reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Fogia Gratulacje !!!

anaconda mojemu bratu królik wydarł się z klatki i poprzegryzał wszystkie kable ;-)

o właśnie zapomniałam jeszcze o kablach:sorry2:

Anaconda, dobrze zastanów się nad zwierzątkiem, my mamy rybki i jak pojechaliśmy do Zuzkus to tak sąsiadka je tak karmiła że w ciągu 4 dni pół paczki karmy na 3 rybki wysypała a woda to biała i śmierdząca była:tak:.
.

marta a rybki to można spokojnie nawet na tyg bez jedzenia zostawić;-)

reklama
Rozmawialam z fogią bo nie moglam sie oprzec jak przeczytalam meska :-) ale chlopa ma :-) bedzie co nosić :-) jeszcze była oszołomiona po tym wszystkim ale szczesliwa-no jest z czego:-) Macie mamuski wszystkie serdeczne pozdrowienia :-)

Wlasnie zjedlismy zupke-mniam-jak milo zjesc cos cieplego w ciagu dnia-nie tylko suche kanapki :baffled: Maks usypia przy kolysankach wiec zaraz biore sie spokojnie za dywan.
Na dworku fajnie, tylko trzeba uwazac jak sie chodzi bo sniegi stopnialy i odkryly cuda :wściekła/y:
maltanka wspolczuje! moze rzeczywiscie przesun mu drzemke, w koncu juz duzy chlopak z Hubercika :-)

Chyba sie skusze i dzisiaj albo jutro zrobie ciasteczka http://www.maluchy.pl/przepisy_kulinarne/ciasta/kruche_ciasteczka_kukurydziane.html robil ktos kiedys ciastka kukurydziane? Jesli macie sprawdzony przepis to prosze o podeslanie na kulinarny....:-)

Tez dostałam od Fogii wiadomość i dzwoniłam do niej a w piątek jak się będzie lepiej czułą to podjadę do szpitala. Antos inny niż Fifi:tak: ma ciemne włoski.
Maltanka, bojowniki to by po tygodniu niekarmienia się zagryzły:tak:. Co do spania w dzień to Juli w przedszkolu owszem i zawsze ale w domu niekoniecznie :no:- jedynie co w niedzielę po 11-ej zasnął i spał do 13-ej ale to w gorączce a wczoraj i dziś nic ale leży cichutko i bajkuje:tak:.

FOGIA SERDECZNE GRATULACJE!

Miałam kiedyś świnkę morską która jak się okociła to zjadła swoje dziecko:szok: raz dwa rodzice ją oddali na wieś. były też chomiki to w nocy nie było spania bo gryzły klatkę:wściekła/y:. Siostra miała żółwia ale to było nudne zwierzątko:-D. Jeszcze rodzicom został piesek i to chyba będzie już ostatnie zwierzę w domu:tak:.

Karlita chcieliśmy zapisać Michała do tej okulistki co polecasz, ale jej narazie nie ma:no:
Sunday nie pomogę z ciastkami bo nigdy nie używałam mąki kukurydzianej

Justynka a jaką okulistkę poleca karlita, bo ja przeczytałam tylko o klinice Zagórskiego, ale podobno to dzieci takie małe to tylko na Chmielnej przyjmują.

A jeśli chodzi o tą klinikę, to całkiem spoko. W sumie Pani wszystko dokładnie M wytłumaczyła. Dała karteczkę ze wszystkimi badaniami i wynikami jakie mu zrobiła :tak:. I nawet do Nałęczowa nie trzeba jechać, bo mają oddział w Lublinie na Spokojnej :-).

Maltanka a może nie usypiaj. Niektóre dzieci nie chcą spać w dzień. Np. mojej cioci z dołu dziewczynka to śpi tylko jak w przedszkolu, a tak to nie ma szans w domu :no:

reklama
Do góry