reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
u nas też SMOCZEK robi furorę ;-)

Witam i ja :-):-)
Karlita ale z ciebie ranny ptaszek :szok::szok: ja ostatnio jakoś zwlec z łóżka się nie mogę :no::no:
ja ?? nieeeee

tylko dzisiaj Gabi coś sie obudziła i spać nie mogła w sumie od 2giej w nocy smiala się w głos ;-) przez sen ;-)

trzymajcie kciuki za Fogię i Antosia bo dzisiaj maja mieć badania
mały miał wcześniej zwiększone leukocyty więc trzymamy mocno kciuki :-)

Fogia martwi się że moga ja wypisać bez Malego bo jest mało miejsc w szpitalu ale miejmy nadzieję że do tego nie dojdzie!!

YouTube - The Gummy Bear Song - Polish Version

witam, moja córcia może tego słuchać cały czas
swietny teledysk...hi,hi....:-D:-D:-D
Strasznie a kompa to za nic w swiecie przy niej nie mozna odpalić bo zarz się garnie i wali w klawiaturę. Nie wiem czy to minie....??

Nie minie tylko z wiekiem się nasili :-D:-D:-D
He,he...mialam to samo napisac....:laugh2::laugh2::laugh2:
Moja Karola to ma swoja klawiature(taka stara zepsuta) ale i tak moja fajniejsza(a takie same:sorry:)bo od czasu do poru chciaz paluszkiem sobie kliknie:-p
u nas też SMOCZEK robi furorę ;-)

trzymajcie kciuki za Fogię i Antosia bo dzisiaj maja mieć badania
mały miał wcześniej zwiększone leukocyty więc trzymamy mocno kciuki :-)

Fogia martwi się że moga ja wypisać bez Malego bo jest mało miejsc w szpitalu ale miejmy nadzieję że do tego nie dojdzie!!
Karlitka,u nas smoczek tez ulubiony,a na spanie to juz obowiazkowo....kurcze mialam ja odzwyczajac,ale jakos zawsze cos na drodze,a to chora,a to zeby ida...a to mamie sie nie chce:laugh2:
a za Fogie tez kciukasy trzymam....:tak:;-)
a u mnie fachowcy kładą panele :-) od razu milej spojrzeć na podłogę :-D
U nas tez panele by sie przydaly....:zawstydzona/y:...ale narazie z kasa ciezko....
a dzis znow szlam kolo ciebie:tak:;-)
ale ze bylam z tesciem,to nie zaszlam.....:sorry:...no i stala Toyota,wiec maz chyba w domu byl.....tak mi sie zdaje ze to wasza toyota,bo srebrna,no i by sie zgadzalo,ze znak "Policja" stal.....takie firanki masz w kwadraty w oknach?

Witam,juz z pustym kubkiem po kawie...he,he....:laugh2::laugh2::laugh2:
Zlapalismy siuski rano...ale sie cieszylam jak glupia:-D
Najpierw z ranca Jak maz wstawal do pracy 4.30 przykleilam woreczek na pipke:biggrin2:...ale do 7 nic nie nasiusiala,pielucha tez sucha,no to ja ja do wanny wsadzilam i wode lalam ,a ona sie pluskala na stojaco....podstawilam pojemnik na mocz i czekamy...........czekamy.............,tak czekalam ze 20 min. i mi juz zbrzydlo:sorry2:...wiec mysle sobie zakladam drugi woreczek.....podlozylam pieluche(dobrze ze pojemnik wzielam ze soba z lazienki),a ona mi siusiac zaczela:laugh2:..to ja ten pojemnik pod pipke i sie udalo!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Dzis juz temperatury nie miala,ale i tak siuski zawiozlam(jeszcze po skierowanie musialam isc do innego lekarza)wynik dopiero w poniedzialek
Przy okazji odebralam Gosi morfologie-wszystko wporzadku(wedlug tych tabelek)
Moje TSH tez ok....:happy:

anet15 tak, te kwadraty na firankach to moje :-) i znak policji też, taki gratis na chodniku :-D dobrze że u Gosi i u Ciebie wszystko w porządku, w poniedziałek po wynikach zachodź do mnie, męża się nie bój, nie gryzie :tak::-D

witajcie:-):-):-)

ale mi się dzisiaj nie chciało wstać, nawet przysnęłam jeszcze rano jak Hubert bajkę oglądał:zawstydzona/y:

posprzątaliśmy trochę, a wieczorkiem na angielski

no i w lutym oprócz urodzin H mamy jeszcze 2 razy chrzciny:baffled:o jednych wiedziałam, ale drugie nie planowane były:baffled:

dzięki, ale chyba już wiem o co Natalce chodzi:cool:o spanie z rodzicami:angry:jak tylko ją odłożę do łóżeczka jest wrzask:crazy:

a no ja odkładałam cierpliwie małego do łóżeczka, bo nie dało się z nim spać:no:

misia u nas z Gabi było chwilami tak samo ... E na ścianie ja zwisałam z łóżka a Gabi miedzy nami jak królewna ;-)

skąd ja to znam, łóżko wielkie a mały w poprzek i nie ma miejsca

A ja dzisiaj do biedronki muszę się wybrać i na wieczór do teściowej jedziemy :baffled::baffled::baffled:

i jak zakupy

I ja się witam
Byliśmy już na badaniach, nawet płaczu nie było jak pani nacięła paluszka:szok:.

dzielny Michaś:tak:

Witam sie i ja.... tylko na chwile bo musze sie ogarnąc...za dlugo spie na urlopie:-( i dojsc do siebie nie moge.....:-:)-:)-(

a ja dzisiaj też przysnęłam H oglądał bajkę i jak się już zwlokłam z łóżka to głowa mnie zaczęła boleć:baffled:

A Gabi zasnęła wreszcie po godzinnym układaniu, jest ostatnio taka niedobra domaga się tego czego jej zabraniamy a jak się mówi że nie wolno to się kłóci z nami coś sobie gada pod nosem w nerwach, no i nie ma ochoty się sama bawić tylko ciągnie mnie. Strasznie a kompa to za nic w swiecie przy niej nie mozna odpalić bo zarz się garnie i wali w klawiaturę. Nie wiem czy to minie....??

talia musisz być stanowcza i konsekwentna u nas to pomaga jak H mi zaczyna wymuszać drze się nie reaguje, to zaraz przestaje

a u mnie fachowcy kładą panele :-) od razu milej spojrzeć na podłogę :-D

i jak im idzie?

reklama
Maltanka szybko i sprawnie im to idzie, jestem mega zadowolona, mi sie też ciężko wstawało, jestem już po 2 kawach a dalej chodzę zakręcona, jakby mnie ktoś huknął :eek:

właśnie mnie poinformowali, że chyba dziś skończą, super :-)

Do góry