reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
moja mala wlasnie awanture mi zrobila, szukej dla gosci stol i pieka sie udka a ta krzyczy ze chce jesc teraz kurczaka a nie pozniej no i dalam jej zadowolona wciaga udka z kurczaka
madzienka co to za akcja w PeKao ja ma konto w lukasie

głooooowa mnie boli ....

dzieciaki śpią .... dzisiaj było już lepiej ;-)

maltanka pocieszę Cię z dwójką jest gorzej ;-) i może anaconda dobrze mówi u nas gabi najpierw usypiala o 13stej a teraz najwczesniej o 14stej :-)

witam ponownie ;-)

Egzamin był trudny a pytania niektóre strasznie podchwytliwe ale na moje oko chyba zdałam:-p oj gorzej chyba będzie w czwartek przy pisaniu projektu:dry:
Ale co tam jak nie zdam to w czerwcu jeszcze raz podejdę:nerd:
aluśka testu nie robiłam, czekam czy przyjdzie @ :-D
a kiedy powinna przyjść? może tym razem się jednak nie zjawi;-)
Dzień doberek...,my niedawno wstałysmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a Jula dalej kokosi się w łóżku
Aluska kciukaski mocno zaciśnięte...i pogadaj z mężowym może zostanie z małą a wy pobalujecie...
pogadam tylko jak będzie w lepszym nastroju:cool2:
No prosze jakie słoneczko nas wita:-) az milo wstac, no a do tego jak ma sie urlop i nie trzeba zrywac sie na rowne nogi i gonic :-) cudownie :-) wstalismy dzisiaj z Maksem po 8, zaczelam kuchnie ogarniac sniadanko zjedlismy, zupe nastawilam (ogorkowa:-) ) i zaraz sie wybierzemy na jakis spacerek :-) tylko sie dojde do ladu i skladu -moze kawka....? Kto chetny
Fajnie że masz urlopik:cool:
anaconda na na jedno oko ma +5,25 a na drugie jakieś +0,25, do tego zez (ale jego nie widać) i brak widzenia przestrzennego. Ma zakaz pracy z maszynami, pracy jako kierowca. Ma prawo jazdy B, ale to tylko do osobistych celów. W prawdzie dorabia jako kierowca w pizzerii, ale to na czarno. Innego prawo jazdy mieć nie może. Np. ma uprawnienia na wózek widłowy, ale żaden lekarz nie pozwoli mu pracować.

On po prostu na psychotestach nie przechodzi tego układania patyczków w rzędzie.

Ma możliwość pracy w Bogdance, ale tam trzeba przejść badania wysokościowe, i on ich nie przejdzie ze względu na ten brak widzenia przestrzennego.

Dużo by jeszcze pisać :-(
Przykro mi że Twój mąz ma takie problemy z oczami:confused:
Witam wiosennie. Olek w przedszkolu, Juli nadal w domu z trochę mniejszą temperaturą a ja do Was z kawusią i kawałkiem zebry:tak::-).
Aluśka sorki za pobudkę:sorry2::sorry2: ale z BaBeczek;-) jesteś pierwsza w moim telefonie i tak odruchowo wcisnęłam:tak:..
Martuś nic nie szkodzi pobudka sie przydala bo bym może na egzamin zaspała;-):-D:-D
:wściekła/y:ileż można usypiać w dzień, godzinę czasu nad nim sterczałam :wściekła/y: czasami już po prostu mam ochotę mu wlać
tulaski na skołatane nerwy:confused::confused:
Macie pozdrowionka od Madziarki;-)M Madzi pochorował się a maluchy powoli wracją do zdróweczka...więc trzymajcie kciuki żeby nic od tatusia nie złapały:sorry2::sorry2::sorry2:
Zdróweczka dla niego:tak::tak:
Tez dostałam od Fogii wiadomość i dzwoniłam do niej a w piątek jak się będzie lepiej czułą to podjadę do szpitala. Antos inny niż Fifi:tak: ma ciemne włoski..
czekamy na fotki:-)
Talia witaj po przerwie:tak::tak:
karlita oby ból głowy szybko Ci przeszedł:confused::confused:
Fogia serdeczne gratulacje Kochana:-):-)

Witajcie
My dalej chorujemy i nie wiem czy jest lepiej czy nie
zaglądnęłam dowiedzieć sie co u Fogii

Gratulacje Fogii i całuski dla Antosia. Wracajcie szybko do siebie i do domku

Wszystkim szybkiego powrotu do zdrówka a ja uciekam i jak sie lepiej poczuje to zasiądę na dłużej
A co z Marz bo sie dawno nie odzywała, mam nadzieje ze ok?

sunday wybierasz sie nad morze teraz?? ja tez mam w planach ale nie wiem kiedy maz bedzie mogl wziasc pare dni zaleglego urlopu, Asia w tamtym roku miala nawracajace zapalenie oskrzeli bardziej na tle alergicznym, a ze ja teraz na L4 to mozemy jechac, gdzie jedziecie, bo ja Gdańsk lub Sopot, w Malborku mamy rodzinke to chcemy wstapic w drodze powrotnej

reklama
sunday wybierasz sie nad morze teraz?? ja tez mam w planach ale nie wiem kiedy maz bedzie mogl wziasc pare dni zaleglego urlopu, Asia w tamtym roku miala nawracajace zapalenie oskrzeli bardziej na tle alergicznym, a ze ja teraz na L4 to mozemy jechac, gdzie jedziecie, bo ja Gdańsk lub Sopot, w Malborku mamy rodzinke to chcemy wstapic w drodze powrotnej

nie teraz, zaczynam szukac kwater na wakacje, my myslimy o okolicach zalewu wislanego...

Do góry