedszkola cos przyniosła
anet15 współczuje tyrania w tymianku, ja pamietam jak moi rodzice kiedys tyton sadzili, to była robota cale lato,zycze wytrwalosci
aneta82 pochwal sie podłogą
pusto dzisiaj, mykam na hele

Do góry