reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z rana :-):-):-)
I znów pochmurno :-:)-:)-( Nic się nie chce w taki dzień a znowu muszę do reala podskoczyć bo widziałam w promocji płyny perwoll 4l a wczoraj nie chciało mi się już tego dźwigać :baffled::baffled::baffled:
Talia witaj, dobrze że już masz neta i będziesz z nami :tak::tak::tak:
Fornetka kurujcie się dalej i zdrówka podsyłam :tak::tak:
Aluśka czwartkowy egzamin też dobrze pójdzie, dasz radę :tak::tak:
Maltanka to dobra z ciebie anglistka jak o poziom wyżej chcieli cię przenieść :tak::tak::tak:
Karlita widzę że dajesz radę z dwójką jak i czas na kompa masz :tak::tak::tak:
Madziarka a ty gdzie? Nadal szpital w domu?

reklama
hej
Kiedyś tu zaglądałam, potem przestałam, teraz znowu wpadam i widze że dużo nowych mamuś sie udziela, pozmieniało się nieco.

anaconda27 - no z tą pogodą to i ja już nie mogę, strasznie dołująca. A ja mam jeszcze nadzieję na dużo śniegu ,bo z córcią na nartach chcemy jeszcze koniecznie pośmigać.

Pozdrawiam serdecznie!

Ja się tylko witam i idę robić masę solną na prezenty dla dziadków :tak:

Witaj Dita, to ja od razu z pytaniem, mieszkasz w Bychawie, czy jest u Was dużo ciucholandów??

aluśka fajna sprawa z tą kosmetologią :tak:

Później dalej popiszę, bo dziecko wzywa

Cześć o poranku!
Do późna walczyłyście z pociechami swoją drogą my nasza usypiamy po 19 no chyba że po południu urządzi sobie drzemkę to i 22 nas zastaje:szok:
W ogóle to Gabi zrobiła się awanturująca się, krzykliwa i nawet nie myśli spuszczać z tonu:baffled: To się juz chyba etap wymuszania zaczął.Kolejna rzecz to jej słaby bardzo apetyt po szpitalu jadła mi bardzo bardzo dużo żeby teraz jesc bardzo mało. Nie wiem czy to nie wina zębów ale na razie nic z dziaseł się nie wykluwa.

Aluśka super że dajesz radę z dwójka dzieci uczyć się
Karlita a jak Gabi odnalazła się w towarzystwie brata?
Emilia owszem nie znamy się ale to kwestia czasu:happy2:

Witam i ja z rana. No i koniec pieknego slonca :-( alez do du.. poranek, Maksio obudzil sie i z kaszlem i chyba go bolalo gardlo, ale wypil ciepla herbatke i juz nic nie kaszle i nie marudzi :-) Teraz przygotowuje sniadanko, i ogarniam sie tzn probuje, bo przez to wstawanie nie na budzik chodze jak cien...:baffled:
Niedlugo przyjezdza do nas corka mojej siostry ciotecznej z Zamościa(18lat) i trzeba bedzie wyjechac po nia na Ruska, wiec od razu jakies zakupy sie zrobi.:tak:
M wczoraj kupil wage elektroniczna lazienkowa i zalamalam sie... trzeba jakies postanowienia zrobić...:zawstydzona/y: chyba jakas powazna przemyslana dieta....:tak:

maltanka no prosze jaka mamuska zdolna!!!!BRAWO!!! Szkoda tylko ze nie mozesz przejsc na ten poziom, moze jeszcze da sie cos zakombinowac...
talia witaj po długiej przerwie!!!!
aluska gratulacje wynikóe na egzaminie!!!!

witam z kawusia:happy2:
Sunday,moja waga sie popsula juz dawno temu i tak jakos mi schodzi ze nie kupilam nowej....ale tak czasem mysle ze moze i lepiej,bo co bym stanela,to bylabym zdolowana....:baffled:...wiec chociaz tyle sobie oszczedze nerwow...hi,hi....:szok:
Maltanka,gratulacje za wyzszy poziom....tylko szkoda ze rano nie mozesz:sorry2:
Talia,moja Karola to juz od jesieni malo zjada,bo a to choroba sie przyplacze,a to zeby mecza....i jak zacznie troche wiecej jesc,to znow cos zawsze....ehhhhh
Emilia,a co robic bedziecie z masy solnej,serduszka,czy cos innego? Mam nadzieje ze sie fotkami pochwalisz....:tak:;-)

A u mnie tez pogoda do kitu,dobrze ze po zakupy nie musze jechac...moze na spacerek po podworzu sie wybierzemy kolo poludnia:happy2:
a teraz zmykam do kuchni-dzis bigos bede pichcic.......

cześć

wczoraj takie ładne słonecczko, a dzisiaj:confused:
to ja już chce trochę mrozu i śnieg, przynajmniej na górkę byśmy poszli:tak:

sundey a mi właśnie w wadze baterie padły trzeba by wymienić, to do Dukana zaczynamy:-D:-D:-D
madziara jak tam u was?
madzienka wstałyście?
karlita jak nocka?

anaconda
ja to bym dzisiaj spała tylko
talia fajnie że jesteś
dita witaj
emilia jej ja to jeszcze nie wiem co zrobić dla babci i dziadka:sorry2:
anet ja też poproszę kawusię

maltanka no prosze jaka mamuska zdolna!!!!BRAWO!!! Szkoda tylko ze nie mozesz przejsc na ten poziom, moze jeszcze da sie cos zakombinowac...

:no::no::no: bo oni mają zajęcia od 8.30 do 11.00 :-(nawet mi nasza nauczycielka zaproponowała żebym brała H ze sobą ale on tyle nie wytrzyma:no:

Ostatnia edycja:
Witam!
My już po wizycie u okulisty. Nic nowego nie dowiedzieliśmy się. Mamy przepisane te same krople, co braliśmy już dwa razy. I masujemy kanaliki. Jak to nie pomoże to będzie miał przetykane kanaliki ale to dopiero jak skończy pół roku:no:
Idę przeczytać to, co od wczoraj naprodukowałyście:tak:

Witajcie my jeszcze przed śniadankiem.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dzisiaj idziemy na bilans dwulatka:tak::tak::tak::tak:

Anaconda ja jutro rano mam w planach wypad do reala autkiem, to możesz z nami pojechać żeby nie dźwigać....;-)

Madziarka odezwij się...co u Was????

reklama
Korzystam z okazji puki mała śpi (albo udaje bo jeszcze swojej normy darcia nie wyrobiła:dry:)

Emilia niestety ja nigdzie nie studiuję:zawstydzona/y: kończę studium kosmetyczne i teraz mam egzaminy by uzyskać tytuł technika usług kosmetycznych;-)
I jak minęła nocka?

hej
Kiedyś tu zaglądałam, potem przestałam, teraz znowu wpadam i widze że dużo nowych mamuś sie udziela, pozmieniało się nieco.

anaconda27 - no z tą pogodą to i ja już nie mogę, strasznie dołująca. A ja mam jeszcze nadzieję na dużo śniegu ,bo z córcią na nartach chcemy jeszcze koniecznie pośmigać.

Pozdrawiam serdecznie!
Witam:-)

Ja się tylko witam i idę robić masę solną na prezenty dla dziadków :tak:

Witaj Dita, to ja od razu z pytaniem, mieszkasz w Bychawie, czy jest u Was dużo ciucholandów??

aluśka fajna sprawa z tą kosmetologią :tak:

Później dalej popiszę, bo dziecko wzywa
W poniedziałek zrobiliśmy odcisk stopy, jeszcze dla teściowej muszę takie zrobić

Cześć o poranku!
Do późna walczyłyście z pociechami swoją drogą my nasza usypiamy po 19 no chyba że po południu urządzi sobie drzemkę to i 22 nas zastaje:szok:
W ogóle to Gabi zrobiła się awanturująca się, krzykliwa i nawet nie myśli spuszczać z tonu:baffled: To się juz chyba etap wymuszania zaczął.Kolejna rzecz to jej słaby bardzo apetyt po szpitalu jadła mi bardzo bardzo dużo żeby teraz jesc bardzo mało. Nie wiem czy to nie wina zębów ale na razie nic z dziaseł się nie wykluwa.

Aluśka super że dajesz radę z dwójka dzieci uczyć się
Karlita a jak Gabi odnalazła się w towarzystwie brata?
Emilia owszem nie znamy się ale to kwestia czasu:happy2:
Trzymam kciuki za lepszy apetyt Gabi:tak:
Witam i ja z rana. No i koniec pieknego slonca :-( alez do du.. poranek, Maksio obudzil sie i z kaszlem i chyba go bolalo gardlo, ale wypil ciepla herbatke i juz nic nie kaszle i nie marudzi :-) Teraz przygotowuje sniadanko, i ogarniam sie tzn probuje, bo przez to wstawanie nie na budzik chodze jak cien...:baffled:
Niedlugo przyjezdza do nas corka mojej siostry ciotecznej z Zamościa(18lat) i trzeba bedzie wyjechac po nia na Ruska, wiec od razu jakies zakupy sie zrobi.:tak:
M wczoraj kupil wage elektroniczna lazienkowa i zalamalam sie... trzeba jakies postanowienia zrobić...:zawstydzona/y: chyba jakas powazna przemyslana dieta....:tak:

talia witaj po długiej przerwie!!!!
aluska gratulacje wynikóe na egzaminie!!!!
O to będziesz miała nianię dla Maksa:-). Moja waga stoi w pudełku za szafą żeby mnie nie kusiło 10 razy dziennie na niej stawać:tak:Mam jeszcze 5 kg do zrzucenia:no: ale to może przy wiośnie za to się zabiorę

Do góry