reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Misia przespanej nocki życzę;-)

śpijcie dobrze

dzięki, ale chyba już wiem o co Natalce chodzi:cool:o spanie z rodzicami:angry:jak tylko ją odłożę do łóżeczka jest wrzask:crazy: a jak tylko do łóżka z nami to się uspokaja, nawet bez cysia:confused2:i w sumie od 1 do 6 spała z nami:sorry:tylko co to za spanie, jak ona rozkłada się na 3/4 łóżka:blink::blink::confused::confused::dry:
aneta życzę szybkiego pozbycia się jelitówki:tak:
karlita jak po wizycie??

hmmm... coś jeszcze miałam napisać, ale mi wyleciało:zawstydzona/y::zawstydzona/y:trochę jestem niekumata z niewyspania:-:)sorry:

aaaa/....odebrałam nasze kalendarze....wyszły super!!!!!:tak::tak::tak::tak:i podobno czekały już od wtorku a w sobotę wysyłaliśmy zamówienie:tak::tak:

reklama
Misia super że zadowoleni jesteście z kalendarzy...my mamy w planach też zamówić ale planujemy tak od marca do lutego 2012...bo na ten styczeń to dziadkowie trochę nie nacieszą się....
Misia współczuję nocek...Natalcia już wie co dobre...

Karlita
, Talia jak wizyta duchownego??

Madziarka gotujesz czy śpisz???

zapalam światełko :-)

nie spie juz od godziny .... Gabi wstała i nie usnęła ;-)

kolęda była nawet miła :-) fajny ksiądz :-)
Gabi od razu pokazała księdzu Norberta ;-) ubaw miałam niezły ;-)
porozmawialiśmy od razu o chrzcinach :-)

ależ mi się spac chce ...

misia u nas z Gabi było chwilami tak samo ... E na ścianie ja zwisałam z łóżka a Gabi miedzy nami jak królewna ;-)

Witam i ja :-):-)
Karlita ale z ciebie ranny ptaszek :szok::szok: ja ostatnio jakoś zwlec z łóżka się nie mogę :no::no:
Sunday to faktycznie dużo za wodę płacicie :szok::szok: ale jak nie macie wodomierzy to się nie dziwię, dla przykładu powiem ci że mamie mojej idzie na m-c ok.2m3 wody a jej sąsiadce bez wodomierzy spółdzielnia nalicza m-cznie 4m3 więc różnica jest :tak::tak:
Madzienka przyjdźcie i przetestujecie hulajnogę, tylko muszę wcześniej wiedzieć kiedy bo ona w piwnicy schowana, ale zapraszam nawet dzisiaj :tak::tak::tak:
A z Julci to będzie wzorowy przedszkolak :tak::tak::tak:
Misia no to fajnie będziecie mieli jak Natalka z wami chce spać :-D:-D:-D
Anet oby ta gorączka była przez ząbki i już więcej nie wracała :tak::tak:
A ja dzisiaj do biedronki muszę się wybrać i na wieczór do teściowej jedziemy :baffled::baffled::baffled:

I ja się witam
Byliśmy już na badaniach, nawet płaczu nie było jak pani nacięła paluszka:szok:. Po drodze zajrzałam do Aldika po wędlinkę i chlebek. Michaś śpi, więc zabieram się za prasowanie:crazy:

sunday u nas przychodzi po 150 zawsze i myślałam, że to dużo :crazy:
a macie zmywarke?

Sunday to faktycznie dużo za wodę płacicie :szok::szok: ale jak nie macie wodomierzy to się nie dziwię, dla przykładu powiem ci że mamie mojej idzie na m-c ok.2m3 wody a jej sąsiadce bez wodomierzy spółdzielnia nalicza m-cznie 4m3 więc różnica jest :tak::tak:

Mamy wodomierze...:eek:

Witam sie i ja.... tylko na chwile bo musze sie ogarnąc...za dlugo spie na urlopie:-( i dojsc do siebie nie moge.....:-:)-:)-(
M juz namowiony:-D:-D:-D:-D tylkoo teraz trzeba go wyciagnac do sklepu:tak::tak::tak::tak:

Witajcie piątkowo.....

My właśnie bierzemy się za robienie laurek dla babć i dziadków.....:tak::tak::tak:

Anaconda dziś to już nie ale po niedzieli jakoś umówimy się....

Anetko moja też miała fazę na te teledyski i hitem nadal jest smoczek smoczek:-D

reklama
YouTube - The Gummy Bear Song - Polish Version

witam, moja córcia może tego słuchać cały czas
Moja jak to widzi to siedzi jak zaczarowana, też mogłaby słuchac tego cały dzień
a macie zmywarke?

Mamy wodomierze...:eek:

Witam sie i ja.... tylko na chwile bo musze sie ogarnąc...za dlugo spie na urlopie:-( i dojsc do siebie nie moge.....:-:)-:)-(
M juz namowiony:-D:-D:-D:-D tylkoo teraz trzeba go wyciagnac do sklepu:tak::tak::tak::tak:
Szybko został przekonany teraz w weekend wybierajcie się na zakupy

A Gabi zasnęła wreszcie po godzinnym układaniu, jest ostatnio taka niedobra domaga się tego czego jej zabraniamy a jak się mówi że nie wolno to się kłóci z nami coś sobie gada pod nosem w nerwach, no i nie ma ochoty się sama bawić tylko ciągnie mnie. Strasznie a kompa to za nic w swiecie przy niej nie mozna odpalić bo zarz się garnie i wali w klawiaturę. Nie wiem czy to minie....??

Do góry