reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam!
I ja byłam dzisiaj w Realu na zakupach:tak:, ale tak na szybko. Kupiłam tylko chusteczki nawilżane.
Maltanka mam świeżą ulotkę z reala ważną od 20 stycznia i pieluchy pampers mają być po 43,95:tak:
Chyba dzisiaj ktoś podmienił mi dziecko, był grzeczny i nawet spał 2 razy w dzień:szok:. A po kąpaniu nie było żadnych płaczów tylko zjadł pokazałam mu książeczkę i zasną:-). I ja już idę spać,
Dobranoc;-)

Witam się, chyba jako pierwsza :tak:

Ale dzisiaj ładnie będzie, takie słoneczko świeci mi do okna :-)

A co do pampersów to ja kupuję Dada i jestem zadowolona.

karlita tak to właśnie jest. U nas Justysia śpi 3 razy. Tak o13 idą spać razem. Najpierw kładę Justysię. Tylko, że jej usypianie nie jest zbyt skomplikowane. Po prostu kładę ją do łóżka i wkładam smoka i ona od razu zasypia. Ona śpi w jednym pokoju. Natalkę kładę w drugim i to też jest przyjemne. Rozkładam jej łóżko i każę iść spać :-), a sama kładę się obok z laptopem :tak: i czytam Babyboom :tak:.

M pojechał do okulisty, mam nadzieję, że mu coś powiedzą, co z tymi jego oczami. Zapisałam go do kliniki chirurgii oka (tej co w Nałęczowie jest) na Spokojnej. Ale się denerwuje. Bo już kilku lekarzy powiedziało że nic nie da się zrobić. Tyle, że ostatnio przeczytałam że tam przeprowadzają operację i liczę, że mu pomogą. Bo mój M to już trochę podłamany, że nie może zarobić więcej kaski, przez tą swoją chorobę :-(.:-)

Dobra, nie smęcę i idę robić śniadanko dla Natalki

izka-mummy-to-be śliczna fotka, niech rośnie zdrowo
Madzienka ładny avatar, i nowe zdjęcie Julki też śliczne

była u nas wczoraj znajoma z synkiem, prawie 2 letnim, no i niestety Ola dostała od niego dwa razy rączką w główkę, płakała a później bała się go :no: jedziemy niedługo do Lublina żeby mąż mógł spokojnie się tłuc, zrobiłam wczoraj na próbę odlew z masy solnej, nawet ładnie wyszło, ciekawe czy uda mi się zrobić Oli, planuję dodać farbę czerwoną, kształt serduszka i odcisnąć łapkę i nóżkę, będzie prezent na dzięń babci i dziadka

Witam z rana:cool2:

Marta mi przekazała że nasza Justynka ma 2cm rozwarcia, skurcze i już się szykuje do cesarki także Antoś już dziś na pewno będzie po tej stronie brzuszka:cool2::-)

Ps. A ja dzis ide na 12.00 na egzamin także trzymajcie kciuki ;-)

reklama
I małe ogłoszonko...
6 lutego o godz.16 w Bugi będzie bal karnawałowy prowadzony przez aktorów z teatru Andersena, koszt wejścia jak poprzednio 20-25zł...ktoś chętny???
więcej szczegółów po niedzieli:tak::tak:
oj ja bym się wybrała bo już mi tęskno za spotkaniami z Wami:confused:
ale chyba moja Martynka jest jeszcze za maleńka żeby ją tak ze sobą ciągać a nie wiem czy małżonek zgodzi sie żebym mu ją zostawiła a z Amandą na bal wyszła:dry:

Aneta82 jak się czujesz? Test robiłaś?
Iza śliczna masz dzidzię w brzuszku:-):-)
Fornetka szybkiego powrotu do zdrówka Wam ż:confused::confused:yczę

Do góry