reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Wielkie Gratulacje dla Fogii!! Szybciutkiego powrotu do domciu!Witam mamy których jeszcze nie powitałam a pojawiły się na forum!
Ja jak juz wspomniałem mam neta ufff, Madzienka było ciężko szczególnie że z porządkami w mieszkaniu się już uprałam i zakupów przez internet mi się zachciało a tu brak neta mnie powstrzymywał....
Właściwie od przeprowadzki czyli od świat miałam przerwę na BB. Trzeba było uporać się ze wszystkim a towarzyszyła nam niezła nerwówka, na szczęście mamy najgorsze za sobą teraz tylko cieszymy się swoimi kątami.

reklama
Wielkie Gratulacje dla Fogii!! Szybciutkiego powrotu do domciu!Witam mamy których jeszcze nie powitałam a pojawiły się na forum!
Ja jak juz wspomniałem mam neta ufff, Madzienka było ciężko szczególnie że z porządkami w mieszkaniu się już uprałam i zakupów przez internet mi się zachciało a tu brak neta mnie powstrzymywał....
Właściwie od przeprowadzki czyli od świat miałam przerwę na BB. Trzeba było uporać się ze wszystkim a towarzyszyła nam niezła nerwówka, na szczęście mamy najgorsze za sobą teraz tylko cieszymy się swoimi kątami.

Talia pisz co z Gabi się działo.....wszystko już ok???...
super że już na swoim, fajnie się mieszka??to kiedy parapetówa???;-);-);-);-)

Moje panny już w łóżkach

Znaczy Justysia śpi od 20, a Natalka kombinuj, co by tu zrobić, żeby mamę wkurzyć :dry:. Cały czas mnie woła żebym przyszła dać buzi, a to siku a to piciu. Oj o co jej znowu chodzi.

talia witaj, my się chyba nie znamy :tak:

fornetka zdrówka dla Was

karlita to Twoja Gabi chodzi spać przed 19?

gon1a moja też zawsze krzyczy o jedzenie, ale to głodomur jest, po mamusi :-D

aluska gdzie studiujesz?? Fajnie, że egzamin Ci poszedł :tak:

Hej:-):-):-)
Natalka usnęła o 21:-):-)ciekawe,czy pośpi:confused:
ja dziś ugotowałam zupkę węgierską z Waszych przepisów:tak::tak:tylko nieco zmodyfikowałam po swojemu:cool2:dałam kiełbaskę wiejską (bo nic sensownego nie było w sklepie), zamiast groszku fasolkę z puszki w sosie Cayenne i 2 ogórki kiszone:tak:wyszło super!!!!!!!!:tak::tak:cały gar mam więc zapraszam:tak:

witajcie nocą :-)

za wcześnie pochwaliłam swoje dzieci dzisiaj myślałam ze padnę .... co zaczynałam usypiać Gabi to Norb zaczynał płakać Gabi się rozbudzała i tak w kółko w końcu mała padła po 17stej ....
ehhh co do spania chciałabym sie wyspać :-) ;-)

oj,współczuję:-:)-(
swoją drogą, te bym chciała się wyspać:-p:dry::sorry2:

M wrócił, ale z nie najlepszymi wiadomościami. Nie da się nic zrobić. Mogą jedno oko wyleczyć na 2 dioptrie, i zeza zlikwidować, ale to nic nie da. Bo wszystko powróci, bo ma tą wadę gdzieś w jakimś rdzeniu. I Pani ogólnie powiedziała, że szkoda kasy. Okularów nie może nosić, bo jeszcze pogorszy. Do kontroli co roku przychodzić. :-(

Pytał się co ma robić, że z pracą go nie chcą nigdzie zatrudnić. Znaczy zatrudniają, ale jak przychodzi co do badań to dupa. Nawet teraz jak pracuje to mu lekarka kazała powiedzieć majstrowi żeby zadzwonił do niej. No ale pozwolenie dała.

Oj trzeba coś swojego otwierać..

oj, to faktycznie słabo z tym wzrokiem:-:)-(

!!!!! UWAGA UWAGA !!!!!!

DZISIAJ 18.01.2011
GODZ 11:20
NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ ANTOŚ
SYNEK FOGI

waga 4060g
długość: 57 cm

10 punktów :-)

GRATULACJE KOCHANA

wielkie, ogromne gratulacje:tak::tak:dorodny synek:tak::tak:

Macie pozdrowionka od Madziarki;-)M Madzi pochorował się a maluchy powoli wracją do zdróweczka...więc trzymajcie kciuki żeby nic od tatusia nie złapały:sorry2::sorry2::sorry2:

zdrówka dla wszystkich:tak::tak:

witam ponownie ;-)

Egzamin był trudny a pytania niektóre strasznie podchwytliwe ale na moje oko chyba zdałam:-p oj gorzej chyba będzie w czwartek przy pisaniu projektu:dry:
Ale co tam jak nie zdam to w czerwcu jeszcze raz podejdę:nerd:
a kiedy powinna przyjść? może tym razem się jednak nie zjawi;-)
pogadam tylko jak będzie w lepszym nastroju:cool2:
Fajnie że masz urlopik:cool:
Przykro mi że Twój mąz ma takie problemy z oczami:confused:
Martuś nic nie szkodzi pobudka sie przydala bo bym może na egzamin zaspała;-):-D:-D
tulaski na skołatane nerwy:confused::confused:
Zdróweczka dla niego:tak::tak:
czekamy na fotki:-)
Talia witaj po przerwie:tak::tak:
karlita oby ból głowy szybko Ci przeszedł:confused::confused:
Fogia serdeczne gratulacje Kochana:-):-)

super, że egzamin do przodu:tak::tak::tak:trzymam kciuki za kolejny egzamin:tak:

madzienka dzięki za info o owieczce:tak::tak::tak:znaczy się, że czas w końcu zostawić dziecko dziadkom i wybrać się do kina:-D:-D:-D

no i wstała o 22...ale jeszcze ją nakarmiłam i znowu usnęła....

Ostatnia edycja:

Co do podwyżek to ja wczoraj idę do sklepu kupować chleb który kosztował 1,92zł a teraz już 2,09zł :szok::szok::szok: kurcze znowu portfele zaczną się szybciej uszczuplać :szok::szok::szok:
anaconda,u nas to juz dawno(chyba w listopadzie )chleb podrozal,kosztuje teraz 2.2:szok:
anet15 to jutro spotkasz pewnie mojego męża, też idzie na badanie krwi, a po laboratorium zapraszam do nas :tak:

a u mnie na zmianę, raz dobrze się czuję, raz gorzej, wczoraj jak wracaliśmy z Lublina znowu miałam odruchy wymiotne, ale w domu mi się poprawiło :-)

przed chwilą zostawiłam Olę na kocu na podłodze, leżała na pleckach, nie było mnie raptem 3 min, wracam, patrzę a ona leży na brzuchu :szok:
aneta,widzisz jakos nie zaszlam:sorry2:...zobaczylam ze Toyota stoi i pomyslalam ze nie bede przeszkadzac:-p...szkoda ze wczoraj juz nie weszlam na BB,to bym sie zastanawiala ktroy to twoj maz:-D:-D:-D,a byl z rana....czy tak pozniej? Bo ja z Gosia bylam ok 9 godz.
A ten test to mozesz zrobic dla pewnosci,apteke masz nie daleko,prawie naprzeciwko:-)
karlita współczuję nocki, ale na szczęście za jakiś czas to mija :tak: jak sobie przypomnę, to ja miałam dobrze, mleko miałam odciągane, bo nie mogła ssać, więc mąż wstawał w nocy i karmił :-p ja tylko raz zeby odciągnąć
Matko,ale masz kochanego meza....moj to ani razu nie wstal w nocy,ba...on nawet pieluchy nie zmienil zadnej corci:baffled:
anaconda Oj on już u paru był, a to jest znana klinika. I dobrzy lekarze przyjmują. Zawsze mówili, że nic się nie da już zrobić, tylko nikt nigdy nie wyjaśniał dlaczego. Teraz to Pani dużo badań zrobiła i wszystko wyjaśniła. Siedział w gabinecie 50 minut.

I musimy iść z Natalką do okulisty, bo jest dziedziczne. Z Justysią to jak będzie troszkę starsza.
Wspolczuje choroby meza.....oby dziewczynki nie odziedziczyly

!!!!! UWAGA UWAGA !!!!!!

DZISIAJ 18.01.2011
GODZ 11:20
NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ ANTOŚ
SYNEK FOGI

waga 4060g
długość: 57 cm

10 punktów :-)

GRATULACJE KOCHANA
Fogia,wielkie gratulacje....ale duzy Antos!!!:-):-):-)

Talia,fajnie ze neta juz masz:tak::happy2:
aluska,ciesze sie ze egzamin dobrze ci poszedl;-)

Witajcie wieczorkiem:happy2:
Dopiero teraz znalazlam chwile zeby zajzec...ale zescie naprodukowaly od wczoraj,matko ledwo przeczytalam:szok:
Dzis wreszcie choinke rozebralam,poleciala przez balkon:-D...ale kolek ile sie obsypalo....pol worka na smieci wynioslam:baffled:
Mam tez na ferie,od dzis do soboty kuzyna Gosi,wiec teraz kompa beda oblegac obydwoje....moze sie jednak jakos dopcham od czasu,do czasu:-D:-D:-D
Rano po badaniach pojechalysmy z Gosia do mojem mamy,Gosia dala juz prezent na Dzien Babci,bo w niedziele mamy zamiar jechac,do mojej Babci,a Gosi i Karolci Prababci(ostatnia nam sie ostala)
A teraz juz spadam do lozeczka....do jutra kochane:tak:;-)

ja już po angielskim, zaproponowali mi przejście na poziom wyżej, ale chyba nic z tego bo tamta grupa ma zajęcia rano i raczej nie ma możliwości przeniesienia na po południa:-(
zajrzałam na chwilkę, ale bardzo nie popiszę, bo nie za bardzo się coś czuje

Kasiu nie chcę się wymądrzać i nie bierz tego zbytnio do siebie ale wg mnie za wcześnie go kładziesz spać, wiem że Hubert rano wstaje i chcesz tą porę snu wypośrodkować ale on nie zdąży się wymęczyć i dlatego ma takie problemy z usypianiem, tym bardziej że teraz zimno i nie wyszaleje się zbytnio na dworku, kładź go koło godz.15 i budź po godzinie żeby potem w nocy nie szalał, ja innego wyjścia nie widzę :no::no:
A my chyba po przedszkolu wybierzemy się do reala na małe zakupy :tak::tak::tak:

i jak zakupy udały się?
anaconda nie zauważyłam wcześniej Twojego posta, próbowałam jak położę go spać o 14.00 np. to budzi mi się po pół godziny i marudzi:baffled: a dzisiaj oglądał peppę i prawie że usypiał przy tym, nie wiem o co mu chodziło:baffled: raz mi usnie w 5 minut a czasami są takie przeboje jak dzisiaj

hej cioteczki macie moze jakies noclegi nad morzem do polecenia???

:no::no::no:

głooooowa mnie boli ....

i jak głowa lepiej?

Korzystam z okazji puki mała śpi (albo udaje bo jeszcze swojej normy darcia nie wyrobiła:dry:)

Emilia niestety ja nigdzie nie studiuję:zawstydzona/y: kończę studium kosmetyczne i teraz mam egzaminy by uzyskać tytuł technika usług kosmetycznych;-)

Kasia to super, gratulacje, szkoda tylko że grupa jest poranna:dry::dry:
jakieś choróbsko chce Cię brak...a kysz zarazki:tak::tak::tak:

Karlita dobrze że z głową lepiej:tak::tak:
spokojnej nocki

Moja jeszcze "czyta" gazetkę o teletubisiach:-):-):-)

reklama
Do góry