reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anet15 tak, te kwadraty na firankach to moje :-) i znak policji też, taki gratis na chodniku :-D dobrze że u Gosi i u Ciebie wszystko w porządku, w poniedziałek po wynikach zachodź do mnie, męża się nie bój, nie gryzie :tak::-D
He,he...no to teraz juz pewna jestem ze ten domek to Twoj...a meza jak mowisz ze nie gryzie to sie nie bede bala...he,he...ale tabliczka jakas na bramie wisi...ale to chyba o psa chodzilo...he,he....:laugh2::laugh2::laugh2:
Nie obiecuje ze wpadne w poniedzialek,bo z Karolcia bede,ale moze we wtorek,bo na badanie wzroku sie zapisalam,wiec sama bede:-p

reklama
Laurki zrobione:tak::tak:Jula śpi a ja biorę się za lasagne;-)

lasangne ale bym zjadła;-)

Maltanka szybko i sprawnie im to idzie, jestem mega zadowolona, mi sie też ciężko wstawało, jestem już po 2 kawach a dalej chodzę zakręcona, jakby mnie ktoś huknął :eek:

właśnie mnie poinformowali, że chyba dziś skończą, super :-)

to super

a zobaczcie co nam wyszło z Hubertem z wczorajszej masy solnej

Załączniki

• IMG_9432.jpg
    IMG_9432.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 55
Fornecia wszystkiego najlepszego KOCHANA :*

Karlitka,u nas smoczek tez ulubiony,a na spanie to juz obowiazkowo....kurcze mialam ja odzwyczajac,ale jakos zawsze cos na drodze,a to chora,a to zeby ida...a to mamie sie nie chce:laugh2:
a za Fogie tez kciukasy trzymam....:tak:;-)

ja pisałam o tej piosence ... a tak nawiasem to gabi teraz też tylko nionio i nionio odkad Norbert jest w domu ... chowam jej kiedy mogę ale zaraz jest płacz ...

Dzisiaj Norbert daje mi popalic nic tylko na ręce chce co go odlożę to zaraz sie budzi i płacze .... smoczka nie chce cwaniak :-)

maltanka
ale fajne figurki Wam wyszły :-)

Martusia czekamy na relację z wizyty :-)

reklama
Karlita czytałam ostatnio artykuł o smoczkach...i pani psycholog wypowiadała się że maluchy w wieku Gabi, Julci, smoczkiem rozładowują stres....i żeby w ogóle na niego nie zwracać uwagi, nawet o nim nie mówić, nie wspominając o zabieraniu....

ja stosuję tą zasadę, zabroniłam komukolwiek mówić o Julci smoczki i wiesz że są dni gdy cały dzień nawet o nim nie wspomni a są dni że ma go cały czas na widoku....

jak P wróci do Lublina zaczniemy się go powoli pozbywać ucinając po kawałeczku...:tak:

Do góry