reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzisiaj pierwsze urodzinki Gabrysi Talii:tak::tak::tak::tak:
Karlitko Nobrbercik jest cudny i na 2 tygodnie to on nie wygląda

Kto jeszcze chętny na Bugi jutro przed południem???

reklama
Madzienka szczerze mowic to pierwsze słysze o tym przedszkolu,ale wyglada okazale na fotkach. To jest nowootwarte?Czy juz kolejny rok?
marz śliczny suwaczek...:-)

GABRYSIU najlepsze życzenia na pierwszy roczek!!!!!!!!!!!!

heloł

Gabrysiu Wszystkiego Najlepszego!!!

my po weekendzie babciowo-dziadkowym :tak:

trzeba się trochę rozpakować:tak:

Maltanka ale śliczne figurki, wyglądają jak ze sklepu:tak:. To ze zwykłej masy solnej zrobiliście? Moja trochę popękała:-(

tak z Twojego przepisu:tak:

Kasia zobacz co znalazłam...może przyda się do robienia torcika dla Hubcia
Ozdoby i dekoracje ślubne i komunijne. Cukiernicze dekoracje na tort, masa cukrowa

dzięki;-)

Maltanka śliczne figurki Wam wyszły!!! czyżby Nemo było u was na topie? u nas Julian też ciągle to ogląda :-)

:-Dnie taki miałam wzór pod ręką:tak:
łał to się naszykowałaś, fajnie że imprezka się udała:tak:

cudny!!!

A mys siedzimy w domu bylam w kosciele fajnie na dworze ale jakos zimno wiec nosa nie wynurzam z domu poza tym Mateusz cos ma maly katar. Strasznie ciazko mi pisac po jezdzi mi po klawiaturze traktorem:zawstydzona/y:

oby katarek szybko przeszedł, a wynocha choroby od Mateuszka:tak:;-)

Karlita z 12 Was wypuścili???na Jaczewskiego z 8 nie wypuszczali:sorry2::sorry2::sorry2:

nas też z 12 wypuścili a dokładnie 12,9, ale nasza pediatra mówiła że nie jest to poziom do zostawania w szpitalu a też się na początku martwiłam

i jak koszule?

GABRYSIU STO LAT!!!

Madzienka super ze moglas spokojnie pochodzic i poszperac w ciuszkach a na jaka okazje upolowalas sukieneczkę?
Do Bugi ja z wielka checia ale jutro do pracy:zawstydzona/y:ale juz za jakis czas znowu bede aktywniejsza w spotkaniach...
Masz juz M na codzien czy jeszcze biedny sie tuła po swiecie:-)????
Maltanka jak prezenty podobaly sie dziadkom???

A ja posmazyłąm rybke na jutro i czekam na kolezanke ma wpasc na kawke i na male ploty, Mateusz jakos poszedl spac o 14 i spalismy do 17:-pa teraz sie tylko zle czuje...

witam
karlita przecudny ten Twój mały
sunday dzieki za zyczenia, jutro idziemy do lekarza to pewnie przeziebienie, niech ja osłucha pediatra
madziara fajnie ze impreza sie udała, ja tez zawsze jak cos szykuje mam wrazenie ze bedzie mało a potem sie jedzenie wywala,
co do zwierzaków to mamy kotka Pume i psa Bonza, rodzice maja dwa psy
IMG_3684.JPG
to Asia z Pumą

Madzienka szczerze mowic to pierwsze słysze o tym przedszkolu,ale wyglada okazale na fotkach. To jest nowootwarte?Czy juz kolejny rok?

Działa już rok....

uprasowane

Madzienka super ze moglas spokojnie pochodzic i poszperac w ciuszkach a na jaka okazje upolowalas sukieneczkę?
Do Bugi ja z wielka checia ale jutro do pracy:zawstydzona/y:ale juz za jakis czas znowu bede aktywniejsza w spotkaniach...
Masz juz M na codzien czy jeszcze biedny sie tuła po swiecie:-)????

Marzenko powiem szczerze że szukałam sukienki takiej na każda okazję...żeby można było założyć ją na elegancko i z kolorowymi dodatkami, w końcu taką upolowałam...
Mamy taką nadzieję....;-);-);-)
Jeszcze tuła się, ale cierpliwi zostaną nagrodzeni:-p:-p:-p:-p

witam i ja po bardzo długiej przerwie
poczytam troche jak mi Kola zaśnie ale posapał w samochodzie i nie mam pojecie kiedy zaśnie:no::no::no:
ciekawi mnie kiedy urodziła Fogia???? napiszcie mi bo mam ze 20 stron do nadrobienia:-D:-D:-D
ucekam narazie bi Kola mi to do kompa włazi;-);-);-)

Witam i ja :-):-):-)
Wróciliśmy już od teściowej, Maja za życzenia i odlewy łapek dostała od babciów 200zł ale ich nie wzięłam bo przecież to nie po to było robione żeby babcie pieniążki musiały dawać więc jak już do domu wróciliśmy to teściowa z pretensjami dzwoniła :baffled::baffled:
Czytałam was ale jakoś głowy do zapamiętania nie mam i nie wiem co komu odpisać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Talia wszystkiego najlepszego dla Gabrysi z okazji ukończenia roczku :tak::tak:
Karlita cudny ten twój Norbercik :tak::tak::tak:
Marz super że u ciebie wszystko dobrze :tak::tak::tak:
Sunday nieciekawa sytuacja z tą kuzynką, ale musisz to jakoś wyjaśnić :sorry2::sorry2:
Madziarka widać ze niespodzianka dla mamy się udała a to najważniejsze :tak::tak::tak:

reklama
Witam,
u nas też niespodzianki dla babć i dziadków udane:tak::tak:
niestety Króliczek zakatarzony na maksa:-:)-:)-(więc znowu posiedzi w domu:sorry2:

Dziewczynki jakie macie zwierzątka w domu?

u nas nie ma żadnego:no:ale u rodziców został mój kotek:tak:

Sunday: Ja mam 2 psy (duzy i mały), królika i węża:-)

Filipek nauczyl sie pelzac:-):-):-)

wow...zwierzyniec:-D:-D
brawa dla Filipka:tak::tak:zdolniacha:tak::tak:za to Ty teraz będziesz miała oczy dookoła głowy:-D:-D:-D:-D
moja Królewna dziś stanęła przy mnie koło fotela i jak ją wzięłam pod paszki, to zaczęła stawiać kroczki i parę do przodu zrobiła:szok::szok::szok:zastanawiam się teraz, czy to nie za wcześnie:confused2::confused2::confused2:przecież dosłownie 10 dni temu zaczęła stawać:sorry2::sorry2:

asienka wow! ale masz zwierzyniec:-) ale mieszkacie w domku z ogrodem?czy w bloku?

Wiecie co, segreguje Maksa ubrania i ukladam na regale, od tg bylly pieniadze-monety niecale20zl wysypane ze skarbonki a dzisiaj ich nie ma:szok: M mowi ze nic nie widzial i nci nie bral, a oprocz nas w tym pokoju (spala) moja kuzynka ktora wczoraj pojechala do domu. Masakra normalnie,dziecku ukradla pieniadze!!! chyba jej napisze pare slow!!!! Tydzien czasu lezaly,bo nam sie zamkniecie od skarbonki zepsulo, opiekunka byla i wszystko na miejscu a tu...masakra!!!!Jaka jestem wkur.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

przykra sprawa i delikatna:no:ale chyba musisz szczerze pogadać z kuzynką:sorry2:

rozmawiałam dzisiaj z Fogią :-) czuje sie już lepiej Mały ma 11 bilirubiny i lekarz powiedział że to duzo ... a nas wypisali z 12 .... ;) jak widać co lekarz to opinia :-) najwazniejsze że maly ma apetyt mają póxniej ważyć dzieciaczki to będzie widac czy Antoś przybiera na wadze :-)

co do Norberta to dzisiaj ślicznie spał w nocy po kąpieli i kolacji wczoraj padł jak suseł i spał 4h!! szkoda ze ja nie mogłam usnąć ;-) teraz też ładnie śpi :-) a Gabi z babcią poszła na spacer :-) bo E dzisiaj w warszawie :-)

a tu specjalnie na prośbę cioci Madziary ;-)

Zobacz załącznik 320443

super, że Fogia coraz bliżej wyjścia:-)
ależ masz śliczności w domu:-):-):-):-)

Gabrysiu wszystkiego najlepszego, zdrówka, uśmiechu na codzień i spełnienia wszystkich marzeń no i oczywiście 99 kolejnych szczęśliwych lat

witam i ja po bardzo długiej przerwie
poczytam troche jak mi Kola zaśnie ale posapał w samochodzie i nie mam pojecie kiedy zaśnie:no::no::no:
ciekawi mnie kiedy urodziła Fogia???? napiszcie mi bo mam ze 20 stron do nadrobienia:-D:-D:-D
ucekam narazie bi Kola mi to do kompa włazi;-);-);-)

jak Twoja praca?

Do góry