reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
gon1a a jak wyglądają te inhalacje?? Bo ja to nie bardzo wiem o co chodzi

A ja już cały obiadek zrobiłam. Tylko odgrzać jak M przyjdzie :tak:. Justysia już zupkę zjadła (kalafiorową), zjadła tyle, że aż dziw że jest chora. Teraz sobie leży na macie i kombinuje, a Natalia układa się do spania, ale coś jej to nie wychodzi bo się kręci po łóżku strasznie.

heloł

znowu szaro buro i ponuro:-(
nie chciało mi się już wczoraj zaglądać bo babcia u nas nocowała:tak:

jutro wybieramy się do Krakowa to muszę póki mały śpi spakować parę rzeczy, bo wieczorem angielski:tak:

a i był u mnie kurier:szok: nie spodziewany, ale myślę pewnie P znowu coś do akwarium zamówił:sorry: zaglądam do środka a tam prostownica do włosów:shocked2:...a to ci niespodzianka:-)

aaa bb mi coś nie działam wam też czy to tylko u mnie coś nie halo:eek::confused:

madzienka
to fajnie, że Julci spodobało się przedszkole
emilia mój też przebierał, do tej pory przebiera:tak: zdrówka dla dziewczynek
karlita:szok: do mnie położna sama zadzwoniła i pytała kiedy może przyjechać, nie czekałam długo na wizytę:no:
anaconda a na którym piętrze mieszka Twoja mama? u moich też jest stary blok ale mieszkają na ostatnim i też nic nie słychać zza ścian:sorry2: a najgorzej jest słychać z góry:sorry2:w starym mieszkaniu miałam za sąsiadów studentów tylko obok, to cisza była jak makiem zasiał, nic nie było słychać ale z góry natomiast różne rzeczy:-p
aneta82 powrotu do zdrówka czymś się podtrułaś:confused:

Witajcie i ja w końcu dotarłam....

Rano zaliczyłyśmy fryzjera, grzywy podcięte, przy okazji plaza i aldik i w końcu jesteśmy w domu:tak::tak::tak:dobrze że zupę wczoraj ugotowałam więc mam chwilkę żeby Was teraz poczytać

Aaaaa i najważniejsze zarezerwowaliśmy wakacje jupi jupi n025.gif

Madziarka dzięki za telefoniki....

Karlitko przyjeżdża pediatra z przychodni w której zgłoszone jest dziecko to jest tzw. wizyta patronażowa, więc bez skrupułów dzwoń po pediatrę i położną....

Anetko tez pomyślałam o ciąży???

Anaconda ale macie dziury na ulicy...trzeba slalomem jechać:-):-):-):-)
Piękna Majeczka w podpisie

czytam dalej....

Monika_M witaj i nie krępuj się, my fajne dziewczyny jesteśmy:-p:-p:-p...pisz częściej to szybko wciągniesz się....

Która była wczoraj w Bugi i nie chwali się???:-p:-p:-p

Maltanka ponownie do Turcjik005.gifzabawa.gif
U mnie BB działa bez problemu
Fajna niespodzianka...ale Ty masz męża;-);-);-)

Madzienka to szkoda ze się nie spotkałyśmy bo ja też w Aldiku byłam tak koło południa bo gołąbki robię a kapusty wczoraj nie kupiłam :tak::tak:
A dziury to u nas okropne, normalnie tylko środkiem jezdni jeździ się jako tako :cool::cool:
Zazdroszczę wakacji, my zapewne jak zwykle we Włoszech wylądujemy :dry::dry:
MonikaM ja polecam na katar mucofluid - u nas tylko to pomogło na przewlekły katar, ale on na receptę tylko
Karlita odpoczywaj ile możesz póki malutki śpi :tak::tak:
Aneta82 idź idź na spacerek, może wtedy samopoczucie się poprawi :tak::tak::tak:
Madziarka a wyzdrowiejcie to jakieś spotkanko się zorganizuje :tak::tak::tak:

anet15 na basen jeżdzę do Lublina do http://www.uks23lublin.pl/plywanie/content,niemowlaki.html
a do rodzinnego w Piaskach idziesz? jak tak to zapraszam na kawkę.
aneta82,tak bylam u rodzinnego,u doktor Kot...ta na kawke powiadasz...to napisz gdzie dokladnie mieszkasz,albo na priva nr.telefonu podaj....to sie wtedy zdzwonimy:tak::-)
We wtorek ide do laboratorium na TSH....wiec znow w Piaskach bede:-D

obawiam się ze w Farmedzie to nawet nie mają sprzętu by pobrać krew noworodkowi bo to się chyba z główki pobiera ...
jutro E jedzie zgłosić Norba i umawiać nas z położną
pewnie znow będą się dziko patrzeć ze chcemy wizyte położnej ... juz przy Gabi położna zadzwoniła do nas z pytanim czy koniecznie musi do nas przyjeżdzać .... kurka przecież to ich obowiązek!!
Karlitka,u mnie np,nie byla polozna ani lekarz...za daleko mieszkam...ehhh....wywiad przeprowadzala ze mna w osrodku zdrowia:confused:...a do Karolci,to stwierdzila ze juz jestem mama po raz 2 wiec wiem jak sie dzieckiem zajac:dry:
i jeszcze musze zamówić te prezenty dla dziadków ... ehhhh losie ....
Wlasnie prezenty dla dziadkow.....musze tez cos poszukac....a co wy zamawiacie?
Ja myslalam o kaledarzach ze zdjeciem wnoczek....bo kubki w zeszlym roku dziadkowie dostali....
Gosia cos tam w szkole robila,laurki i jakies kwiaty w dzbanuszku:happy2:
Emilia1983 ja to zawsze czytam ulotkę od kiedy można stosować, a jak mam wątpliwości to idę z powrotem do lekarza i pytam, albo dzwonię, nie masz zaufanego pediatry do którego możesz w każdej chwili zadzwonić?
Ja tez ,jak czegos nie wiem,to dzwonie do pediatry swojej...zawsze cos doradzi,albo karze na wizyte przyjechac....
aneta,a ty do kogo chodzisz...ja do Kalinowskiej

Witam....:happy2:
Matko,ale dzis dzien mam pokrecony,ledwo na tylek siadlam.....az mnie glowa rozbolala...oby tylko nie migrena:-(
Rano u lekarza bylam po to skierowanie do Kardiologa,no i dostalam jeszcze antybiotyk na moje zatoki...a tydzien temu bralam jeden,ale jeszcze ropa splywa...wrrr
Potem z godzine wisialam na telefonie zeby sie zarejestrowac to tej poradni Kardiologicznej.....matko,wszedzie jakies problemy robili....a to ze nie maja umowy podpisanej z NFZ....w przyszpitalnych przychodniach,bez szans,bo takiego schorzenia ja moje (nadcisnienie tetnicze)to nie lecza,bo ledwo sie wyrabiaja z pacjetami pooperacyjnymi...wrrr...az do NFZ-tu dzwonilam gdzie podpisali umowy,bo nigdzie nie moge sie zarejestrowac.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No wreszcie po wielu probach udalo sie na Krasnickiej na 18 maja:szok::szok::szok:...ale udalo mi sie na Weteranow, na 29 stycznia:happy2:
wiec teraz czekam i juz sie stressuje co mi tam doktorek powie:confused:
Milego dzionka zycze...moze jeszcze zajze...ale teraz Gosia mnie o kompa molestuje:-p

PS.ale wam zazdroszcze wakacji....ja to w polu w tymianku znow wyladuje....buuuuuuuuuuu

reklama
Do góry