reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam i ja
jakas zaspana jestem wiec nie odniose sie do waszych postów, ta pogoda jest przygnebiajca, jedyny plus dzisiejszego dnia to wybralam sie w koncu do ciucholandu, pogrzebalam w szmatach i nawet znalazłam 2 przyszlosciowe bluzki tzn na wiozne jak juz bede mega gruba, az sie pani dziwila twierdzac ze ta na mnie za duza
poza tym spac mi sie chce, Anaconda jak fajnie ze sie moglas wyspac, ja pobudka po 7 do przedszkola przeciez trzeba isc, a jutro znow nie pospie bo logopeda o 8 rano:-(
Fogia trzymja sie i trzymaj sie do pt, zycze Ci tego
Madziara zdrówka dla dzieciaczków
no zis pogoda nie zacheca do spacerów, a u mnie dodatkowo snieg z deszczem pada teraz buuuu.............:szok:

reklama
gon1a powiedz mi czy do logopedy trzeba mieć skierowanie?? I dlaczego chodzicie?? Bo moja bratowa (lat 12) nie mówi r i chciałam z nią podejść, bo jakoś nikogo oprócz mnie i mojego M to nie interesuje :szok:.

Melduje się i ja
Fogia podpisuje się pod słowami Anacondy i coś mi się wydaje ze wcześniej sie Antos na ten świat wybierze.
Anaconda Nikos już nie je cysia jakoś tak się stało ze sam się odstawił bez żadnych problemów płaczu. a teraz szukam czegoś dla siebie bo jak tak ma wyglądać każdy @ to ja juz go nie chce a drugiego dziecka na razie nie planujemy
Karlita jak tam Gabi mam nadzieje ze juz jest lepiej.
Marz domowe sposoby na przeziębienie i nie daj sie chorobie.
Dziewczyny zdrówka dla dzieciaczków chyba ta pogoda nie jest dla nich korzystna
Motylla ten doktor to jest z Kraśnickich bo chyba on mnie badał jak miała termin i odesłał do domu. Nawet spoko lekarz.
U nas tak ciemno za oknem ze nie chce mi sie wychodzić a muszę na pocztę iść, i na dodatek mgła jak diabli.
Zamelduje sie pod wieczór bo sie syrena Nikosiowa włączyła

Majeczko dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń :-):-):-):-):-):-)

Hej, no Was nadrobić - niemożliwość.
W końcu SAMA w domu jestem:tak::-p - M w pracy, pierwszy raz od kiedy spadł śnieg:tak:, młode w przedszkolu, brat nadal u moich teściów - niech ich trochę opije z kawy i obje:-p:-p:nerd:, mieszkanko z grubsza ogarnięte, zaraz nastawie zmywarkę i za prasowanie się wezmę bo łóżko chłopaków się zawali pod ciężarem ubrań:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Forneciu, co do antykoncepcji to nie daj sobie wcisnąć zastrzyku Depo Provera :no::wściekła/y::wściekła/y: - syf i to co z organizmem robi:no::no:.
Emilko, Twoje dolegliwości po zastrzyku to pikuś - przez rok @ nie miałam a potem jak była to w ilości mega:szok:, boląca i przez rok miałam cykle bezowulacyjne:crazy:.
Majeczko, samych pogodnych dni i dużo uśmiechu na twarzy

My po odwiedzinach u Kasi i Hubercika...Jula zachwycona pieskiem i całą wizytą...po drodze mówiła że fajnie było i pojedziemy jeszcze raz do Huberta i cioci Kasi:-D:-D:-D

Teraz już smacznie śpi bo dzisiaj basen przed nami....

Na dworze okropnie....:baffled::baffled::baffled::baffled:

Fogia
obyś dotrwała....:tak:

Marta a Ty odpocznij w końcu a nie wolna chata to Ty bierzesz się za prasowanie....

gon1a powiedz mi czy do logopedy trzeba mieć skierowanie?? I dlaczego chodzicie?? Bo moja bratowa (lat 12) nie mówi r i chciałam z nią podejść, bo jakoś nikogo oprócz mnie i mojego M to nie interesuje :szok:.
do logopedy trzeba miec skierowanie od pediarty albo od ogolnego bo Twoja bratowa juz duza jest, uważam że jakby pochodzila do logopedy to na pewno jej r by sie poprawilo, a tak nawiasem mowiac to ze ktos r nie wymawia to wina rodziców, kiedys nie bylo logopedów ale tyeraz to co innego
np ja mam kolezanke ze szkoly, ktora jest pania prokurator obecnie i nie wymawia r i powiem jeszcze ze z tego powodu dokuczali jej chłopcy w szkole, powodzenia życze Tobie i bratowej

Anaconda
Wszystkiego najlepszego dla Mai z okazji 5 urodzin
Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden roczek więcej :)

Aneta moja mam dzis zakupila własnie żelazko zelmera z funkcja wyłaczania jak sie pozostawi zelazko w pozycji poziomej chyba po 16 sek
super okazja byla w weekend w media bo mozna było kupic zelazko 30-40 zl mniej bo bez vat-u, a ja mam philipsa i uwazam ze nie jest złe, ma juz 4 lata bo maz mi kupil do prasowania pieluch;-)

heloł

czytam i czytam i końca nie widać

nas dzisiaj odwiedziła Jula z ciocią Madzią :tak::tak::tak:dzeciaki poganiały, a my poplotkowałyśmy

H już po obiedzie i jeszcze przed spaniem przypomniał sobie że ma nową książeczkę, tak więc przeczytaliśmy i śpi:tak::tak::tak::-)

fogia
jak tam?...podziwiam za cierpliwość:tak:... ja po odejściu czopu jeszcze tydzień chodziłam
misia ojjj ale ci ta Natalka urosła, ... znam ten ból, wstanie ci w nocy o drugiej i wyspane co te dzieci mają:sorry2:
emilia oby katarek szybko sobie poszedł
karlita jak Gabi?
madziara co z Julem?
aneta ja z żelazkiem nie pomogę, mam jakiegoś philipsa, też się rozglądałam za nowym, ale póki działa....
anaconda :szok: ty śpiochu.... no właśnie z tymi bólami tak jak opisujesz jakby kości czy coś:baffled:

Majeczko
Wszystkiego najlepszego...
Szczęścia i radości moc...
Ciepłego słoneczka co dzień...
Kolorowych snów co noc...

edit:

Madzia przyjeźdżajcie, przyjeżdżajcie:tak::-)

reklama
NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA MAJECZKI!!!!!!!!!!!!!!!

fogia trzymam kciuki!!!
Motylla to tam do gina chodzi Aluska???
szczęście witaj po przerwie!!!:-)
Marta to mialas spokoj w domku :-)

Witam się popoludniowo, kiepsko z formą po pracy... jestem mega zmęczona!!!:baffled::baffled::baffled:

Do góry