reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam
co tu tak pusto

ależ mi się dzisiaj nic nie chce, czekam tylko do południa bo chyba się z młodym położę spać:-p

a wieczorek angielski i na szczepienie jeszcze z psem:tak:

madziara jak Julo?
anaconda to masz dzisiaj kontrolę:-D
emilia zdrówka dla Natalki

reklama
Madzienka te nalepiane na włoski co miały i Twoja i moja :tak::tak::tak:
Emilia lepiej idź do lekarza bo to teraz nic nie wiadomo, odwilż mamy to i więcej wirusów po świecie krąży ;-);-)
Fogia się nie odzywa to może już na porodówce jest :confused::confused:

anaconda27 no ja właśnie chce iść, tylko muszę czekać na M, bo on w pracy. Najgorzej, że ona nic nie je (nawet słodyczy nie chce) :szok:. Jeszcze się wczoraj naczytałam że 2,5 roczne dziecko zmarło na tą nową grypę. Szok :szok:

dzien dobry :tak:

Młodą oddelegowałam dziś do przedszkola bo już za bardzo wydziwiać zaczęła :baffled:
a że na moim osiedlu mieszka pani dyrektor tegoż przedszkola to ją zabrała ze sobą żebym ja nie musiała się z Martynką i Amandą tłuc autobusem:tak: potem ma P. po nią pojechać:tak::tak:
Nocka jak zwykle masakra:baffled: i chyba muszę zacząć się do niej przyzwyczajać:crazy:
koło godz. 18.00-19.00 Martyna zaczyna się wydzierać i tak do północy a czasem do 1.00:no: a już miałam nadzije ze choć jedno będzie moje dziecko bezkolkowe:confused:

Witajcie. Syn śpi więc mam czas na pisanie. Wczoraj miałam się zapisać do lekarza ale niestety było zajęte ale ze względu że mój W. jeździ do pracy nie daleko tej przychodni to ma tam podjechać i mnie zapisać.
NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA MAJECZKI!!!!!!!!!!!!!!!

fogia trzymam kciuki!!!
Motylla to tam do gina chodzi Aluska???
szczęście witaj po przerwie!!!:-)
Marta to mialas spokoj w domku :-)

Witam się popoludniowo, kiepsko z formą po pracy... jestem mega zmęczona!!!:baffled::baffled::baffled:
Tak tam chodzi Aluśka tylko do innego ginekologa
Marz: Trzymam kciuki za dzisiejsze usg:tak:
Aluśka: Może trzeba pomasować brzuszek Martynce ?:confused:Albo ciepły okład położyć na brzuszek?

aluśka a jakieś leki od kolek podajesz?? Moje to nie miały kolek, ale koleżanka mówiła, że ciepłe pieluszki na brzuszek kładła lub leciutko suszarką brzuszek grzała, ale pewnie to wiesz :tak:. Bardzo Ci współczuję i trzymam kciuki żeby szybko przeszło :tak:.
A Amandzie nie przeszkadza to w spaniu??

Witajcie,
Madzieńka dzięki za telefon!!!

I Wam wszystkim dziękuję za ciepłe myśli... Julian, hym sama nie wiem co mam wam napisać - wczoraj byłam z Nelą na basenie, wróciliśmy to Julo miał bardzo wysoką temp, nie chciał wypić żadnego syropu, dostawał normalnie spazmów jak tylko mu buletkę chciałam pokazać --jaj nie mój syn lekoman... normalnie wcześniej wypijał wszystkie syropy jakie mu daliśmy, tym razem bactrim mu nie podszedł do tego stopnia że nie chce nic wypić... płacze że go język piecze i buzia boli.... i brzuszek też.... :-( dostał czopka i temp spadła, później koło 24 znowu przez sen dostał czopka bo był gorący... i od tamtej pory jak ręką odjął - dziecko ozdrowiało!!! Spał do 10 - pierwszy raz w życiu chyba, aż chodziłam i sprawdzałam czy oddycha i czy wszystko jest ok...
Teraz młody rozrabia na całego... Ale na wszelki wypadek spotkamy się z panem dr... niech go osłucha, sprawdzi tą buzię - i powie co robić dalej bo odstawiłam ten bactrim wczoraj wieczorem...
A przy okazji niech objejrzy mi Nelę czy jej nie rozbiera od Jula...

Przeczytałam was, ale czytałam partiami bo ciągle coś albo ktoś mi przeszkadzał... i już nie wiem co komu miałam napisać...

Wiem jedno - Karlitka super że jesteście już wszyscy razem!!! Daj znać koniecznie jak Gabi zareagowała :-D

Fogia i Ty daj znać co u was... oj spieszy się Antoś spieszy... :-)

Marzenka zaciskam kciuki za usg!!!! Czekamy na same dobre wieści!!!

Madziara78 to tak jak u mnie z Natalką. Najpierw była gorączka, potem nagle przeszło. A teraz znowu, do tego dziecko nic nie chce jeść. W ogóle nie chce się bawić, a to bardzo dziwne i tylko leży na kocu i wymyśla.

reklama
Emilia nie mam pojęcia co to za dziadostwo...

Aluśka jak chcesz to podejdź do mnie to ci dam Teetha na spróbowanie - to jest lek homeopatyczny na ząbkowanie kupowany w uk - na moją Nelę to działa... chyba :-) mam jeszcze kilka saszetek... :)

Do góry