Marta1981
Rodzyneczka
Justynko,to spiszemy się na GG;-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od jutra mam zamiar zacząć go przyzwyczajać do rytmu przedszkola, wcześniejsze wstawanie, posiłki, żeby przynajmniej z tym nie miał problemów. Cała rodzina już przeżywa jak on sobie poradzi. Ja do tej pory byłam pełna optymizmu ale tak jak ich posłuchałam to zaczynam się martwić.
Witam moje kochane!
Ja raczej przyjade na spotkanko bez Filipa...jemu sie przewaznie nudzi na takich spotkaniach-no chyba że ma obok plac zabaw albo cos;-)
Tak więc przybede tylko z nienarodzonym:-)
No znakiem to chyba wózki będą;-).Ja z Justynką i Aluśką się znam.W razie czego mamy fotki na NK to się rozpoznamy- szukać K******(nasza 4 na fotce);-).Hej mamuski, mam nadzieje ze 30 bedziemy w lublinie bo ja z checia poznalabym Was...a Wy mnie???
30 sierpnia godz. 10 przed plaza...jaki znak rozpoznawczy???