maltanka
Fanka BB :)
anetka to dobrze, że spacerek pomógł ja tak miałam po ostatniej lasagnii co nie powoąchałam to...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iza ja leżałam na 3 osobowej, ale większośc to 6 osobowe-wtedy były...nie wiem jak teraz bo wtedy na patologii był remont więc dziewczyny z patologii leżący na położnictwie i był niezły tłok
zdrówka życzęwróciłam, spacerek pomógł, Ola się przespała, idę robić zupkę
Motylla ostatnia @??? nie pamiętam, jakoś na początku stycznia, ale za pierwszym razem jak byłam w ciąży, w 4 dniu (dokładność stąd, ze staraliśmy się długo i miałam testy owulacyjne) byliśmy na weselu, nic nie mogłam zjeść bo wszystko lądowało w wc, ale teraz to raczej zatrucie, mam nadzieję
fajna niespodziankaa i był u mnie kurier nie spodziewany, ale myślę pewnie P znowu coś do akwarium zamówił zaglądam do środka a tam prostownica do włosów...a to ci niespodzianka:-)
ula la to fajny urlopik Wam sie szykuje:-)Maltanka ponownie do TurcjiZobacz załącznik 317865Zobacz załącznik 317864
zdrówka życzę i trzymam kciuki zeby wszystko dobrze wyszłoWitam....
Matko,ale dzis dzien mam pokrecony,ledwo na tylek siadlam.....az mnie glowa rozbolala...oby tylko nie migrena:-(
Rano u lekarza bylam po to skierowanie do Kardiologa,no i dostalam jeszcze antybiotyk na moje zatoki...a tydzien temu bralam jeden,ale jeszcze ropa splywa...wrrr
Potem z godzine wisialam na telefonie zeby sie zarejestrowac to tej poradni Kardiologicznej.....matko,wszedzie jakies problemy robili....a to ze nie maja umowy podpisanej z NFZ....w przyszpitalnych przychodniach,bez szans,bo takiego schorzenia ja moje (nadcisnienie tetnicze)to nie lecza,bo ledwo sie wyrabiaja z pacjetami pooperacyjnymi...wrrr...az do NFZ-tu dzwonilam gdzie podpisali umowy,bo nigdzie nie moge sie zarejestrowac.....
No wreszcie po wielu probach udalo sie na Krasnickiej na 18 maja...ale udalo mi sie na Weteranow, na 29 stycznia
wiec teraz czekam i juz sie stressuje co mi tam doktorek powie
Milego dzionka zycze...moze jeszcze zajze...ale teraz Gosia mnie o kompa molestuje
czekamy na relacje z tego usg :-)Poza tym czuję się dobrze, zaczynam czuć ruchy maleństwa no i w poniedziałek idziemy na USG 3D, już nie mogę się doczekać
a gdzie suwaczek?Witajcie syn się obudził więc wzięłam go na kolana a on co zrobił usnął mi więc mam jedną rękę wolną i trochę trudno pisać.
Emilia szybkiego powrotu do zdrówka Twoim dziewczynkom życzęWitam z rana przy kawce :-)
Nocka u nas straszna, nie mogłam spać. Natalka kaszlała, Justysia katar ma. One spały, ale ja jak to wszystko słyszałam to tylko podchodziłam do nich i patrzyłam czy wszystko w porządku
karlita my do Melisy jesteśmy zapisani. Zastanawiałam się nad Farmedem ale odradzano mi. W sumie to nie ma znaczenia, wszędzie i tak nic nie wiedzą
A jak karmienie?? Często się synek budzi w nocy??
Madziarka super że już u Jula ze zdrówkiem lepiejI ja witam z rana,
u nas już lepiej, tylko ten kaszel męczy dzieciaki... ale pospały do 9 więc miałam czas odpocząć... :-)
Aluśka i jeszcze jedno - chcesz sab simplex? Mam możliwość kupienia w niemczech - w poniedziałek w nocy by był w lublinie... jeśli chcesz to napisz proszę smska do mnie :-)
Karlita to świetnie ze nie masz problemu z karmieniemz karmieniem ok o mam pokarm bałam się ze będzie jak z Gabi ... bo miałam straszne problemy z pokarmem
Mały ogólnie je co 2h ;-) nooo czasem co 3 ;-) w nocy lubi się przebudzić koło 3-4 ;-) i pozaczepiac mamę ;-)
i znów zaczyna sie problem z oczkami ... tz juz w szpitalu był problem z prawym oczkiem ... więc muszę sie umówić do okulisty