reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam i ja :-):-):-)
Też bym jeszcze chętnie pospała ale Maja mnie obudziła bo głodna była :sorry2::sorry2: to moje dziecko tak się w przedszkolu nauczyło wcześnie jeść śniadania że w weekend budzi się z głodem :sorry2::sorry2:
Deszcz pada i co tu robić :confused::confused:

Aluśka za dużo Amanda wrażeń miała i jej się dlatego przytrafiło :tak::tak:
pewnie masz rację bo jakby nie bylo to jej pierwsze przedstawienie w życiu:tak::tak:
Szkoda że Ci Majeczka spać nie dała a tak poza tym to fajna foteczkę masz w podpisie:tak::tak: Swietnie Majeczka wygląda w tych anielskich włoskach:-)

reklama
super, że tak dobrze Wam idzie z karmieniem:tak::tak::-):-)
hmmm....polecę Ci okulistę...na Spokojnej;-);-);-):-p:-p

coś Ty ;-)

kochana i co podobało się badanie ??
konkretna babka co ??

Karlita uważaj na Gabi jak zaczyna płaczem wymuszać, musisz niestety od początku być stanowcza :baffled::baffled:

wiem wiem ... w sumie cały czas poświęcam jej bo Norbert naprawdę w dzień śpi bardzo ładnie a jak już żyjątkuje to w kołysce .... w sumie mogę go sobie wyprzytulać jak Gabiszon już śpi ;-)

PW :cool2:

ps jutro przyjeżdzają teściowie wnuka zobaczyć - powiedziałam by najpierw od drzwi wsunęli zaświadczenie od lekarza że są zdrowi ...;-);-);-)

Witam....
Karlita,he,he...zaswiadczenie powiadasz...a co oni na to?:-Dale niech wiedza ze z katarem teraz strach do dzieci,tyle tego chorobska wszedzie
aluska,oj,przydazylo sie Amandzi....coz czasem tak wypadnie,pewnie to z tych wrazen.....:happy2:

A ja normalnie strzela sobie w leb chyba.....:baffled:
Wczoraj gosia pod wieczor cos zaczela sie drapac po karku,glowie,plecach....zagladam,ale nic nie widac,znalazlam ze dwa wlosy-wiec pomyslalam ze to ja swedzialo:tak:
A w nocy drze sie ze mamo swedzi mnie wszystko!!!!!!!!....ja lece,a ona cala w takich czerwonych plamach:szok:,takie az spuchniete placki...az oczow nie mogla otworzyc takie spuchniete.....:szok:
dalam wapno,bo nie mialam nic innego i zasnela......ja chcialam na pogotowie jechac,ale ona wyla ze nie.....bosze ,jak ja w nocy sie nie wyspalam,co chwila zachodzilam do niej sprawdzac,co i jak.....troche to zbladlo,ale jak rozdrapala przez sen,to znow czerwone opuchniete plamy:baffled:
Dzis dzwonilam do mojej pediatry....kazala dac alertec,(bo to mezowi w aptece sprzeadli tylko)....no i jak nie przejdzie do jutra,to na pogotowie pojechac.....juz sama nie wiem co to,wyglada na jakas alergie,ale na co?
Moze ,ze wczoraj dalam jej (rano i wieczorem) sinupret w kroplach(Karolcia bierze na katar"),ona juz go brala nie raz,ale w tabletkach....rodzinna mowi,ze to nie powinno byc od tego,ale sama nie wiem....Bosze zwariuje juz od tych chorób!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

karlita mój M z 1985 r, młodszy ode mnie o 2 lata :-)

aluska jak masz ochotę to też się pisze na spacerek, tylko jak moje wyzdrowieją. A gdzie na plac zabaw chodziłyście w lecie??

anet15 współczuję nocki

A ja w końcu mogę zasiąść do komputera.

U nas już dużo lepiej. Dziewczynki spały do 8 :-) to i ja się wyspałam :tak:

Ciasto się piecze, obiad gotuje, teraz zostaje tylko sprzątanie, ale mi się nie che :no:

A tak w ogóle to się witam :-D

dobra jesteś;-):-D:-D

cóż jest taki okres że ja nie chce 2tygodniowego maluszka narażać na jakiekolwiek bakterie czy zarazki ....
kwarantanna :-)

Witam....
Karlita,he,he...zaswiadczenie powiadasz...a co oni na to?:-Dale niech wiedza ze z katarem teraz strach do dzieci,tyle tego chorobska wszedzie
juz sie przyzwyczaili do mojego poczucia humoru :-)

co to za wysypka ... ehhh biedne te dzieciaczki ... zdroka i by wszystko si odczepiło od małej księżniczki!!

karlita mój M z 1985 r, młodszy ode mnie o 2 lata :-)
o to Ty jesteś z mojego rocznika ;-)

Norbert pożyjątkował sobie teraz śpi :-) Gabi rysuje :-) żyć nie umierać ;-)

karlia widzisz nie jest tak źle

U mnie Natalka nakleja sobie naklejki i koloruje rysunki, a Justysia się bawi grzechotkami :tak:

I też mi się nudzi, znaczy mam sprzątać, ale nie mogę się jakoś zabrać za to :baffled:

anet15 zdrówka dla Gosi, oby jej szybko pusciło, ale może w poniedziałek pokaż ją lekarzowi, niech oceni co to
karlita niezły tekst do teściów :-D grzeczne masz dzieci:tak:
Emilia ja też próbuję się zmusić do sprzątania :cool2:
ja się już lepiej czuję, nie wiem co to było wczoraj :-(

no i posprzątałam, znaczy się odkurzyłam. Reszta to jak się obudzą, bo padły we dwie jak odkurzałam. Choć pewnie znając życie wieczorem będzie i tak wielki bałagan :tak:.

Chyba zmuszę się i kibelek wyszoruję jeszcze, i przydałoby się klatkę posprzątać, bo błotka się troszkę naniosło przez ta pogodę :wściekła/y:

karlita a gdzie chodziłaś do liceum, Ja skończyłam 7 LO, a potem poszłam na AR, ale skończyłam dopiero w 2009 r, i nie zdążyłam się jeszcze obronić :szok:

reklama
karlita masz racje lepiej nie ryzykować:confused::confused:
aluska jak masz ochotę to też się pisze na spacerek, tylko jak moje wyzdrowieją. A gdzie na plac zabaw chodziłyście w lecie??
zawsze to raźniej e dwie spacerować;-)
Co do placów zabaw to chodziliśmy i na ten na daszyńskiego co są dwie niebieskie zjeżdżalnie i na ten duży koło końcowego 6 i na ten za blokami 13 z okrągłą piaskownicą i też na ten koło szkoły:cool2:
Witam....
A ja normalnie strzela sobie w leb chyba.....:baffled:
Wczoraj gosia pod wieczor cos zaczela sie drapac po karku,glowie,plecach....zagladam,ale nic nie widac,znalazlam ze dwa wlosy-wiec pomyslalam ze to ja swedzialo:tak:
A w nocy drze sie ze mamo swedzi mnie wszystko!!!!!!!!....ja lece,a ona cala w takich czerwonych plamach:szok:,takie az spuchniete placki...az oczow nie mogla otworzyc takie spuchniete.....:szok:
dalam wapno,bo nie mialam nic innego i zasnela......ja chcialam na pogotowie jechac,ale ona wyla ze nie.....bosze ,jak ja w nocy sie nie wyspalam,co chwila zachodzilam do niej sprawdzac,co i jak.....troche to zbladlo,ale jak rozdrapala przez sen,to znow czerwone opuchniete plamy:baffled:
Dzis dzwonilam do mojej pediatry....kazala dac alertec,(bo to mezowi w aptece sprzeadli tylko)....no i jak nie przejdzie do jutra,to na pogotowie pojechac.....juz sama nie wiem co to,wyglada na jakas alergie,ale na co?
Moze ,ze wczoraj dalam jej (rano i wieczorem) sinupret w kroplach(Karolcia bierze na katar"),ona juz go brala nie raz,ale w tabletkach....rodzinna mowi,ze to nie powinno byc od tego,ale sama nie wiem....Bosze zwariuje juz od tych chorób!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ogromnie współczuję tych przeżyć mam nadzije ze Gosi szybko ta wysypka zniknie:confused::confused:

Do góry