reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Sunday: Ja mam 2 psy (duzy i mały), królika i węża:-)

Madziara: Super, ze niespodzianka sie udala. Duzo pracy, ale radosc mamy byla najwieksza nagroda.:tak::-)

Anet15: A ja czasami tesknie do prac rolniczych. Lubilam tak sama w traktorku na polu muzyczka itp.

Misia: Zdrowka dla Natalki. Tez musimy sie rozejrzec za porzadnym fotelikiem.

Karlita: Jak Ci pasuje. Ja jestem codziennie na uczelni wiec moge Ci podac, a jak wolisz to niech podjedzie czy zawiaze na Sliwkowa.:-) Powiedz tylko jak i kiedy:tak:

Emilia: Dam znac pod koniec tyg. Wyslw Ci na PW telefon.

Filipek nauczyl sie pelzac:-):-):-)

reklama
asienka wow! ale masz zwierzyniec:-) ale mieszkacie w domku z ogrodem?czy w bloku?

Wiecie co, segreguje Maksa ubrania i ukladam na regale, od tg bylly pieniadze-monety niecale20zl wysypane ze skarbonki a dzisiaj ich nie ma:szok: M mowi ze nic nie widzial i nci nie bral, a oprocz nas w tym pokoju (spala) moja kuzynka ktora wczoraj pojechala do domu. Masakra normalnie,dziecku ukradla pieniadze!!! chyba jej napisze pare slow!!!! Tydzien czasu lezaly,bo nam sie zamkniecie od skarbonki zepsulo, opiekunka byla i wszystko na miejscu a tu...masakra!!!!Jaka jestem wkur.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam, sorki ale jakoś weny na nic nie mam, wczoraj goście zapowiedziani godzinę przed przybyciem. Na dodatek moje Marcóweczki 2011 zaczęły się rozpakowywać:szok::tak: i tak jakoś nieswoja jestem. M w domu cały czas to na kompie mnie mniej:-(.
Zdrówka i buziaki dla wszystkich.

Witajcie
Podczytuje Was w wolnej chwil, ale na napisanie juz czasu brakuje.
antuanet, madzieńka swietne macie fotki z Motylka :) ślicznie to przedszkole
sunday a jestes pewna ze to siorka M? kurcze nieprzyjemna sytuacja...:(
marta marcóweczki juz??? o kurcze:szok::szok:
gratulacje dla Fogii ,Antosiu witaj na świecie!!
Marz super, ze u ciebie wszystko ok:tak::tak:

Martusia spokojnie oszczędzaj się a dotrzymasz terminu :-)

Madziarka ale się rozpisałś :-) super że niespodzianka sie udała :-) nieźle się naszykowaliście :-)

sunday powiem Ci ze ja bym zadzwoniła i nieżle nagadała kuzynce ....

misia jasne ze najważniejsze by fotelik był bezpieczny :-)

anetko powodzenie z tymiankiem oby solidnie za niego płacili :-)
ehhh nie ma to jak wstawanie w nocy :-) oby karolka szybko wrociła do przesypiania nocek :-)

rozmawiałam dzisiaj z Fogią :-) czuje sie już lepiej Mały ma 11 bilirubiny i lekarz powiedział że to duzo ... a nas wypisali z 12 .... ;) jak widać co lekarz to opinia :-) najwazniejsze że maly ma apetyt mają póxniej ważyć dzieciaczki to będzie widac czy Antoś przybiera na wadze :-)

co do Norberta to dzisiaj ślicznie spał w nocy po kąpieli i kolacji wczoraj padł jak suseł i spał 4h!! szkoda ze ja nie mogłam usnąć ;-) teraz też ładnie śpi :-) a Gabi z babcią poszła na spacer :-) bo E dzisiaj w warszawie :-)

a tu specjalnie na prośbę cioci Madziary ;-)

nn.jpg

sunday a jestes pewna ze to siorka M? kurcze nieprzyjemna sytuacja...:(

to byla kuzynka z moje strony, a pewna za 100% nie jestem bo jej za reke nie zlapalam, no ale trzy osoby mogly je zabrac: ja, M i ona, bo Maks nie dosiegnie a pozatym co by z nimi zrobil, jeszcze zeby tam zniknelo kilka a to wszystkie co do złotówki...

Super ze u fogii juz lepiej... oby niedlugo byli juz w domku:-)

karlita cudenko masz w domku:-)

Karlita ale on jest rozbrajajacy ale dobrze ze nie daje ci w kosc...no i fajnie ze babcia sie udziela i mozesz na nia liczyc...
Sunday glupia sytuacja sama nie wiem co powinnas zrobic ale jesli bedziesz pewna to powinnas jej dla zasady cos powiedziec tak sie nie robi...
Marta spokojnie dwie pierwsze ciaze donosilas to i trzecia donosisz tylko sie nie nakrecaj...
Madziarka gratuluje pomyslu i udanej nispodzianki wcale sie nie dziwie ze mam sie wzruszyla...

A ile Fogia jeszcze zostaje w szpitalu???

A mys siedzimy w domu bylam w kosciele fajnie na dworze ale jakos zimno wiec nosa nie wynurzam z domu poza tym Mateusz cos ma maly katar. Strasznie ciazko mi pisac po jezdzi mi po klawiaturze traktorem:zawstydzona/y:
Dzien babci i dziadka wczoraj uczcilismy slodkimi itp upominkami w tym roku zero kreatywnosci bo nie ylo glowy do tego...
Mateuszowi nie w głowie juz spanie a ja z checia ym poszla sie zdrzemnac...
Milej niedzielki zycze

Witajcie weekendowo....

ale mamy zimę za oknem...

Sunday przykra sytuacja,ale myślę że powinnaś to wyjaśnić...
Sunday wiesz coś o przedszkolu Zacisze????
postawili w Plazie swój kącik i opiekują się dzieciaczkami..Jula mega szczęśliwa została bez mamusi a ja spokojnie zrobiłąm zakupy i w końcu upolowałam sukieneczkę....

Fogia oby bilirubina szybko spadała....

Karlita z 12 Was wypuścili???na Jaczewskiego z 8 nie wypuszczali:sorry2::sorry2::sorry2:
Julcia jest fanką Waszych zdjęć cały czas karze mi pokazywac zdjęcia cioci Karolinki, wujka Ernesta i Gabrysi...

Sienio gdzie Ty się podziewasz???rzadko do nas zaglądasz:sorry2::sorry2::sorry2:
Gabrysiu wszystkiego najlepszego
cmok_big.gif

Wracam do deski...koszule mężowego na mnie patrzą!!!:baffled:

reklama
Karlita z 12 Was wypuścili???na Jaczewskiego z 8 nie wypuszczali:sorry2::sorry2::sorry2:
Julcia jest fanką Waszych zdjęć cały czas karze mi pokazywac zdjęcia cioci Karolinki, wujka Ernesta i Gabrysi...

też się zdziwiłam ale skoro nas wypisali - podejrzewam że gdyby była ta ordynatorka od noworodków to by nas nie wypisała ale ze była inna pediatra to olała sprawe bo miejsc potrzebowali .... dlatego później taka niespokojna bylam i jeżdziłam to sprawdzać ....
ale teraz Norb już jest bardziej różowy tz nie jest juz TAKI żółty ale dalej jest mulatek ;-)

ja tez stęskniłam się za Juleczką !!
mam nadzieję że jutro dziewczynki wybawią się razem w Bugi :-)

hmmm dzisiaj Gabrysie mają jakieś święto ??

Do góry