reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Karlita Norbercik śliczności, jaką czarniutką ma główke, tak jak moja mala jak sie urodziła:biggrin2: życze szybkiego powrotu do siebie i zdrówka dla Gabrysi

karlita śliczny synio, taki malutki, słodziutki :) zdrówka dla Gabi

a ja mam chyba dziś dzień żony:tak:, mąż wziął Olę na spacer, kupił piękny bukiet:szok:, zrobił obiad:szok::szok:, pozmywał:szok::szok::szok:, zajmuje się dzieckiem, nie przypominam sobie żeby ostatnio uderzył się w głowę czy coś takiego :-D no ale czekam jakie jeszcze ma atrakcje dla mnie na wieczór :-p
aneta to masz meża na medal, przeczytałam Twojego posta mojemu mezowi, moze da mu to do myslenia, jak na razie to sie czepia mnie ze mu orzez sen cos powiedziałam, albo ze mam humory i sie czepiam, a ja na to, ze to hormony, w ciazy jestem przeciez, nie
a mnie na wieczór znowu bierze. :cool:

Skurczy nie mam ale brzuch tak ciągnie i boli tak miesiączkowo i od krzyża. I jeszcze mnie przeczyściło. M. dzwoni z pracy co jakiś czas i pyta jak sytuacja i czy dziś będziemy jechać do szpitala. A skąd ja mam wiedzieć? przecież może się rozkręcić, a może i tak mnie trzymać jeszcze kilka dni albo się uspokoić. :confused:

Męczą mnie te fałszywe alarmy.:-(
fogia trzymaj sie, ale chyba juz tuz, tuz,
masz jakas polozna czy lekarza zeby przyspieszyc i nie meczyc sie dłużej??
Sunday chodzi mi o to że przy Mateuszu byłąm też na pierwszym usg miedzy 7 a 8 tyg:-)
ja przy pierwszej ciązy usg tez mialam miedzy 7 a 8 tyg., teraz troszke wczesniej ok 6, generalnie na kazdej wizycie gin zaglada przez usg czy z dzidkiem wsio ok, na 4 razy, zaplacilam tylko 1 raz za usg w 11 tyg za pełne z opisem no i pomierzyl wszystko co trzeba

dzieki za przepis na wegierska zupe
...i co ja mialam jeszcze napisac.....? hmmm.... nie pamietam..pozdrawiam

http://moda.allegro.pl/body-56-nowa-kolekcja-zima-2010-z-super-napisami-i1387681622.html

Ostatnia edycja:
reklama
Madzienka zamierzam chodzic do LuxMedu do dr Krzyżanowskiego on przy Mateuszu wyczaił mi te zaburzone przepływy i bylam pod jega opieka do konca tez na stasziba, ale na to pierwsze ide do Medicowera do blinowskieg czy jakos tak..niestety nie daja skierowania zewnetrznegona usg:zawstydzona/y::-)

Mateusz zasypia narazie w sumie slysze gada, zupka ugotowana, no i standard na wieczor bol gardla sie zaczyna...
Milego wieczoru życze...

Witam się wieczorowo:-)
karlitko słodziak z Norbercika:-)
madzienka PW!!!(gg)
fogia
ale się męczysz z tymi skurczami, biedactwo. Ja Ci nic nie doradzę bo mi jak się zaczęły to juz nie przechodziły, tylko były co 10,7,3 minuty:tak: Może odpocznij, odpręż się, pooglądaj TV??
aneta82 fajnie że mąż chociaż w niedzielę dał Ci chwilę odpocząć.:tak:
marz21 a daleko jest do Rąblowa od nas?Super że wycieczka się udała....
madziarka dobrze że Julowi przechodzi....Ty też odpocznij bo jutro znów poniedziałek...
aluśka szkolenie nudne jak nie wiem co, dzisiaj już spałam na siedząco prawie, dobrze że dzisiaj to był przedostatni raz....A jak Amandzia reaguje na Martynkę? Pomaga Ci przy małej?
iwonka07 powodzenia na egzaminach.A gdzie studiujesz?
maltanka to szkolenie sobota i niedziela co 2 tygodnie, ale na szczęście już się kończy:-)
A my byliśmy w kościele na 18 i jutro mamy księdza:-p

uśmiałam się z okolic czasowych sundey :-D mój P ma dwóch braci w wszyscy są z listopada z 7, 15 i 17:-D to dopiero okolice czasowe musiały być:-D
jest tu kto, hallo,

my już w domku, byliśmy w Olimpie, wspomogliśmy orkiestrę, ale jak na taką imprezę to miejsce zupełnie nie przemyślane, albo jego organizacja szczególnie przy ruchomych schodach, ludzie zjeżdżali na dół i nie było gdzie iść, bo mało miejsca :szok:

ale spotkaliśmy znajomych :-)ojjj nie widzieliśmy się już z nimi sporo i szybko się ewakuowaliśmy:-)

misia
a ty gdzie się dzisiaj podziewasz?

karlita
aaaa jaki czarnulek, śliczny, zdrówka dla Gabi
aneta ła też chcę taki dzień
marzenka nie myśl za dużo, będzie dobrze, i przeganiam ból gardła od ciebie
kainkas i jak ruski? ty coś studiujesz?
sundey ;-)
fogia o ja pamiętam te bóle krzyżowe:sorry: może to już...coś tak czuję
asienka wiem co to nauka przy małym dziecku, ale brakuje mi czasami tego wolnego czasu gdzie mogłam sobie siąśc i tylko zanurzyć się w książce
marzenka, emilia ja miałam pierwsze usg w 5 tyg żeby potwierdzić na 100 % a przez całą ciąże to chyba z 5 razy tylko

Maltanka- no to faktycznie bracia m z podobnych okolic:))mój m ma dwie siostry które urodziły się rowno rok po roku, 18 kwietnia:)) się tescie wstrzelili:)) hihi

a ruski- chodzę na kurs z pracy, miałam sie uczyć, ale cos mnie rozkłada i sie nie chciało...jutro przysiąde po pracy cos może powtórze...

Fogia oby skurcze przestały straszyc i szybciutko było po:))

macie pomysl jak zachecic dziecko do mycia zebów??? normalnie nie da sobie do buzi szczoteczki włożyc tylko sama..a sama tpo pogryzie troche szczoteczke, zje paste i tyle...

dobrej nocy

Witajcie wszystkie mamuśki
Ale mnie zdenerwował ten internet miała tyle nabazgrane a tutaj mnie odłączyli
Karlita witaj kochana w domku Norbercik cudo chłopczyk taki do schrupania. Całuski dla Gabi i aby szybko wróciła do domku.
Fogia trzymaj się kochana, coś mi się wydaje ze my tom jutro dostaniemy wieści ze się Antoś urodził.
Madziarka i Emilka zdrówka do dzieciaczków i oby szybko od Was te choróbska odeszły
Aluśla a jak ty się masz i jak dziewczynki.
Mandziula ale Mikołaj to świetny nurek i powodzenia w pisaniu.
Marz powiadasz zachcianki, na przemian słodkie z ostrym a kiedy się wybierasz na usg
Gon1a a jak ty się masz i jak po wizycie , u Was wszystko ok.
Motylla gratulacje jeszcze raz a reakcja męża superowa.
Maltanka Hubercik to niezły gagatek a sytuacja z siusianiem mnie rozbroiła.
Madzienka fajna sprawa z obiadkiem u teściów brak problemów i główkowania w domu, u mnie na odwrót teraz ja muszę się zastanawiać i nawet więcej gotuje. a jak tam Juleczka i P w Rzeszowie.
Aneta ale masz fajowego męża ale nie chwale za bardzo bo jak się zepsuje bo potem będą reklamacje.
Anaconda jak tam po wizycie u tesciowej i chwal się tortem
Misia jak tam mała księżniczka już pewnie duża pannica zdróweczka dla Natalki oby szybko przeszło to choróbsko.
Iza wszystkiego najlepsze do słońca na pochmurne dni a najważniejsze to miłości bo ona jest najważniejsza.
Marta jak ty sie czujesz dzisiaj mam nadzieje ze już jest lepiej, i odpoczywaj dziewczyno bo jeszcze trochę i ty tez będziesz na finiszu.
Sienio
jak praca i Julcia.
Antuanet my już po wizycie księdza i szczerze jestem trochę rozczarowana.
Sunday jak tam w pracy, nie chce się wracać po błogim lenistwie.
Jak kogoś pominęłam to bardzo przepraszam, ale jestem zakręcona. Mam mnóstwo pracy bo do środy mam wystawić oceny a jeszcze 2 kartkówki do poprawienia.
Na szczęście Nikoś już wychodzi z choroby wiec mam trochę więcej czasu bo sie juz sam sobą zajmuje a nie na raczki tylko.Powiem Wam laski ze jestem taka zła na lekarzy ze szok,ostatni raz jak byłam u babki przed świętami bo mały był zakatarzony tak od tygodnia i ciężko mu się oddychało bez gorączki pani "doktor" osłuchowo nić nie znalazła ale dostaliśmy antybiotyk tak na w razie wu, wiec tera się wycwaniłam i pojechała zupełnie gdzieś indziej i pan doktor w ogóle nie brał pod uwagę antybiotyku tylko syropy maści inhalatory i już po 2 dniach widać poprawę.
Ostatnio się skarżyłam ze nie mam @ a tutaj taka niespodzianka po 3 dniach od wizyty u pana g. tak mnie zalało ze wczoraj z łóżka wstać nie mogła 4 apapy i całe opakowanie tamponów. Powiem wam ze tak po 1,5 r to masakra jednym słowem. Zastanawiam się teraz nad jakiś zabezpieczeniem i nie wiem co z ty,m zrobić co proponujecie.Ale sie rozpisałam ale nie mam tutaj za bardzo z kim gadać wszystkie smutki. Ok koniec ględzenia. Idę sprawdzić co u smerfa bo spi a muszę mu podać leki. Życzę dobrej nocki postaram się zaglądnąć jutro.

reklama
witam po weekendzie

chciałam was nadrobić ale 10 stron:szok::szok::szok::szok: normalnie masakra jak na weekend:-D:-D:-D a czasu mi ciagle brakuje, szkoda że nie da się doby przedłuzyc o kilka godzin:no::no::no:

mam nadzije że u was wszystko dobrze:tak:. może jutro uda mi ise szybko doczytać, narazie uciekam bo musze sie wyspac, u rodziców jakos się nie udało bo pzyzwyczaiłam się do swojego łóżka:confused2::confused2: i Mikołaj cos pałakał po nocach:sorry::sorry:
a jutro rano do pracy:confused2::confused2::confused2:

życzę dobrej nocy;-);-);-)

Do góry