reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Sunday czuje sie dobrze nawet czasem mysle ze za dobrze bo wogole nie czuje zadnych nieprzyjemnych doleliwosci..ja juz fiksuje:no:gratulacje dla kolezanki no wlasnie te dlugie wieczory:-)
No tak gdyby tak bylo mozna kupic cos za 5zł watego 199zł:-Dach te dzieci
Madziarka postaram sie dzieki...zycze aby bol ci odpuscil a sio...:-)zmecza sie i padna:-D
Motylla poprawy samopoczucia życze..wybrałąs lekarza i jak wogole ty sie czujesz

reklama
Marzenkoa kiedy idziesz na USG?
Madziarka wspolczuje bolu glowy... mnie dzisiaj z rana pobolewala, ale od razu wzielam na bol i caly dzien mam spokoj:-)

a mnie na wieczór znowu bierze. :cool:

Skurczy nie mam ale brzuch tak ciągnie i boli tak miesiączkowo i od krzyża. I jeszcze mnie przeczyściło. M. dzwoni z pracy co jakiś czas i pyta jak sytuacja i czy dziś będziemy jechać do szpitala. A skąd ja mam wiedzieć? przecież może się rozkręcić, a może i tak mnie trzymać jeszcze kilka dni albo się uspokoić. :confused:

Męczą mnie te fałszywe alarmy.:-(

Sunday te najwazniejsze ktore gin mi zleciła mam tak na pierwszy tydzien lutego i mialam isc tylko wtedy ale musze chyba zobaczyc wczesniej czy wszystko ok wiec mam wizyte na wtorek..chyba sie zdecyduje, przy Mateuszu tez bylam w tym czasie i przynajmniej bylam spokojniejsza
Fogia cos czuje ze lada chwila badz dzien sie cos wydarzy:-)a jak bylo przy Filipie ile bylo falszywych alarmow??

Ostatnia edycja:
a mnie na wieczór znowu bierze. :cool:

Skurczy nie mam ale brzuch tak ciągnie i boli tak miesiączkowo i od krzyża. I jeszcze mnie przeczyściło. M. dzwoni z pracy co jakiś czas i pyta jak sytuacja i czy dziś będziemy jechać do szpitala. A skąd ja mam wiedzieć? przecież może się rozkręcić, a może i tak mnie trzymać jeszcze kilka dni albo się uspokoić. :confused:

Męczą mnie te fałszywe alarmy.:-(

Justynko współczuje! cierpliwości i sił Ci życzę!!!

Marzenko to czyzby drugie było z tych samych okolic czasowych co MAteuszek?

Fogia cos czuje ze lada chwila badz dzien sie cos wydarzy:-)a jak bylo przy Filipie ile bylo falszywych alarmow??
ja przy Filipku nie wiedziałam co to skurcze, twardnienie brzucha. On był ułożony pośladkowo więc nie było skurczy, skracania się szyjki, jak mnie przyjmowali do szpitala w 39 tygodniu to wszystko było pozamykane. A teraz jakieś cyrki.

sunday dziękuję. Niecierpliwa jestem, wiem ale już bym chciała wiedzieć czy to akcja czy tylko straszenie.

korzystając z tej dzisiejszej przymusowej posiadówy zrobiłam nareszcie porządek z moim kontem na nk, czyli stare usunęłam i założyłam nowe, tak więc nie zdziwicie się jak dostaniecie zaproszenie ode mnie.

Madziarka ok, jutro zdzwonimy się...a ból głowy niech sobie idzie...:tak:

Sunday napisałam PW, płytka jeszcze u Kasi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Marzenko przestań myśleć wszystko będzie dobrze;-)a do kogo idziesz na usg??

Motylla jak samopoczucie??

Fogia trzymam kciuki żeby nocka dzisiaj była spokojniejsza:happy:

reklama
Przeczytalam Was i polowę zapomniałam:zawstydzona/y:

Piszę co pamietam.

Karlitka: Przecudny :-)

Madzienka: Pomocy w zdawaniu :-) Jakby kazda po jednym sie nauczyla...:-) Marzenia.

Nie dziekuje za kciuki to moze zdam.

Emilka: Ja studiuje Weterynarie na UP.

U nas cały czas słychac muzyke spod Olimpu.

Filip byl 1 raz po 1,5 miesiecznej przerwie na basenie i zapomnial jak sie plywa:-(

Maltanka: Nie zazdrosc, bo przy Malym Łobuziaku trudno znalezc chwilke na nauke. Teraz to zupelnie co innego. A w nocy jestem tak zmeczona ze padam:-)

Do góry