gon1a
Fanka BB :)
własnie obejrzalam ta pływalnie na podzamczu, powiem ze wyglada zachecajaco, na razie poszukam cos blizej siebie, zobacze co oferuja na rzeckiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maltanka ponownie do TurcjiZobacz załącznik 317865Zobacz załącznik 317864
aneta82,tak bylam u rodzinnego,u doktor Kot...ta na kawke powiadasz...to napisz gdzie dokladnie mieszkasz,albo na priva nr.telefonu podaj....to sie wtedy zdzwonimy:-)anet15 na basen jeżdzę do Lublina do http://www.uks23lublin.pl/plywanie/content,niemowlaki.html
a do rodzinnego w Piaskach idziesz? jak tak to zapraszam na kawkę.
Karlitka,u mnie np,nie byla polozna ani lekarz...za daleko mieszkam...ehhh....wywiad przeprowadzala ze mna w osrodku zdrowia...a do Karolci,to stwierdzila ze juz jestem mama po raz 2 wiec wiem jak sie dzieckiem zajacobawiam się ze w Farmedzie to nawet nie mają sprzętu by pobrać krew noworodkowi bo to się chyba z główki pobiera ...
jutro E jedzie zgłosić Norba i umawiać nas z położną
pewnie znow będą się dziko patrzeć ze chcemy wizyte położnej ... juz przy Gabi położna zadzwoniła do nas z pytanim czy koniecznie musi do nas przyjeżdzać .... kurka przecież to ich obowiązek!!
Wlasnie prezenty dla dziadkow.....musze tez cos poszukac....a co wy zamawiacie?i jeszcze musze zamówić te prezenty dla dziadków ... ehhhh losie ....
Ja tez ,jak czegos nie wiem,to dzwonie do pediatry swojej...zawsze cos doradzi,albo karze na wizyte przyjechac....Emilia1983 ja to zawsze czytam ulotkę od kiedy można stosować, a jak mam wątpliwości to idę z powrotem do lekarza i pytam, albo dzwonię, nie masz zaufanego pediatry do którego możesz w każdej chwili zadzwonić?