F
fogia
Gość
wiecie co mi dziś powiedział mój Fifi - "mamusiu, ja lubię małe zwierzątka - hipopotamcie. Mamusiu ty jesteś moim małym hipopotamciem" Czy nie trafił w sedno?
Majeczko moc buziaków urodzinowych.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a teraz coś na osłodę
pz Madzieńka jeszcze raz dziekuję za kołyskę jest niezastąpiona :-)
Zobacz załącznik 316532
TĘSKNIE ZA WAMI !!!!!!
Zdróweczka dla wszystkich chorowitków
Idę budzić moją.....
hej dziewczynki
witam się z Wami jeszcze w dwupaku ale zaczęłam się odkorkowywać.
Dziś rano zauważyłam, że czopik odchodzi. Na razie jeszcze niewiele więc nie panikuję (Emilia1983;-)) Oprócz tego skurczy takich jak poprzedniej nocy nie mam, ale brzuchol nadal nyje, twardnieje i ciągnie w dół.
tak jak pisałam, na razie nie panikuję, czekam, dotrwamy do czwartku/piątku czy nie dotrwamy?
Witam sie tak szybciutko, bo ksiazki czekaja
Fogia: Trzymam kciuki, zebys do piatku wytrzymala i najlepiej bez skurczow.:-)
Zdrowka dla chorowitkow.
Moi dziadkowie pierwszy raz poszli na spacer z Filipkiem Zobaczymy jak to bedzie:-)
Witajcie w końcu mogę coś napisać bo Krystkowi bardzo się udawało przeszkadzanie w pisaniu, myślałam że jak go uśpię to będę mieć możliwość popisania ale jak tylko weszłam na bb to mój szkrab się obudził ale teraz jest podłączony do matrixa -czytać cysia więc mogę swobodnie pisać. Ogólnie to dobrze ale czasami mam mdłości i raz mi zimno raz gorąco, i nic po za tym. A i jeszcze mam zmienność nastroju.
Miałam chodzić do doktora Szymanowskiego ale zmieniam do donny vity zamierzam chodzić.
Zamierzam się dziś zapisać do doktora Piotra Błażukiewicza.
gon1a powiedz mi czy do logopedy trzeba mieć skierowanie?? I dlaczego chodzicie?? Bo moja bratowa (lat 12) nie mówi r i chciałam z nią podejść, bo jakoś nikogo oprócz mnie i mojego M to nie interesuje .
Melduje się i ja
Fogia podpisuje się pod słowami Anacondy i coś mi się wydaje ze wcześniej sie Antos na ten świat wybierze.
Anaconda Nikos już nie je cysia jakoś tak się stało ze sam się odstawił bez żadnych problemów płaczu. a teraz szukam czegoś dla siebie bo jak tak ma wyglądać każdy @ to ja juz go nie chce a drugiego dziecka na razie nie planujemy
Karlita jak tam Gabi mam nadzieje ze juz jest lepiej.
Marz domowe sposoby na przeziębienie i nie daj sie chorobie.
Dziewczyny zdrówka dla dzieciaczków chyba ta pogoda nie jest dla nich korzystna
Motylla ten doktor to jest z Kraśnickich bo chyba on mnie badał jak miała termin i odesłał do domu. Nawet spoko lekarz.
U nas tak ciemno za oknem ze nie chce mi sie wychodzić a muszę na pocztę iść, i na dodatek mgła jak diabli.
Zamelduje sie pod wieczór bo sie syrena Nikosiowa włączyła
Majeczko dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń :-):-):-):-):-):-)
witajcie kochane :-)
właśnie czekam na E z Gabi mają zaraz przyjechać :-) Gabi odzyskała apetyt więc chyba wszystko wrócilo do normy :-)
Norbert jest boski :-) no nocami troszkę mniej bo wczoraj obudził sie o 2 w nocy i do 4 za bardzo nie wiedział czego chce ... martwię się ciut że bedzie nam Gabi budził ... no ale zobaczymy :-)
Majeczko kochana dużo zdrówka i wszystkiego co najlepsze :-)
Zobacz załącznik 316531
Fogia Martusia oszczędzajcie się :-)
ps Fogia zobacz jak Ci już nieduzo do terminu zostało :-)
Fornetko ja polecam tabletki antykoncepcyjne nigdy sie na nich nie zawiodłam ;-) zastrzykom i plastrom nie ufam ;-)
Emilia do logopedy wystarczy skierowanie od lekarza np na rutynowa kontrole u logopedy wtedy masz wizytę refundowaną z NFZ :-)
a teraz coś na osłodę
pz Madzieńka jeszcze raz dziekuję za kołyskę jest niezastąpiona :-)
Zobacz załącznik 316532
TĘSKNIE ZA WAMI !!!!!!
Madzienka Maltanka super ze spotkanko sie udało fajnie ze tak sie spotykacie...
Mateusz spi a mnie meczy przeziebienie a na wieczor znowu gardlo ide jutro na usg to wstapie do ogolnego...trzymajcie kciuki za jutrezjsza wizyte przydadza mi sie bardzo