aneta82
Fanka BB :)
aluśka testu nie robiłam, czekam czy przyjdzie @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobranoc, spij słodko i długo
u mnie Gabi spi raz tak koło godzinki w dzieńkarlita tak to właśnie jest. U nas Justysia śpi 3 razy. Tak o13 idą spać razem. Najpierw kładę Justysię. Tylko, że jej usypianie nie jest zbyt skomplikowane. Po prostu kładę ją do łóżka i wkładam smoka i ona od razu zasypia. Ona śpi w jednym pokoju. Natalkę kładę w drugim i to też jest przyjemne. Rozkładam jej łóżko i każę iść spać :-), a sama kładę się obok z laptopem i czytam Babyboom .
mój to nawet by na 30 min bal się sam zostać z Norbertem ;-)oj ja bym się wybrała bo już mi tęskno za spotkaniami z Wami
ale chyba moja Martynka jest jeszcze za maleńka żeby ją tak ze sobą ciągać a nie wiem czy małżonek zgodzi sie żebym mu ją zostawiła a z Amandą na bal wyszła