reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ma się fogia z tymi skurczami ....

W sumie to się cieszę że mnie to za drugim razem ominęło. Jak sobie przypomnę te bóle, ojoj, M miał moje paznokcie wbite w ręce, i się przyznał, że na partych to nie mało zemdlał i sobie usiadł. Pewnie jak bym sama w końcu urodziła to by padł na końcówce :-D.

Ale nie powiem, kusi mnie na trzecie dziecko za jakiś czas i może poród sn, ale M nie bardzo chce później. A teraz to nie wyrobimy kasowo. I tak mi go szkoda że całymi dniami na nas zapitala. A zresztą on to mówi że "za duże ryzyko, że znowu baba będzie" :-D:-D:tak:.

reklama
A my jeszcze nie śpimy :szok::szok::szok: ale zaraz wygonie Maję do łóżka a my z mężem film sobie obejrzymy "Projekt dziecko" podobno fajna komedia :confused::confused:
Karlita pozdrów Fogie od nas i życz jej szybkiego porodu :tak::tak::tak:
Senio ja też mam już dosyć tej chlapy :cool::cool:
Emilia do trzech razy sztuka ;-);-);-) musisz przekonać męża :-D:-D:-D

Anaconda i jak film ??

Emilia juz Cie kusi na kolejnego szkraba ?? podziwiam ;-) chociaż zobacze o ja powiem za pół roku hehehe ;-)

hmmm a gdzie reszta ?? :-) rozkoszujecie się weekendem ??
ja idę sprzatać ;-) nie ma to jak teściowie trzeba kurze poscierać ;-)

witam niedzielnie
znowu daje tylko znac że żyję
Mikołaj wczoraj wył mi do 22, normalnie masakra, zasnał przed 20 a potem takikoncert przez prawie 2 godziny, pozwoliłam mu spac z nam przez całą noc i dzis oboje z małzęm ledwie łazimy z niewyspania
no ale chyba idą nastepne ząbki i to chyba 4 bo coś twardego mu na dziąsełku zmacałam, bedzie sie moja mam z nim miała bo ja musze wyjechać i mam z małym bedzie do czwartku

trzymam kciuki za Fogię, oby szybko urodziła

i uciekam się pakowac

Witam i ja.

Moje poszły spać to mam czas dla siebie :-). Dzisiaj przyjeżdża siostra mojego M, chyba na tydzień to trochę sobie odetchnę. Ona bardzo lubi Natalkę to się pewnie razem bawić będą :tak:. Kupiłam nawet papier kolorowy, nożyczki, klej, farby, pędzelki....

Ale mi się dziś spać chce. Okropność. Idę kawę sobie robić zaraz bo padam.

karlita ja się bardzo zarzekałam, że dwójka mi starczy, ale jakoś tak chciałabym mieć synia. Ale jak nie będzie to też dobrze. Najpierw to muszę iść do pracy. M musi sobie operacje oczu zrobić (bo przez wadę którą ma to nie może pracować w większości zawodów).

I mam nadzieję, że uda nam się kupić działkę gdzieś pod Lublinem i domek postawić. Bo na razie to mamy tylko dwa pokoje, a przydałyby się jeszcze ze dwa.

mandziula
współczuje wychodzenia czwórek. Myśmy przez nie stomatologa zaliczyli :-(, znaczy M bo ja poszłam rodzić Justysię. A wychodziły 2 miesiące i się przebić nie chciały. W końcu się ropa zebrała i napuchły. Więc trzeba było wyciskać. Ale szybko poszło.

Wpadnę jeszcze wieczorkiem, może ktoś będzie. Widać że weekend mamy i rodzinki w komplecie.

Witam niedzielnie....
Mam chwile wolnego,dzieci sie same bawia:szok:,wiec mama do kompa siadla:-D
U Gosi na szczescie te plamy nie wrocily,ale dalam jej jeszcze dzis alertec....tak mysle ze moze jednak pojde do rodzinnej po niedzieli,niech da skierowanie na jakies badania,chociaz krew....no bo nie wiem od czego mogla tak zareagowac?
Karolcia tez ok,nawet powiem ze apetyt powoli wraca(ale odpukac,zeby nie zapeszyc)
Dzis u nas tez cieplutko i bez deszczu wreszcie,wiec i ja z dziewczynkami na spacerze bylam....a moz kisil sie w domu:sorry2: za to teraz wybyl do kosciola,na piechote 3 km:-p

Ale pusto cały weekend...

Maltanka jak wypad do Krakowa??czekamy na jakieś foty:tak::tak:
Anetko super że dziewczynki w końcu zdrowe:tak:
Karlitko PW już piszę;-)

Ma ktoś ochotę na wypad jutro do BUGI???wybieramy się z Julą koło g.11

Karlita filmu nie polecam - jak dla mnie głupi :crazy::crazy:
Mandziula a gdzie to wybywasz aż do czwartku? Może do tego czasu Mikołajowi ząbki się przebiją i będziesz miała spokój ;-):-p
A my byliśmy dzisiaj w carrefourze i uzgodniliśmy że na następne urodziny kupujemy Mai miniaturowego króliczka :tak::tak::tak:

reklama
Fogia lata po korytarzu i schodach by szybciej urodzić :-D:-D:-D

Anetko może podaj nurofen ?? albo coś od ząbków ??

anaconda dzięki za info :-D

ps poszłabym do kina na polowanie na czarownice lubię filmy z Nicolasem Cagem :-D

Madzieńka ja ja ja ja bym się wybrała :-D:-D:-D:laugh2::confused2:

my już po wizycie teściów a póżniej moich rodziców ;)

Norbert chyba miał dość bo się strasznie wkurzał i nie mógł się od cyca oderwać .... już sie zaczęłam bać ze może się nie najada ....

zastanawiam się nad zakupem maskotki z bijącym sercem :cool2:bo mały szybko się uspojkaja jak się go trzyma na rękach ale pytanie czy cuda działają ręce czy może właśnie serducho ;-)

Do góry