reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madzienka musze sprobowac tej sałątki szefa, pewnie smaczna, fajnie ze Julci sie podoba w przedszkolu
karlita ja mam rozmiar 42-44w biodrach mama 104(mierzyłam własnie), szukalam w necie sklepow, coz tylko w centrum na swietoduskiej, kapucynskiej, lubartowskiej i na 1 maja, a w plazie nie ma ciazowego sklepu?? kiedys chyba widzialam ale to bylo z rok temu, a ja tam dawno nie bylam
a ja mam dzisiaj lenia strasznego nic mi sie nie chce:-(

reklama
gon1a w plazie jest ciązowy... chyba jeszcze...
Madzienka super ze Julcia zadowolona no i mama tez :-)
Kurde rzeczywiscie malo placicie za wode(ale macie wodomierze?), juz prawie M przekonalam i bede mu jeszcze wiercic dziure w brzuchu,moze do wekendu da sie przekonac....:-(
karlita i jak minela "koleda"???

U nas kroluje mecz w TV, M opanowal caly dom....;-)

Cześć!Gabi zasnęła w łóżeczku ciężko dziś nie było a 2 razy ja tak usypiałam tylko na początku głaskania się domagała:tak:
Sunday ja od niedawna mam zmywarkę wygoda:cool: a co do rachunków to się okaże
Madziara ja też szukam weny na imprezowe manu, tylko ja nienawidze znanasa w ogóle nie jestem w stanie go jesc. A z cysiem zeyczę aby sie udało:sorry:
Madzienka jakie przedszkole jest od 2 lat? Julcia obyta z dziećmi więc jest jej łątwiej:-)

aneta15 zdrówka dla małej - nie chcecie iśc do innego lekarza na kontrolę by ją zbadał ??
Karlita,niby moge ale jakos mi inny nie podchodzi:sorry:...no chyba ze juz nie mialabym wyjscia to tak....ale dzis na sile zajzalam do buzi oblukac te zeby,no i stawiam ze to zeby byly,bo sie juz ze 2 przebilo,a dwa juz prawie,prawie.....ale sprobuje jutro te siuski zlapac(dzieki Madzienka za podpowiedz) i do laboratorium zawiesc...a w poniedzialek i tak z nia pojde na kontrol....dzi juz ciut nizsza temperatura 33.8 kresek,wiec nie jest tak zle
Ok lece mala klas spac....dobrej nocki zycze....:tak:;-)

Ps.Aneta tesknilysmy,tesknilysmy:tak::-):-):-):-)

fajne, fajne

Co robię... zwyczajną imprezkę dla Starszyżny :-) czyli menu takie jak kiedyś gościło na imieninach...
śledziki z cebulką, w śmietanie, barszczyk czerwony z paluchami, kurczaczek na ciepło, wędlinka, sałatka jarzynowa, sałatka ze śledzikiem, pomidorki z mozarellą, galareta, sałatka znikająca ze stołu, itd... standardzik :-)

łaaa pyszności

dziewczyny jest jeszcze sklep ciazowy na ul. Pana Balcera??

:no::no::no:

My już z przedszkola wróciłyśmy a ja cały dzień jakaś przetrącona chodzę, nie mogłam w nocy spać, chyba po tej kawce u Madzi (trochę za późno wypiłam) i potem do godz.2 w nocy się przekręcałam z boku na bok :eek::eek:

eeee ja usnęłam szybko

anaconda za wode mam do zaplacenia 250zl:-(

:szok::szok::szok: ze zmywarką nie pomogę:no:

Sorki nie chciałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

eeee sama chciała kawkę:-p
fajnie, że wam się zajęcia podobają

U mnie w końcu wszyscy śpią :-)

Justysia to nawet zasnęła przed 19, ale chciała spać to ją położyłam :cool:, co mi marudzić będzie. Mam tylko nadzieję, że mnie pobudka nie czeka.

A ja dostałam wychodne na sobotę od M :-D, ma mnie cały dzień nie być. Tylko co ja ze sobą zrobię :rofl2:

Kurcze tyle się opisałam i wszystko wcięło :angry:, spróbuję od początku...

Madziara78 to Ci sie imprezka szykuje :tak:. Też bym gdzieś poszła. Może namówię rodziców, żeby imieniny swoje zrobili, a to już niedługo. Albo sama niespodziankę przyszykuję :-). Należy im się, bo bardzo pomagają :happy:

A jaką zupkę na jutro robisz??

aneta82 ależ Was trzyma choróbsko :szok:. Mi to zawsze pomagał Nifuroksazyt :tak:

Madzienka ja tak jak ty mocz łapię do kubeczka w wannie. Natalce się taki sposób podoba :-D. Kiedyś próbowaliśmy z woreczkiem, to straszna lipa wyszła :crazy:

gon1a ja swoje to krótko karmiłam piersią. Natalkę to pół roku. Musiałam odstawić z dnia na dzień. Oj napłakałam się wtedy. Mój M mówi, że gdyby mi nie kazali odstawić, to pewnie bym spokojnie do 2 lat karmiła. Justysię to chyba ze 3 miesiące karmiłam. I nie wiem co się stało z pokarmem :szok:, normalnie znikł. Ale to chyba z przemęczenia i stresu. Bo sama w domu od początku siedzę.

A co do spodni to ja jak chcesz mogę poszukać. Miałam takie fajne rybaczki. Akurat ja cieplej będzie. I jeszcze takie w kant czarne, eleganckie. I trochę bluzek mi zostało :tak:

sunday u nas przychodzi po 150 zawsze i myślałam, że to dużo :crazy:

Justyna2729 to nie bratanica a bratowa. A z wyjścia do kina zachwycona. Była w Plazie z synem ciotki (siostra mojego teścia). Pierwszy raz w takim centrum i na schodach ruchomych sobie pojeździła. Wypad udany. Wrócili dopiero przed 16 :-D

anet15 u nas przy zębach zawsze zapalenie oskrzeli :wściekła/y:

Chyba wszystkim odpisałam :-D

Zaraz M wraca,a ja muszę obiad zacząć odgrzewać. Ale laptopa do kuchni sobie wzięłam to będę zerkać na BB :-D:-p

reklama
U mnie w końcu wszyscy śpią :-)

Justysia to nawet zasnęła przed 19, ale chciała spać to ją położyłam :cool:, co mi marudzić będzie. Mam tylko nadzieję, że mnie pobudka nie czeka.

A ja dostałam wychodne na sobotę od M :-D, ma mnie cały dzień nie być. Tylko co ja ze sobą zrobię :rofl2:

Kurcze tyle się opisałam i wszystko wcięło :angry:, spróbuję od początku...

Madziara78 to Ci sie imprezka szykuje :tak:. Też bym gdzieś poszła. Może namówię rodziców, żeby imieniny swoje zrobili, a to już niedługo. Albo sama niespodziankę przyszykuję :-). Należy im się, bo bardzo pomagają :happy:

A jaką zupkę na jutro robisz??

aneta82 ależ Was trzyma choróbsko :szok:. Mi to zawsze pomagał Nifuroksazyt :tak:

Madzienka ja tak jak ty mocz łapię do kubeczka w wannie. Natalce się taki sposób podoba :-D. Kiedyś próbowaliśmy z woreczkiem, to straszna lipa wyszła :crazy:

gon1a ja swoje to krótko karmiłam piersią. Natalkę to pół roku. Musiałam odstawić z dnia na dzień. Oj napłakałam się wtedy. Mój M mówi, że gdyby mi nie kazali odstawić, to pewnie bym spokojnie do 2 lat karmiła. Justysię to chyba ze 3 miesiące karmiłam. I nie wiem co się stało z pokarmem :szok:, normalnie znikł. Ale to chyba z przemęczenia i stresu. Bo sama w domu od początku siedzę.

A co do spodni to ja jak chcesz mogę poszukać. Miałam takie fajne rybaczki. Akurat ja cieplej będzie. I jeszcze takie w kant czarne, eleganckie. I trochę bluzek mi zostało :tak:

sunday u nas przychodzi po 150 zawsze i myślałam, że to dużo :crazy:

Justyna2729 to nie bratanica a bratowa. A z wyjścia do kina zachwycona. Była w Plazie z synem ciotki (siostra mojego teścia). Pierwszy raz w takim centrum i na schodach ruchomych sobie pojeździła. Wypad udany. Wrócili dopiero przed 16 :-D

anet15 u nas przy zębach zawsze zapalenie oskrzeli :wściekła/y:

Chyba wszystkim odpisałam :-D

Zaraz M wraca,a ja muszę obiad zacząć odgrzewać. Ale laptopa do kuchni sobie wzięłam to będę zerkać na BB :-D:-p
jesli chcesz sie ich pozbyc to chetnie odkupie jesli nie planujesz dzieciatka, pozdrawiam i dzieki za odp

Do góry