reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

heloł, heloł

widzę, że bardzo nikt za nami nie tęsknił:-:)blink:
no jak nie jak się dopytywaliśmy jak tam wypad do Krakowa i że na fotki czekamy ;-)

karlita mojej bratowej na lubartowskiej kazali kupić laktator aventu:szok: bo podobno najlepsze, ale jej akurat podpasował, a jak Norbercik spokojny? i jak Ty się czujesz?

bo ogólnie jest dobry ale hmmm nie na moje piersi ;-) po prostu nie ściągał pokarmu :sorry2: najlepiej szło mi ręcznie :laugh2: właśnie na lubartowskiej położne mi pokazały :tak:
ale ja z Gabi miałam mało pokarmu więc może tu był problem :sorry2:

Norbert tfu tfu spokojny z każdym dniem dłużej funkcjonuje ;-) wczoraj pokazał że umie się też wkurzać ale podejrzewam ze to przez odwiedziny ;-)

i ma krótki przewód pokarmowy :baffled: pampersy idą tonami :sorry2:hmmm i nie bardzo lubi kąpiele :sorry2:

ogólnie mogłaby już być późna wiosna .... ;-);-);-);-);-);-) skoro i tak zimy nie ma ....

reklama
Karlita, miałam z Olkiem laktator z Canpola o taki 16_200 CANPOL LAKTATOR RĘCZNY PREMIUM + PREZENT (1399991199) - Aukcje internetowe Allegro i pod koniec więcej ręką ściągnęłam niż nim, z Julem miałam o ten LAKTATOR ELEKTRYCZNY ODCIAGACZ POKARMU TUFI GAIA ! (1398496947) - Aukcje internetowe Allegro i był rewelacyjny - 10 minut i miałam cała butelkę 120ml mleka ale sprzedałam go a potrzebny mi do ściągnięcia jak do szkoły będę musiała iść albo przy nawale jak z Julem często miałam:tak:.
Co do Fogii, to też miałam pod koniec ciąży przeboje z tym lekarzem:baffled: - jak większości czeka na jedno:angry::sorry2::sorry2:.

My juz po spacerze:happy2:...ale dluzej juz sie nie dalo....takie bloto mam na podworzu ze szok:szok:...a Karolcia oczywiscie po najwiekszych kaluzach by chciala chodzic:laugh2:.....cale spodnie zachlapane:-p
No i ciasto na cebularze zaraz z garnka ucieknie:szok:...
wiec mala zjadla,teraz usnela(ze dwie minuty to trwalo:szok:) a ja zabieram sie za robote....:happy2:

PS.Maltanka tesknilysmy,tesknilysmy....

Witajcie
ja tylko na chwilek chciała zobaczyć czy już Antos po drugiej stronie
U nas szpital ja antybiotyki i mama bańki postawiła mi w sobotę a Nikoś zastrzyki rozległe zapalenie płuc. Jak dostawał 1 zastrzyk ( oczywiście na izbie w szpitalu baba kuła go 2 razy bo nie mogła mu podać) to ja bardziej płakałam niż on a teraz przychodzi zaprzyjaźniona pielęgniarka i nawet jest ok tylko marudzenie przy wkłuciu.
Marta zdrówka dla Juleczka, a co do laktatorów to ja mam z Johnson&Johnson i użyłam go tylko 2 razy
Karlita fajnie ze dajesz sobie rade a Norbercik musiał w końcu pokazać ze jest facetem a co.
Maltanka zazdroszczę wypadu do Krakowa
Anet mam nadzieje ze jednak Gosi już nic nie dopadnie i u Karolci to tylko takie przejściowe albo zęby
Misia gratulacje dla Natalki za ząbki
Madziara jak dzieciaczki już zdrowe
Anaconda zdjęcia Maji jest powalające wygląda ślicznie a tort rewelacja i podtrzymuje słowa Maltanki tylko nie królika
Madzienka ja z miła chęcią bym się wybrała do Bugi
Fogia trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie.
Mandziula miejmy nadzieje ze szybko wyjdą ząbki u Mikołaja i bezboleśnie
Emila to fajnie ze już dziewczynki zdrowe to najważniejsze, a co do trzeciego dzidzia jak nie spróbujecie to nie będziecie wiedzieć ale trzymam kciuki za chłopaka

Ostatnia edycja:
anet15 to jutro spotkasz pewnie mojego męża, też idzie na badanie krwi, a po laboratorium zapraszam do nas :tak:
fogia szybkiego rozwiązania
Marta ja miałam laktator Aventu elektryczny, na początku szło mi źle, ale za którymś razem załapało i było naprawdę dużo mleka

a u mnie na zmianę, raz dobrze się czuję, raz gorzej, wczoraj jak wracaliśmy z Lublina znowu miałam odruchy wymiotne, ale w domu mi się poprawiło :-)

przed chwilą zostawiłam Olę na kocu na podłodze, leżała na pleckach, nie było mnie raptem 3 min, wracam, patrzę a ona leży na brzuchu :szok:

reklama
Witajcie i ja w końcu dotarłam, ale tylko na chwilkę bo zaraz ma przyjechać do mnie koleżanka...

Madzieńka no właśnie pisałaś i sama już nie wiem bo opinie są różne :-)

Tak samo jak różne są dzieci....:tak:

widzę, że bardzo nikt za nami nie tęsknił:-:)blink:

oj tam od razu nie tęsknił:-):-):-)

no jak nie jak się dopytywaliśmy jak tam wypad do Krakowa i że na fotki czekamy ;-)

no właśnie

madzienka jesteś? jak było w bugi? same byłyście?

Jestem...a same, nikt nie chciał z nami iść:sorry2::sorry2::sorry2:

Forneciu zdróweczka dla Was....

I małe ogłoszonko...
6 lutego o godz.16 w Bugi będzie bal karnawałowy prowadzony przez aktorów z teatru Andersena, koszt wejścia jak poprzednio 20-25zł...ktoś chętny???
więcej szczegółów po niedzieli:tak::tak:

Do góry