reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

karlitko witajcie w domku. :-) Norbiś jest po prostu zachwycający!!!!! Do schrupania chłopaczek. :happy: Gabisi życzymy dużo zdrówka niech wraca do domku szybciutko.

reklama
Witajcie i ja w końcu dotarłam....

Odwiedziliśmy galerię Olimp, żeby wspomóc wielką orkiestrę...:tak::tak:

W galerii trochę ludzi ale jakie atrakcje, moja Jula była zachwycona...policja, motory policyjne, wojsko, anty-terroryści:-D:-D:-Ddla chłopaków rewelacja...

Później na obiadek do mamy i nareszcie w domu....

Madziarka dobrze że Julo już lepiej...a idziecie z Neliną jutro na basen???

Karolinko witaj w domu i na BB....i zdróweczka dla Gabrysi

Fogia coś te skurczybyki męczą Cię...wytrwałości w tej końcówce!!!

Iwona dlaczego do nas nie dołączyłaś tym razem...czekałyśmy:sorry:

Maltanka umawiamy się na jutro???

hello hello kochane :)

my od wczoraj w domciu niestety we trójkę ... :( Gabi ma problem z brzuszkiem :( nie ma apetytu i ma biegunkę, więc została u moich rodziców :( strasznie mi źle z tego powodu... bo strasznie się za nią stęskniłam :( chciałabym ją już przytulić :(

Norbercik jest rewelacyjny w sumie dopiero od wczoraj zaczyna otwierac oczy i dłuzej funkcjonować rozglądając się po świecie :)

pierwsza nocka bardzo fajnie - tz mąż pozwolił mi się ciut wyspać bo przespałam 3h twardym snem ;) póżniej mały budził się co 2h na pierś ale bez wielkiego płaczu ;)

kot bacznie obserwuje Norberta :) i już mu mruczy na odległość :)

a i jeszcze jedno bałam się strasznie karmienia i powtórki z Gabi ... ale tu od początku mam pokarm mały jakoś mniej łapczywie łapie pierś i nie mamy żadnych problemów TFU TFU :)

jak się ogarnę to zacznę pisać co i jak od początku ;)

a tu mały Norbiś jeszcze ze szpitala ;)

norb.jpg
Karlita Kochana witaj:-) fajnie że małżonek dał Ci trochę pospać:tak::tak:
szkoda ze nie ma z Wami Gabrysi oby szybko problemy brzuszkowe jej ustąpiły:sorry:
A Norbercik normalnie cud miód malinka:-):-)

karlita śliczny synio, taki malutki, słodziutki :) zdrówka dla Gabi

a ja mam chyba dziś dzień żony:tak:, mąż wziął Olę na spacer, kupił piękny bukiet:szok:, zrobił obiad:szok::szok:, pozmywał:szok::szok::szok:, zajmuje się dzieckiem, nie przypominam sobie żeby ostatnio uderzył się w głowę czy coś takiego :-D no ale czekam jakie jeszcze ma atrakcje dla mnie na wieczór :-p

Karlita oj jak szkoda że Gabi akurat teraz musiało coś złapac wogole ze cos złapała...to do kiedy ona bedzie poza domem az wydobrzeje...zycze zdrowka...Norbercik i jego fryzura pierwsza klasa...
Aneta82 super ze M tak Ci dzien umila oby tak dalej...
Fogia na kiedy Ty wogole masz termin ze tak cie skurcze juz lapia...trzymaj sie koncowka jest meczaca wiec duzo cierpliwosci
Marta zycze poprawy samopoczucie
Madzienka Maltanka tez mielismy uderzac na Olimp Lady Pank miał być?? My wspomoglismy WOŚP pod kosciołem...
Madziarka dorze ze z Julem lepiej oby tylko Nelinka sie obroniłą...

My wrocilismy z przejazdzki jezdzilismy po obiadku do Rąblowa zobaczyc jak stok narciarski sie ma i trezba powiedziec ze ok...
Jutro do pracy powrot do rzeczywistosci:-)a wiec trzeba ogarnac domek troche sie podszykowac i moze wczesnie polozyc sie spac...co tyczy spania to dzisiaj mialam okropne sny brrr...musze przestac myslec

Ostatnia edycja:
Karlitko sliczny Maluszek:)) a jakie ma długie włoski:) oby Gabi szybko wydobrzała i wróciła do Was:) jej też pewno się tęskni:)) no ale u Babci tez dobrze:))

Hania mi padla na spacerze i spi nadal...a ja sie nudze, M w pracy nie ma co robic...ide chyba sie cos z ruskiego poduczyc bo test mam a przy hani to się "nie naumiem":))

miłego wieczoru:))

Marz gratki drugiego suwaczka:)) super:)) jakoś nie zauważyłam wczesniej:))

Witajcie dziewczyny wczoraj chodził u nas ksiądz od 9 a do nas dopiero po 13 przyszedł, dzisiaj u teściów na obiadek pojechaliśmy chociaż za bardzo nie uśmiechało mi się tam jechać. Raz mi zimno raz gorąco, a teraz jakiegoś doła złapałam :-(
Karlita: Prześliczny Norbercik:tak: i zdrówka życzę dla Gabrysi.

Witam po wekendzie!!! Zazdroszczę spotkania, fajnie ze sie udalo,no ale nie moglo przeciez byc inaczej. Nastepnego nie odpuszcze-jesli M bede miala w domu,oczywiscie. My dzisiaj w domku po rozjazdach. Tzn bylismy w eleclerku i w tesco. Maksio dostal garaz-mini stacja diagnostyczna-jak zrzuce foty to pokaze Wam jak synek z tata skladali-a bardziej tata z synkiem ;-) Wiecie co ogladalismy w tesco zabawki-Maksio bardzo ladnie ogladal i nagle mowi "Ja chce to" - pokazal na "bazaastrala(czy jakos tak) za 199zl. Pytamy sie ile kosztuje a on mowi 5zl. ;-)
Kasiu pozazdrośiclam Ci super dywanu u Hubercika w pokoju i zamowilismmy mu (chyba) taki sam DYWAN DZIECIĘCY 250x300 LITTLE VILLAGE! NAJTANIEJ (1395924223) - Aukcje internetowe Allegro

Madzienka dotarla płytka przez Kasie?
Madziarka zdroweczka dla Juleczka!!!!
sienio tak, mam wlasnie taka prostownice-zaplacilam 120zl w MM. Polecam-jak dla mnie jest super!!! My tez dzisiaj podziwialismy MISIE w eleclerku.
Marzenka jak samopoczucie??? Kolejna moja kolezanka tez jest w ciązy!!!:-) zimowe BOCIANY!!!
karlita super ze juz w domku jestescie! Oby tak juz pozostało. EKstra masz czarnulka!!! SUPER ma fryzure!!!!!!!:cool2::cool2::cool2:
Zdroweczka dla Gabrysi!!!
aneta82 super miec taki dzien żony!!! tylko pozazdroscic!!!...:-D
Motylla i jak gdzie w konuc idziesz do lekarza???

nie wiem co mam jeszcze napisac... czytalam kilka dni ale szczerze mowiac nie ogarnelam wszystkiego....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Karlitka śliczności masz w domku... napatrzeć się nie mogę... oby Gabi szybko do Was dołączyła!!! Zdrówka dla niej podsyłamy!!!

Madzieńka chyba idziemy... jak nic jej nie będzie to szkoda mi jej w domu trzymać... ale jeszcze jutro się zgadamy ok?

Marzenka przestań myśleć, uwierz że wszystko będzie dobrze... bo tak będzie!!! :-)

A mnie dziś głowa rozbolała na całego... już mam dość, chyba zaraz wykąpię dzieciaki i położę się spać :-) a one niech robią co chcą hehe :-D

Do góry