gon1a
Fanka BB :)
Karlita Norbercik śliczności, jaką czarniutką ma główke, tak jak moja mala jak sie urodziła życze szybkiego powrotu do siebie i zdrówka dla Gabrysi
masz jakas polozna czy lekarza zeby przyspieszyc i nie meczyc sie dłużej??
dzieki za przepis na wegierska zupe
...i co ja mialam jeszcze napisac.....? hmmm.... nie pamietam..pozdrawiam
http://moda.allegro.pl/body-56-nowa-kolekcja-zima-2010-z-super-napisami-i1387681622.html
aneta to masz meża na medal, przeczytałam Twojego posta mojemu mezowi, moze da mu to do myslenia, jak na razie to sie czepia mnie ze mu orzez sen cos powiedziałam, albo ze mam humory i sie czepiam, a ja na to, ze to hormony, w ciazy jestem przeciez, niekarlita śliczny synio, taki malutki, słodziutki zdrówka dla Gabi
a ja mam chyba dziś dzień żony, mąż wziął Olę na spacer, kupił piękny bukiet, zrobił obiad, pozmywał, zajmuje się dzieckiem, nie przypominam sobie żeby ostatnio uderzył się w głowę czy coś takiego no ale czekam jakie jeszcze ma atrakcje dla mnie na wieczór
fogia trzymaj sie, ale chyba juz tuz, tuz,a mnie na wieczór znowu bierze.
Skurczy nie mam ale brzuch tak ciągnie i boli tak miesiączkowo i od krzyża. I jeszcze mnie przeczyściło. M. dzwoni z pracy co jakiś czas i pyta jak sytuacja i czy dziś będziemy jechać do szpitala. A skąd ja mam wiedzieć? przecież może się rozkręcić, a może i tak mnie trzymać jeszcze kilka dni albo się uspokoić.
Męczą mnie te fałszywe alarmy.:-(
masz jakas polozna czy lekarza zeby przyspieszyc i nie meczyc sie dłużej??
ja przy pierwszej ciązy usg tez mialam miedzy 7 a 8 tyg., teraz troszke wczesniej ok 6, generalnie na kazdej wizycie gin zaglada przez usg czy z dzidkiem wsio ok, na 4 razy, zaplacilam tylko 1 raz za usg w 11 tyg za pełne z opisem no i pomierzyl wszystko co trzebaSunday chodzi mi o to że przy Mateuszu byłąm też na pierwszym usg miedzy 7 a 8 tyg:-)
dzieki za przepis na wegierska zupe
...i co ja mialam jeszcze napisac.....? hmmm.... nie pamietam..pozdrawiam
http://moda.allegro.pl/body-56-nowa-kolekcja-zima-2010-z-super-napisami-i1387681622.html
Ostatnia edycja: