reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

wiecie co mi dziś powiedział mój Fifi - "mamusiu, ja lubię małe zwierzątka - hipopotamcie. Mamusiu ty jesteś moim małym hipopotamciem" Czy nie trafił w sedno? :-D:-D:-D:-D:-D

Majeczko moc buziaków urodzinowych.

reklama
witajcie kochane :-)

właśnie czekam na E z Gabi mają zaraz przyjechać :-) Gabi odzyskała apetyt więc chyba wszystko wrócilo do normy :-)

Norbert jest boski :-) no nocami troszkę mniej bo wczoraj obudził sie o 2 w nocy i do 4 za bardzo nie wiedział czego chce ... martwię się ciut że bedzie nam Gabi budził ... no ale zobaczymy :-)

Majeczko kochana dużo zdrówka i wszystkiego co najlepsze
:-)

Disney_Princess-shine-l.jpg

Fogia Martusia
oszczędzajcie się :-)

ps Fogia
zobacz jak Ci już nieduzo do terminu zostało :-)

Fornetko ja polecam tabletki antykoncepcyjne nigdy sie na nich nie zawiodłam ;-) zastrzykom i plastrom nie ufam ;-)

Emilia do logopedy wystarczy skierowanie od lekarza np na rutynowa kontrole u logopedy wtedy masz wizytę refundowaną z NFZ :-)

a teraz coś na osłodę :)
pz Madzieńka jeszcze raz dziekuję za kołyskę jest niezastąpiona :-)

senz.jpg

TĘSKNIE ZA WAMI !!!!!!

Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden roczek więcej:)

Majeczko STO LAT!!!

Fogia trzymaj sie dzielnie!!!
Fornetka z tabletkami nie pomogę...nie mam doswiadczenia:zawstydzona/y:
Madziarka o matko ileż ty zyjesz wolna bez @:szok::szok::szok::-)
Madzienka Maltanka super ze spotkanko sie udało fajnie ze tak sie spotykacie...
Karlita Norbis jest po prostu cudo, jak dobrze ze Gabi wraca juz do domu pewnie lezka sie poleje z utesknienia:-)

Mateusz spi a mnie meczy przeziebienie a na wieczor znowu gardlo ide jutro na usg to wstapie do ogolnego...trzymajcie kciuki za jutrezjsza wizyte przydadza mi sie bardzo:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witajcie,
ja znów mega niewyspana:no:bo Natalka wstała o 2.30 i nie spała do 4.45:angry::angry:no a ja o 6 pobudka a ona spryciara do 9 słodko spała:sorry2:no spałaby i dłużej, ale zarządziłam pobudkę:sorry2::blink:

Majeczko wszystkiego najlepszego
Zobacz załącznik 316385

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków:tak:

Idę budzić moją.....

dołączam się do życzeń,
Majeczko duża rośnij, bądź zdrowa i zawsze pogodna:tak::tak::tak::tak:

hej dziewczynki

witam się z Wami jeszcze w dwupaku ale zaczęłam się odkorkowywać. :sorry2:
Dziś rano zauważyłam, że czopik odchodzi. Na razie jeszcze niewiele więc nie panikuję (Emilia1983;-)) Oprócz tego skurczy takich jak poprzedniej nocy nie mam, ale brzuchol nadal nyje, twardnieje i ciągnie w dół.

tak jak pisałam, na razie nie panikuję, czekam, dotrwamy do czwartku/piątku czy nie dotrwamy?:rolleyes2:

ja bym pewnie panikowała:baffled:podziwiam za opanowanie:tak::tak:
no ale mimo wszystko stawiam, że Antoś się pokaże wcześniej:-p;-)

Witam sie tak szybciutko, bo ksiazki czekaja

Fogia: Trzymam kciuki, zebys do piatku wytrzymala i najlepiej bez skurczow.:-)

Zdrowka dla chorowitkow.

Moi dziadkowie pierwszy raz poszli na spacer z Filipkiem:szok: Zobaczymy jak to bedzie:-)

jak się udał spacer?

Witajcie w końcu mogę coś napisać bo Krystkowi bardzo się udawało przeszkadzanie w pisaniu, myślałam że jak go uśpię to będę mieć możliwość popisania ale jak tylko weszłam na bb to mój szkrab się obudził ale teraz jest podłączony do matrixa -czytać cysia więc mogę swobodnie pisać. Ogólnie to dobrze ale czasami mam mdłości i raz mi zimno raz gorąco, i nic po za tym. A i jeszcze mam zmienność nastroju.

Miałam chodzić do doktora Szymanowskiego ale zmieniam do donny vity zamierzam chodzić.

Zamierzam się dziś zapisać do doktora Piotra Błażukiewicza.

:-D:-D:-D:-Dświetny ten matrix:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wygląda, że poza typowymi dolegliwościami nic Ci nie dolega:-D:-D;-);-)

gon1a powiedz mi czy do logopedy trzeba mieć skierowanie?? I dlaczego chodzicie?? Bo moja bratowa (lat 12) nie mówi r i chciałam z nią podejść, bo jakoś nikogo oprócz mnie i mojego M to nie interesuje :szok:.

:szok::szok::szok:jak to nie interesuje:baffled::baffled::baffled::sorry2::sorry2::sorry2::no::no:

Melduje się i ja
Fogia podpisuje się pod słowami Anacondy i coś mi się wydaje ze wcześniej sie Antos na ten świat wybierze.
Anaconda Nikos już nie je cysia jakoś tak się stało ze sam się odstawił bez żadnych problemów płaczu. a teraz szukam czegoś dla siebie bo jak tak ma wyglądać każdy @ to ja juz go nie chce a drugiego dziecka na razie nie planujemy
Karlita jak tam Gabi mam nadzieje ze juz jest lepiej.
Marz domowe sposoby na przeziębienie i nie daj sie chorobie.
Dziewczyny zdrówka dla dzieciaczków chyba ta pogoda nie jest dla nich korzystna
Motylla ten doktor to jest z Kraśnickich bo chyba on mnie badał jak miała termin i odesłał do domu. Nawet spoko lekarz.
U nas tak ciemno za oknem ze nie chce mi sie wychodzić a muszę na pocztę iść, i na dodatek mgła jak diabli.
Zamelduje sie pod wieczór bo sie syrena Nikosiowa włączyła

Majeczko dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń :-):-):-):-):-):-)

pochwal się Nikosiem:tak:już wczoraj miałam to napisać, ale mi się zapomniało:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::laugh2::laugh2::laugh2:

witajcie kochane :-)

właśnie czekam na E z Gabi mają zaraz przyjechać :-) Gabi odzyskała apetyt więc chyba wszystko wrócilo do normy :-)

Norbert jest boski :-) no nocami troszkę mniej bo wczoraj obudził sie o 2 w nocy i do 4 za bardzo nie wiedział czego chce ... martwię się ciut że bedzie nam Gabi budził ... no ale zobaczymy :-)

Majeczko kochana dużo zdrówka i wszystkiego co najlepsze
:-)

Zobacz załącznik 316531

Fogia Martusia
oszczędzajcie się :-)

ps Fogia
zobacz jak Ci już nieduzo do terminu zostało :-)

Fornetko ja polecam tabletki antykoncepcyjne nigdy sie na nich nie zawiodłam ;-) zastrzykom i plastrom nie ufam ;-)

Emilia do logopedy wystarczy skierowanie od lekarza np na rutynowa kontrole u logopedy wtedy masz wizytę refundowaną z NFZ :-)

a teraz coś na osłodę :)
pz Madzieńka jeszcze raz dziekuję za kołyskę jest niezastąpiona :-)

Zobacz załącznik 316532

TĘSKNIE ZA WAMI !!!!!!

ooooooooooooo jaaaaaaaaaaaaaa............ale śliczności:tak::tak::tak::-):-):-):-)
super, że jesteście już w kompelcie:tak::tak:jak się Gabi spodobał braciszek??:sorry2:
'
my za Tobą też tęsknimy:tak::tak::tak::tak::tak:

edit:
no i Natalka wstała:no:

Ostatnia edycja:
Madzienka Maltanka super ze spotkanko sie udało fajnie ze tak sie spotykacie...

Mateusz spi a mnie meczy przeziebienie a na wieczor znowu gardlo ide jutro na usg to wstapie do ogolnego...trzymajcie kciuki za jutrezjsza wizyte przydadza mi sie bardzo:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Fajnie fajnie, jak będziesz miała wolne to tez zapraszamy na ploty i kawkę:tak::tak::tak:

Trzymam mocno kciuki za jutrzejsze usg....po powrocie pisz koniecznie czego się tam dowiedziałaś....i zdróweczka Kochana, tylko nie idź do dr Wójcika(ogólnego):baffled::baffled::baffled:

ja tylko na chwilkę wpadłam zobaczyć co u was i zmykam spać

madzienka
jak na basenie było?
karlita aaaa jakie śliczności:-)
marzenka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i z niecierpliwością czekam na wieści, i oby szybciutko przeziębienie poszło, a sio, a sio od Marzenki, aaa i Pw;-)
misia oj ta Natalka co ona tak nie śpi
sundey pw

Na basenie....bardzo fajnie a jaka gorąca woda była w jacuzzi, że aż wysiedzieć się nie dało....:tak::tak::tak:

Madziarka jak Julek???i jego temperatura??nosek dalej zapchany... spokojnej nocki Wam życzę!!!!

A ja miałam powybierać fotki do kalendarza na dzień babci i dziadka ale tak mi się nie chcę więc chyba w tym roku dostaną kwiatka:-p

Witam :-):-):-)
Mojego męża dziś i jutro wysłali na przymusowy zaległy urlop tak więc na komputer zapewne dzisiaj czasu nie będzie (przecież nie mogę mu pokazać że prawie cały dzień przed kompem spędzam :-p:-p:szok::szok:) ;-);-):-D:-D
Maja do przedszkola odprowadzona a ja chyba męża wykorzystam i gdzieś do marketu na większe zakupy go wyciągnę :baffled::baffled:
Karlita cudnego masz synia, daj znać jak Gabrysia na niego reaguje :confused::confused:
Misia co ta twoja Natalka tak po nocach nie śpi, może zapalasz światło, rozmawiasz z nią i ona myśli że czas na zabawę? :confused::confused:
Fogia ty nasz hipopotamciu a ty jeszcze w domu czy już w szpitalu, odezwij się :confused::confused:
Marz kciuki zaciśnięte za dzisiejsze usg :tak::tak:
Madzienka gdzie ty kupowałaś te motylki na sylwestra? Bo Maja ciągle się pyta kiedy jej kupię :-D:-D
Madziarka a wy jak, Julo nadal chory? :confused::confused:
Sunday w taki deszczowy, pochmurny dzień to i ja byłabym wykończona po dniu pracy :baffled::baffled:
Aha, wczoraj Maja zaniosła do przedszkola cukierki i dostała jak dla mnie bardzo fajny prezent, pani wycięła dla każdego dziecka serduszko i mieli namalować coś dla Mai, potem te serduszka podpisała, spięła razem a na pierwszej stronie wypisała życzenia dla Mai, dokleiła kokardkę :tak::tak: Będzie super pamiątka za kilka lat :tak::tak::tak:
Dziękuję bardzo w imieniu Mai za wszystkie życzonka :tak::tak::tak:

reklama
Witam z rana

Chyba muszę się jeszcze raz wybrać do lekarza. Wczoraj już było lepiej. Gorączki Natalka nie miała, katar dużo mniejszy. A dzisiaj rano się obudziła maruda, wczoraj też znowu zasnąć nie mogła. Rana ponad 38 gorączki, wielkie gluciory :-(. Gorączka nie chce się zbić lekami tylko rośnie. Ja już nie wiem co się dzieje. Do tego muszę czekać na M do 14. Bo z dwójką do lekarza nie pójdę.
Dobrze, że chociaż Justysi katar przeszedł, i nawet leży już od 7.30 na macie i się bawi :tak:.

Poczytam sobie teraz co napisałyście i później poodpisuje, bo teraz mi się nawet nie chce :confused:.

Do góry