reklama
maltanka
Fanka BB :)
zaraz wyjdę z siebie
anaconda27
styczniówka2006
Fogia ogromne gratulacje
Maltanka co się stało?!
Maltanka co się stało?!
maltanka
Maltanka co się stało?!
ileż można usypiać w dzień, godzinę czasu nad nim sterczałam czasami już po prostu mam ochotę mu wlać
Emilia1983
Ale super
Fogia Gratulacje
Karlita on właśnie w tej klinice był, a o miała być że tak powiem ostatnia deska ratunku :-(.
Ale nie ma się co smucić, tylko jak dla mnie to jest powód nad poważnym zastanowieniem się żeby otworzyć coś swojego, tylko mój M się boi zadłużyć. Ja chcę poczekać do marca - kwietnia na dofinansowania. Może wtedy....
A pogoda super. Mieliśmy wybywać na spacer. A tu Justysia stwierdziła, że idzie spać, a Natalka poszła za nią .
Teraz czeka aż się obudzą i wychodzimy. I tak trzeba jakieś zakupy zrobić
Fogia Gratulacje
Karlita on właśnie w tej klinice był, a o miała być że tak powiem ostatnia deska ratunku :-(.
Ale nie ma się co smucić, tylko jak dla mnie to jest powód nad poważnym zastanowieniem się żeby otworzyć coś swojego, tylko mój M się boi zadłużyć. Ja chcę poczekać do marca - kwietnia na dofinansowania. Może wtedy....
A pogoda super. Mieliśmy wybywać na spacer. A tu Justysia stwierdziła, że idzie spać, a Natalka poszła za nią .
Teraz czeka aż się obudzą i wychodzimy. I tak trzeba jakieś zakupy zrobić
gon1a
witam
pare dni nie zagladalm tutaj, jakos zaczytalam sie na lipcowych ciazarówkach, a ostatnie 2 dni wogole nie zagladalam do neta, w niedziele u tesciowej bylismy, a wczoraj L4 zaniosłam do pracy, poodwiedzalam kolezanki, nasłuchalam sie nowinek a po południu torta robiłam na dzis bo po poludniu mam gosci
maltanka pewnie hubercik nie był spiacy, ja tez mam tak z Asia mimo ze duzo starsza, az mnie cos skreca, a teraz ma faze bajek i kaze czytac, kiedys usnelam nad ksiazka a ona jeszcze nie spala, bylo juz po 23
fogia gartujlacje!!!!!! wlasnie sie zastanawialam dzis czy juz urodzilas
aneta jak zdrówko???
co do balu w Bugi musze sie zastanowic, bo w lutym mamy bal w przedszkolu
pare dni nie zagladalm tutaj, jakos zaczytalam sie na lipcowych ciazarówkach, a ostatnie 2 dni wogole nie zagladalam do neta, w niedziele u tesciowej bylismy, a wczoraj L4 zaniosłam do pracy, poodwiedzalam kolezanki, nasłuchalam sie nowinek a po południu torta robiłam na dzis bo po poludniu mam gosci
maltanka pewnie hubercik nie był spiacy, ja tez mam tak z Asia mimo ze duzo starsza, az mnie cos skreca, a teraz ma faze bajek i kaze czytac, kiedys usnelam nad ksiazka a ona jeszcze nie spala, bylo juz po 23
fogia gartujlacje!!!!!! wlasnie sie zastanawialam dzis czy juz urodzilas
aneta jak zdrówko???
co do balu w Bugi musze sie zastanowic, bo w lutym mamy bal w przedszkolu
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Kasiu nie chcę się wymądrzać i nie bierz tego zbytnio do siebie ale wg mnie za wcześnie go kładziesz spać, wiem że Hubert rano wstaje i chcesz tą porę snu wypośrodkować ale on nie zdąży się wymęczyć i dlatego ma takie problemy z usypianiem, tym bardziej że teraz zimno i nie wyszaleje się zbytnio na dworku, kładź go koło godz.15 i budź po godzinie żeby potem w nocy nie szalał, ja innego wyjścia nie widzę
A my chyba po przedszkolu wybierzemy się do reala na małe zakupy
A my chyba po przedszkolu wybierzemy się do reala na małe zakupy