aneta82
Fanka BB :)
maltanka ugotowałam właśnie zupę węgierską z Twojego przepisu, pyszna, mniam, mniam już drugi talerz zajadam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
maltanka ugotowałam właśnie zupę węgierską z Twojego przepisu, pyszna, mniam, mniam już drugi talerz zajadam
Madzienka super wakacje Wam sie zapowiadaja!!! Masz jakie specjalne znizki w Plazie,za to ze tak czesto tam bywasz ;-) ???
Karlitka widzę że doszłaś już do siebie! super, cieszę się że dzieciaki są grzeczne i dają ci odpocząć...:-)
Karlita - ja się bicia nie boję, ale jakoś mi tak głupio było a na czerwcówkach mamy jeszcze jedną świeżą mamusię
Wiecie chyba widziałam którąś z Was wczoraj w Bugi, dzieci mi się znajome wydały ale zabijcie nie wiem która z was to była :-)
Chorowitkom życzę zdrowia
karlita do mnie położna sama zadzwoniła i pytała kiedy może przyjechać, nie czekałam długo na wizytę
Aaaaa i najważniejsze zarezerwowaliśmy wakacje jupi jupiZobacz załącznik 317856
Karlitko przyjeżdża pediatra z przychodni w której zgłoszone jest dziecko to jest tzw. wizyta patronażowa, więc bez skrupułów dzwoń po pediatrę i położną....
jak widać co przychodnia to inne zwyczajeKarlitka,u mnie np,nie byla polozna ani lekarz...za daleko mieszkam...ehhh....wywiad przeprowadzala ze mna w osrodku zdrowia...a do Karolci,to stwierdzila ze juz jestem mama po raz 2 wiec wiem jak sie dzieckiem zajac
Czy ten problem z tym prawym oczkiem dotyczy tego że zezuje? Bo mojej właśnie to oczko strasznie leci i nie wiem co mam z tym zrobić