Madzienka ile trzeba wyslac dowodow zaplaty???
z tego co wyczytalam jeden ale od partnera
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzienka ile trzeba wyslac dowodow zaplaty???
z tego co wyczytalam jeden ale od partnera
hmm a co to znaczy? ja w gole sie na tym nie znam....
a kiedy powinna przyjść? może tym razem się jednak nie zjawi;-)aluśka testu nie robiłam, czekam czy przyjdzie @
pogadam tylko jak będzie w lepszym nastrojuDzień doberek...,my niedawno wstałysmya Jula dalej kokosi się w łóżku
Aluska kciukaski mocno zaciśnięte...i pogadaj z mężowym może zostanie z małą a wy pobalujecie...
Fajnie że masz urlopikNo prosze jakie słoneczko nas wita:-) az milo wstac, no a do tego jak ma sie urlop i nie trzeba zrywac sie na rowne nogi i gonic :-) cudownie :-) wstalismy dzisiaj z Maksem po 8, zaczelam kuchnie ogarniac sniadanko zjedlismy, zupe nastawilam (ogorkowa:-) ) i zaraz sie wybierzemy na jakis spacerek :-) tylko sie dojde do ladu i skladu -moze kawka....? Kto chetny
Przykro mi że Twój mąz ma takie problemy z oczamianaconda na na jedno oko ma +5,25 a na drugie jakieś +0,25, do tego zez (ale jego nie widać) i brak widzenia przestrzennego. Ma zakaz pracy z maszynami, pracy jako kierowca. Ma prawo jazdy B, ale to tylko do osobistych celów. W prawdzie dorabia jako kierowca w pizzerii, ale to na czarno. Innego prawo jazdy mieć nie może. Np. ma uprawnienia na wózek widłowy, ale żaden lekarz nie pozwoli mu pracować.
On po prostu na psychotestach nie przechodzi tego układania patyczków w rzędzie.
Ma możliwość pracy w Bogdance, ale tam trzeba przejść badania wysokościowe, i on ich nie przejdzie ze względu na ten brak widzenia przestrzennego.
Dużo by jeszcze pisać :-(
Martuś nic nie szkodzi pobudka sie przydala bo bym może na egzamin zaspała;-)Witam wiosennie. Olek w przedszkolu, Juli nadal w domu z trochę mniejszą temperaturą a ja do Was z kawusią i kawałkiem zebry:-).
Aluśka sorki za pobudkę ale z BaBeczek;-) jesteś pierwsza w moim telefonie i tak odruchowo wcisnęłam..
tulaski na skołatane nerwyileż można usypiać w dzień, godzinę czasu nad nim sterczałam czasami już po prostu mam ochotę mu wlać
Zdróweczka dla niegoMacie pozdrowionka od Madziarki;-)M Madzi pochorował się a maluchy powoli wracją do zdróweczka...więc trzymajcie kciuki żeby nic od tatusia nie złapały
czekamy na fotki:-)Tez dostałam od Fogii wiadomość i dzwoniłam do niej a w piątek jak się będzie lepiej czułą to podjadę do szpitala. Antos inny niż Fifi ma ciemne włoski..
sunday wybierasz sie nad morze teraz?? ja tez mam w planach ale nie wiem kiedy maz bedzie mogl wziasc pare dni zaleglego urlopu, Asia w tamtym roku miala nawracajace zapalenie oskrzeli bardziej na tle alergicznym, a ze ja teraz na L4 to mozemy jechac, gdzie jedziecie, bo ja Gdańsk lub Sopot, w Malborku mamy rodzinke to chcemy wstapic w drodze powrotnej