Justyna2729
Fanka BB :)
Wpadłam pożegnać się i życzyć Wam mile spędzonych chwil w tym weekendzie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja rodzilam obie panny na Lubartowskiej i tez nie narzekam,moja lekarka tam pracuje....opieka dobra,tyle ze sale 5-6 osobowe....a odwiedzac mozna bylo....jak za duzo sie do ktorejs naschodzilo osob,to polozne wyganialy...hi,hi....Iza ja Staszica odradzam z powodu remontu który potrwa do października, tam są dwie sale na 12 osób łącznie bo zrobili prowizorkę na czas remontu, osoby tam pracujące też odradzają poród w tym szpitalu na chwilę obecną. Ja rodziłam w maju 2009 na Lubartowskiej i wtedy zawsze ze mną ktoś był (tzn do wieczora), ja po cc leżałam na sali z 9 innymi dziewczynami a potem we 4 w innej sali już byłyśmy, ale położne były super.
karlita ja zawsze byłam zapisana do Esculapu na Weteranów, ale jak urodziłam Natalkę, to lekarki powiedziały, że położna do mnie nie przyjedzie bo za daleko, i wizyt domowych też nie będzie bo się nie opłaca. Więc przepisałam się do Melisy.
A z Farmedem to mi koleżanka mówiła, że jak dziecko chore to trudno się od razu dostać bo numerki mają, a w Melisie przychodzisz i pediatra zawsze po kolei przyjścia przyjmuje
Mi Natalka też wszystko krzykiem załatwia, ale jak jest niegrzeczna to sadzam ją na 2 minuty na poduszce na podłodze i się uspokaja od razu.
I jeszcze jedno pytanka, takie zupełnie inne. Na jakiej ulicy mieszkałaś na Ponikwodzie??